סמיילי קורץ
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על פתרון מועיל המצב הולך ומחריף ושום דבר לא עוזר
בתודה מראש
בתודה מראש
מוריד פצעים או סתם מנקה.?עליתי על פתרון קסם מבריק
להעביר מגבון לח לילה וערב עדיף אחרי מקלחת על הפצעים ולא לשטוף אח"כ את הפנים זה מיבש את הפרצוף תוך זמן קצר רואים שיפור ניכר
וואו.מוריד פצעים כי אין את השומן על הפרצוף יותר
נשמע מטורףףלקח לי שלשה ימים וראיתי שיפור ניכר באמת
איזה שמן?מה עם ניקוי של פורוור
רק אל תשימי את השמן
אין לי ממש אקנה.בפורוור יש להם 3 שלבים
ניקוי או סבון פנים פילינג
מי פנים
ושמן או קרם לחות
לא יודעת בדיוק
לי זה עזר
תשאלי את מי שמוכרת
(המגבון נשמע טוב - צריך לנסות)
בהצלחהאין לי ממש אקנה.
אלא פצעי שומן קטנטנים כאלה- -
אז אני מחפשת משהו לא כ"כ רציני
ממש זה מה שהתכוונתי-ולא יקר...
דווקא לי יש פצעים של ממש וזה ממש עוזראין לי ממש אקנה.
אלא פצעי שומן קטנטנים כאלה- -
אז אני מחפשת משהו לא כ"כ רציני
ננסה ונעדכןדווקא לי יש פצעים של ממש וזה ממש עוזר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: תה שחור1 //