https://www.lucymeir.co.il/חול-עם-ילדים/האם קיים כזה מציאות שגרוש לוקח ילד לחו"ל ללא אישור האמא
(ששמעתי שיש איזה קומבינה שאם נוסעים ברגע האחרון
אההההזה מדי מסובך הקישור הזה האם יש למישהו מידע יותר קל
(אני שמעתי שיש משהו שאם מגיעים ברגע האחרון לשדה התעופה אפשר לקמבן האם זה נכון?)
אל דאגה אני לא הגרוש אבל זה מישהו שאני מכיר
אז תשמור עליו היטב שלא יעשה את זה!!אל דאגה אני לא הגרוש אבל זה מישהו שאני מכיר
האבא אמר שהוא יכול להוציא אותו ברגע האחרון ואז לא צריך חתימה מההורה השני
שטויות זה מניפולציה. זו עבירה פלילית. ליתר בטחון ליידע את משטרת הגבולותהאבא אמר שהוא יכול להוציא אותו ברגע האחרון ואז לא צריך חתימה מההורה השני
הוא אומר שאפשר לעשות בשדה התעופה דרכון ברגע האחרון ואז הם לא בודקיםשטויות זה מניפולציה. זו עבירה פלילית. ליתר בטחון ליידע את משטרת הגבולות
שטויות זה מניפולציה. זו עבירה פלילית. ליתר בטחון ליידע את משטרת הגבולותהאבא אמר שהוא יכול להוציא אותו ברגע האחרון ואז לא צריך חתימה מההורה השני
בלי קשר לדרכון להוציא ילד במצב משפחתי כזה זה לא פשוט בכלל ועלול להחמיר לענישה ושלילת משמורת וכד'הוא אומר שאפשר לעשות בשדה התעופה דרכון ברגע האחרון ואז הם לא בודקים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים