שואב שוטף טינקו S7 או דרימי H14?

סקר חדש!!! איזה דגם יש לכם ואתם ממליצים עליו?

• Tineco S7

הצבעות: 291 22.4%
  • Dreame H14

הצבעות: 792 60.9%
  • Tineco S6

הצבעות: 24 1.8%
  • Tineco S5

הצבעות: 62 4.8%
  • Tineco S9

הצבעות: 27 2.1%
  • Dreame H12

הצבעות: 7 0.5%
  • Dreame H14 Pro

הצבעות: 15 1.2%
  • Dreame H15 Pro

הצבעות: 8 0.6%
  • סמרטוט ומגב

הצבעות: 75 5.8%

• סה"כ מצביעים
    1,301
לסיכום מה עדיף לקנות דרימי H 14 PRU או הרגיל ?
והאם הH 15 יותר טוב ? כי בסקר אני רואה שרק אחד בחר בH15 השאלה היא האם אנשים מעדיפים זול יותר או שזה באמת פחות טוב מה14?
הבנתי שה15 יותר חזק מבחינת עוצמת השאיבה, אבל הפטנט של המגב שיורד אוטומטי לא כל כך מוצלח, ולכן הרבה אנשים מעדיפים את ה H14 (מבחינת הפרו או הרגיל אני לא יודע אם שווה את הפער הגדול בד"כ במחיר)

הבנתי שה15 יותר חזק מבחינת עוצמת השאיבה, אבל הפטנט של המגב שיורד אוטומטי לא כל כך מוצלח, ולכן הרבה אנשים מעדיפים את ה H14 (מבחינת הפרו או הרגיל אני לא יודע אם שווה את הפער הגדול בד"כ במחיר)
קיבלתי הצעה של H14 ב1520 ואת הפרו 1750 אז זה הבדל של 230 שקל זה לא כזה הבדל גדול
זה שווה ?
כי הבנתי שבפרו החומר במיכל לבד השאלה אם זה בוחר לך את הכמות של החומר ?
כי אם כן זה משמעותי כי אתה לא צריך לשבור את הראש כמה חומר להשים

איזה דגם טינקו מוכרים באושר עד?
באתר אני רואה שיש כל מיני סוגים של s7
הוא מנקה את עצמו?
יש למישהו קישור?
וגם לH14 יש קישור?

האם עדיין יש באושר עד ויוחננוף דרימי H14 ב 999

@TINECO
האם ה - Tineco S7 Booster Pro הוא אותו דגם של ה- Tineco Floor One S7 Pro בדיוק?

נערך לאחרונה ב:
שבוע טוב
יש לי דרימי H14, פתאום הפסיק לצאת מים נקיים מהמיכל.
כלומר המברשת מסתובבת על יבש. {בינתיים אני שפריץ מעט מים על הרצפה ומגיע לאותה תוצאה)
אודה מאוד לעזרה.

האם עדיין יש באושר עד ויוחננוף דרימי H14 ב 999
ראיתי השבוע ביוחננוף

1762636396900.png

קניתי S7 לפני 4 חודשים באושר עד
נשבר לי כל החלק האחורי של הטעינה
יש למישהו נסיון עם זה?
האם יש על זה אחריות
ומי נותן שירות למכשירים מאושר עד
תודה רבה
שנה טובה
מה קרה בסוף? האם האחריות באושר עד שוה?

היי
רציתי לשאול אם מספיק לנקות את הטינקו בניקוי עצמי, או שצריך גם ידני?

למישהו יש את הדגם הזה?

Floor One S7 Switch​

היה היום באושר עד [בניף לוד] ב1599
מישהו מכיר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה