דרוש מידע טיפול בנוער מתמודד או בסיכון / גרפולוגיה

נשמע שאת/ה מתמצאים בתחום,
או כל אחד אחר/ת שמשתתפים כאן -
אני שואלת עבור בעלי, שאין לו עדיין הכשרה רשמית אך נסיון בישיבות חלשות ושל מתמודדים -יש.
האם מכירים מסגרת רלוונטית לעבוד/ להתנדב? פחות מתאים כמו שכתבו המקרי קצה שבשבילם צריך גם הכשרה מקצועית מאד וגם כוחות נפש גדולים

נשמח לכל מידע! אפשר גם בפרטי או במייל אם רוצים
לב לאחים

משימתו של מכון מנדל למנהיגות, שנוסד ב-1990, לספק לישראל מנהיגי חינוך וחברה מונחי חזון באמצעות יצירת חיבור בין אנשים מוכשרים לרעיונות גדולים. המכון מגייס אנשים מחויבים, בעלי יכולת ודחף להוביל, ומספק להם את התנאים לדון עמוקות על ניסיון העבר ועל עתידם.​

המכון לא מתיימר להוציא מנהיגים אלא לוקח אנשים שנמצאים בתפקידי מפתח, יזמים וכו ומאפשר להם להוציא פרוייקטים גדולים
מהכרות עם מי שלמדה שם ועשתה ופועלת המון בתחומי המוגנות והפעילות בעניין
היא לא נהיתה מנהיגה ולא הולכת להיות כזו אבל קבלה דחיפה לפעול ממקומה היא
ולא שאני מציגה את המשנה של מכון מנדל כתואמת וכמושלמת אבל זה החזון כפי שאני הבנתי אותו

מישהי מכירה את הקורס של פנינה לשם עם תעודה של הידברות?

אשמח אם ניתן יהיה להבין יותר על אופי הלימודים וההשתלבות בתחום,
עו"ס זה מקצוע כ"כ כללי... יש בהן פקידות סעד עד רכזות וועדת מעונות...

תודה
עוס הוא מקצוע בעל מטריה ענקית
בדיוק כשם שרפואה מאגדת מנתחים, רופאים, חוקרים, ועם תתי התמחויות רבות
יש את התפקידים במחלקת הרווחה וכוללים בין היתר את מה שהוזכר לעיל ( פקידת סעד אמורה לעבור הכשרה ספציפית) וכן עוסים במקומות ציבוריים כמו בתי חולים, פנימיות, בתי כלא, וכאלו העוסקות בתחום הפרטי ובעלות התמחות קלינית טיפולית.
עו"ס הוא בסיס להכשרות נרחבות בהמשך- אני לומדת טיפול זוגי ומשפחתי ולא הייתי מתקבלת ללימודים הללו אלמלא ס"ד וההכשרה הטיפולית שלי כעוס קליני המהווה תנאי לקבלה להתמחויות טיפוליות מגוונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה