דרוש מידע טיפול באקנה-פצעי בגרות

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על פתרון מועיל המצב הולך ומחריף ושום דבר לא עוזר
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
רואקטון, חד וחלק
כמובן בהתייעצות ובפיקוח רפואי.

• הוסף לסימניות
עליתי על פתרון קסם מבריק
להעביר מגבון לח לילה וערב עדיף אחרי מקלחת על הפצעים ולא לשטוף אח"כ את הפנים זה מיבש את הפרצוף תוך זמן קצר רואים שיפור ניכר

• הוסף לסימניות
עליתי על פתרון קסם מבריק
להעביר מגבון לח לילה וערב עדיף אחרי מקלחת על הפצעים ולא לשטוף אח"כ את הפנים זה מיבש את הפרצוף תוך זמן קצר רואים שיפור ניכר
מוריד פצעים או סתם מנקה.?

• הוסף לסימניות
יש דפים יעודיים שסופחים שומן מהנקבוביות שבעור
אבל כן הייתי ממליצה ללכת לקוסמטיקאית טובה שתתאים טיפול כדי שלא תשארנה צלקות

• הוסף לסימניות
לקח לי שלשה ימים וראיתי שיפור ניכר באמת
אגב לא מומלץ להתעסק עם זה בידיים חשופות כלל כל התעסקות עם זה מחמירה את המצב

• הוסף לסימניות
מה עם ניקוי של פורוור
רק אל תשימי את השמן

• הוסף לסימניות
יש משחה בשם דואק, אלופה. מורידה את כל הפצעים דיי מהר.
הבעיה היא שנראה לי הפסיקו להביא אותה, תנסו לברר.

• הוסף לסימניות
בפורוור יש להם 3 שלבים
ניקוי או סבון פנים פילינג
מי פנים
ושמן או קרם לחות
לא יודעת בדיוק
לי זה עזר
תשאלי את מי שמוכרת

• הוסף לסימניות
בפורוור יש להם 3 שלבים
ניקוי או סבון פנים פילינג
מי פנים
ושמן או קרם לחות
לא יודעת בדיוק
לי זה עזר
תשאלי את מי שמוכרת
אין לי ממש אקנה.
אלא פצעי שומן קטנטנים כאלה- -
אז אני מחפשת משהו לא כ"כ רציני
(המגבון נשמע טוב - צריך לנסות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה