כתושבי הקצוות בבני ברק, אנחנו רואים את הכדור בכל שבת עולה ויורדאמנם לא טיסה בשמי הארץ, אבל יצא לי להתקל בדבר הזה, ונראה לי שלילדים זה ריגוש גדול, וגם אפשר להעלות בכל גיל, ונשים בכל מצב.
https://tlv-balloon.co.il/
100 ש"ח זה הכל?נסענו עם הילדים מתל אביב לחיפה. 100 ש"ח לילד. סוג של חוויה כיפית וזכורה לטוב.
מטוס של ארקיע. אמנם ישן ולא מרווח, אבל בשביל 20 ד' - חצי שעה זה בסדר.
חשוב מאד לדעת שבארקיע היו קצת מבולבלים (הרבה) וכל אחד אמר לנו משהו אחר. אין כזה דבר, יש כזאת טיסה, יש רק בימים רשאון ורביעי, אין בכלל וכו'.
צריך לברר טוב טוב וגם אם אומרים שאין כדאי לדבר עם נציג שירות אחר, שאולי הוא ידע פרטים.
להתקשר לארקיע...
היציאה משדה דב. יש פעמיים בשבוע. אבל זה עדכני ללפני כשנתיים.
ואיך התחושה, כמו טיסה רגילה, או משהו מזעזע כמו שתיארו למעלה?אפשר לקחת מזוודות. לא זוכרת עד כמה המשקל לבנ"א כי לי זה לא היה רלוונטי. מטוס גדול. (של טיסות פנים) לא נראה לי שיש חזור בשעה תואמת באותו יום. צריך לבדוק עם ארקיע. בעיקרון זה המטוס שטס מחיפה לאילת או מאילת לחיפה, ועושה עצירת ביניים בתל אביב. פעמיים בשבוע הם מעלים נוסעים בתל אביב לחיפה או מחיפה לתל אביב.
הטיסה היתה נחמדה , המטוס לא הטלטל במיוחד. נסענו מעל העננים בחלק מהזמן, כך שזו היתה חוויה מעניינת. לקראת נחיתה היה מעניין לראות את קו החוף בחיפה. סה"כ יצאנו מרוצים.
הדיילת אפילו עברה וחילקה משהו קטן לאכול. (קרקרים נראה לי)
אם חלק מהשיקולים זה לא לצאת מהארץ, אז טיסה לאילת זה לא בקריטריוניםלפי איך שנראה באתר שלהם, ובויקפדיה, נכון לעכשיו,
הקו לחיפה לא פעיל בכלל, גם מאילת.
יש למישהו עוד מידע מועיל?
והאם ליסוע הלוך - חזור לאילת, מבלי לבקר בעיר,
זה משהו שמתאים למשפחה שמרנית, מבחינת הצביון?
בקיץ זה ממש בעייתי, אפילו רק בתוך שדה התעופה כי יש הרבה בני נוער שמגיעים לבלות שם את החופש.לפי איך שנראה באתר שלהם, ובויקפדיה, נכון לעכשיו,
הקו לחיפה לא פעיל בכלל, גם מאילת.
יש למישהו עוד מידע מועיל?
והאם ליסוע הלוך - חזור לאילת, מבלי לבקר בעיר,
זה משהו שמתאים למשפחה שמרנית, מבחינת הצביון?
טיסות יומיומיות מתל אביב לראש פינה 280 למבוגר, 170 לילד.
http://ayit.co.il/fly/2015/
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים