עזרה טיפול עקירת שן בינה שהסתבך במרפאה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
ביום חמישי עקרתי שן בינה כלואה ע''י מנתח ברמה במרפאה פרטית מומלצת
רק תוך כדי הטיפול אני מבינה שמדובר בניתוח לא פשוט
שורה תחתונה - אני כבר מס ימים כולי מנופחת עם כאבים ואנטיבוטיקה חדשה חזקה
לצערי איבדתי קצת את האמון במרפאה הפרטית
ואני שואלת איפה אני יכולה לקב אינדקציה בטוחה למצב שלי שנמצא בבוקרת עדיף במינמום עליות ? לפנות לרופא המשפחה?
מי המפנה לבית חולים במצב כזה לאחר ניתוח? מומחה שמכוון רפואית? (_עזר מציון לא מתעסקים עם זה)
אם זה משנה אני בכללית.

תודה מראש לעוזרים
זה דחוף מאוד.

• הוסף לסימניות
לדעתי צריך ללכת לבי"ח ולקבל הפניה מרופא המשפחה ואם הוא לא מסכים לתת לעשות בלגן עד שהוא כן יתן וכמובן לברר אם בבי"ח יש מומחה פה ולסת או ללכת מלכתחילה למומחה פה ולסת בהפניה מרופא המשפחה או לא בהפניה
אפשר לשלוח לי הודעה פרטית יש לי כמה רופאים טובים שיוכלו לאבחן בדיוק מה הבעיה

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על ד''ר נעם ברוק?
יכול לעזור לי בעניין?
מבדיקות חפירות בפורום הוא המומחה לפה ולסת

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על ד''ר נעם ברוק?
יכול לעזור לי בעניין?
מבדיקות חפירות בפורום הוא המומחה לפה ולסת
קיבלתי עליו המלצות מעולות
ואפילו התייעצתי איתו על עקירה של שן בינה
שלחתי לו צילום במייל ודיברנו טלפונית.

• הוסף לסימניות
במרפאה טוענים אחרת
שזה נדיר
והניפוח לא רגיל
איפה עשית?
אם הם אומרים שזה נדיר לא ברור אז למה הם לא מטפלים...
תתייעצי עם ד"ר ברוק באמת תותח בתחום ממליצה לכל מי שצריך לעבור עקירת שיני בינה ללכת אליו בלבד יום למחרת קמתי כחדשה!!
a0524206525אין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
אם הם אומרים שזה נדיר לא ברור אז למה הם לא מטפלים...
מטפלים!!
אבל אני כבר רוצה חוות דעת של מומחה.
לא כ''כ סומכת עליהם.

הם החתימו אותי ביום העקירה על טופס שמפרט את כל תופעות הלוואי ומלחץ הזמן חתמתי ללא עיון
תכלס' לא הסבירו כלום על תופעות הלוואי והסתמכו על כך שאני לוקחת אנטיביוטיקה עבור משהו אחר שיהיה בסדר גם בזה הלאה.האם נראה לכם תקין או פחות?
מנסיון בלבד דומה אשמח לתגובות על שאלה זו. תודה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מטפלים!!
אבל אני כבר רוצה חוות דעת של מומחה.
לא כ''כ סומכת עליהם.

הם החתימו אותי ביום העקירה על טופס שמפרט את כל תופעות הלוואי ומלחץ הזמן חתמתי ללא עיון
תכלס' לא הסבירו כלום על תופעות הלוואי והסתמכו על כך שאני לוקחת אנטיביוטיקה עבור משהו אחר שיהיה בסדר גם בזה הלאה.האם נראה לכם תקין או פחות?
מנסיון בלבד דומה אשמח לתגובות על שאלה זו. תודה.
גם בניתוח עם הרדמה אתה חותם על אותו טופס, זה טופס קבוע שיש לפני כל 'ניתוח סטנדרטי'

• הוסף לסימניות
אני גם הייתי אותו דבר, ובסוף חלף
שלום לכולם
ואני שואלת איפה אני יכולה לקב אינדקציה בטוחה למצב שלי שנמצא בבוקרת עדיף במינמום עליות ? לפנות לרופא המשפחה?
מי המפנה לבית חולים במצב כזה לאחר ניתוח? מומחה שמכוון רפואית? (_עזר מציון לא מתעסקים עם זה)
אם זה משנה אני בכללית.

תודה מראש לעוזרים
זה דחוף מאוד.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
ב''ה אני מרגישה יותר טוב , גם מבחינת מראה הפנים
מתלבטת האם לקחת את יעוץ הרופא (650-950 ש''ח!) או לוותר על כך ולראות עוד שבוע מה קורה
לא רוצה שחלילה יהיה משהו בלתי הפיך שקשה יהיה לתקן אחרי זמן. מה דעתכם? יש המלצה טובה למומחה פה ולסת מטעם כללית?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אם זה משנה אני בכללית.

תודה מראש לעוזרים
זה דחוף מאוד.
עבדתי בעברי כמזכירה במרפאה. זה לגיטימי לחלוטין. תלוי ברגישות החניכיים של המטופל בדרך כלל.
אנטיביוטיקה נותנים תמיד. יש שצריכים יותר זמן ויש שצריכים פחות.

• הוסף לסימניות
גם בניתוח עם הרדמה אתה חותם על אותו טופס, זה טופס קבוע שיש לפני כל 'ניתוח סטנדרטי'
הבעיה בגדולה
היא שבאותו טופס הרופא חתום שהסביר לי את כל הסבוכים והתופעות האפשריות
שורה תחתונה למעשה לא הוסבר לי כלום
אז על מה הוא חתם?!
מילא, אני מטופלת
אבל הוא?
זה לא נוגד חוק או עילה לתביעה?

ההשלכות לא נגמרו בזה,
הם המשיכו ביום המחרת -יום שישי שאני קמה כולי מנופחת ומבוהלת
אומרים לי טלפונית להמשיך עם האנטיבוטיקה , ונו זה אינדובדיאלי וקורה לכולם
וכשהשבת באמצע והמנתח יגיע רק ביום השני קבעו לי תור לביקרות רק אחרי 3 ימים
אחרי 3 ימים נבהלו במרפאה מאוד כולם כולל המנהל לראות אותי
וטענו שאני מקרה חריג בהחלט
הם הסתמכו על האנטיביוטיקה החלשה יותר - שנתנו עבור הטיפול שורש שכנראה לא ניצחה את הדלקת.

• הוסף לסימניות
עבדתי בעברי כמזכירה במרפאה. זה לגיטימי לחלוטין. תלוי ברגישות החניכיים של המטופל בדרך כלל.
אנטיביוטיקה נותנים תמיד. יש שצריכים יותר זמן ויש שצריכים פחות.
אני מנסה להבין אז למה הם קוראים לי מקרה חריג?
למה הם נבהלו לראות אותי כ''כ?
מדובר על מרפאה די מצוינת ומומלצת

• הוסף לסימניות
היא שבאותו טופס הרופא חתום שהסביר לי את כל הסבוכים והתופעות האפשריות
שורה תחתונה למעשה לא הוסבר לי כלום
אז על מה הוא חתם?!
מילא, אני מטופלת
אבל הוא?
זה לא נוגד חוק או עילה לתביעה?
אני נתקלתי בזה המון פעמים... בכל דבר.. (החל משחרור מאשפוז ש "הוסבר על המשך מעקב ובלה בלה.." ותכלס לא הסבירו כלום, או במעקב הריון- "הוסבר על תזונה/ ויטמינים/ המשמעות של הימנעות מסקירת מערכות וכדו'.. ונאדה...)

• הוסף לסימניות
למה הם נבהלו לראות אותי כ''כ?
אחרי הניתוח שעברתי בשן בינה, היה רופא שלא רצה לטפל בי (סתם סתימה) למה? כי הוא נבהל ממהלך הניתוח ההוא!
נאלצתי להרגיע אותו ממושכות שייאות לטפל בי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה