כללי טיפְּרוג: איך לראות שרשור של כמה עמודים - בעמוד אחד

• הוסף לסימניות
גם למי שכבר עבר למכונית המירוץ פיירפוקס, המלצה שלי לעבור לחללית - גוגל כרום.
(ולהשאיר את פיירפוקס למקרים מיוחדים, ואת IE למקרים עוד יותר מיוחדים...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;266020:

למי שמשתמש בדפדפן רק כדפדפן אמת ויציב,
למעט כמובן את הFF שהינו מערכת הפעלה לכל דבר על שלל פלגיאניו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;266020:

אם תלמד אותי איך לחסום פרסומות בכרום - אני עובר. אפילו באקבפלורר זה אפשרי.
מקווה שבגירסה הבאה של כרום, שתתמוך בפלאגינים, זה יתאפשר.
אגב, היום יצא ספארי 4, שמבחינת המהירות משתווה לכרום ואולי עולה עליו.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מה היתרונות של הפיירפוקס.
הורדתי אותו מזמן למחשב, רק עכשיו התקנתי, בעקבות ההמלצות החמות פה להשאיר את ה"עגלה" מאחור.
אז אולי יש מי שיהיה מוכן להסביר לי מה כל כך מדהים וטוב בפיירפוקס? בינתיים לא ראיתי כל כך הבדל...

• הוסף לסימניות
אני ממליץ על הדפדפן של גוגל, המהירות שלו מדהימה, והנוחות שלו מקסימלית.
לעיתים יש לו בעיות קריסה, אך לדעתי זה קשור יותר במחשב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;266461:
אשמח לשמוע מה היתרונות של הפיירפוקס.
הורדתי אותו מזמן למחשב, רק עכשיו התקנתי, בעקבות ההמלצות החמות פה להשאיר את ה"עגלה" מאחור.
אז אולי יש מי שיהיה מוכן להסביר לי מה כל כך מדהים וטוב בפיירפוקס? בינתיים לא ראיתי כל כך הבדל...

הוא פותח אתרים הרבה יותר מהר, הוא נחשב יותר מאובטח, יש לו אלפי תוספים שמאפשרים לעשות אתו כמעט כל דבר שתוכל לחשוב עליו, אפשר לגלוש אתו בלי לראות את כל הפרסומות המהבהבות מכל הכיוונים, יש לו פחות דליפות זיכרון.
דוגמה: לפני כשנה תפוז שינו את ממשק הפורומים שלהם. היו כאלה שלא אהבו את כל השינויים, ובחור זריז אחד הוציא תוסף לפיירפוקס שמארגן את הדף של תפוז מחדש - כמו שהוא ראה לנכון. אתה מדמיין דבר כזה קורה עם אקספלורר?
עם פיירפוקס אפשר לשלוט כמעט על כל היבט של התנהגות הדפדפן. למעשה, קרה לי כמה פעמים שרציתי שהדפדפן יעשה משהו קצת אחרת, חיפשתי תוסף - והוא היה שם.
משתמשי ג'ימייל יעריכו מאוד את התוסף better gmail. אוהבי מוזיקה ימצאו תוסף שמנגן להם שירים. ועוד ועוד. ועוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;266473:
אני ממליץ על הדפדפן של גוגל, המהירות שלו מדהימה, והנוחות שלו מקסימלית.
לעיתים יש לו בעיות קריסה, אך לדעתי זה קשור יותר במחשב.

כנראה במחשב כי אצלי אין לו בעיות כאלה.
(אגב בניגוד לאקספלורר שאם הוא נתקע, נתקעות כל הלשוניות, בגוגל טוענים שבכרום אם לשונית קורסת - זה רק היא בלבד ואפשר להמשיך לעבוד כרגיל בלשוניות האחרות. לא יצא לי לבדוק את זה כי הוא אף פעם לא קרס לי).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה