עזרה טיפול עקירת שן בינה שהסתבך במרפאה

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
ב''ה אני מרגישה יותר טוב , גם מבחינת מראה הפנים
מתלבטת האם לקחת את יעוץ הרופא (650-950 ש''ח!) או לוותר על כך ולראות עוד שבוע מה קורה
לא רוצה שחלילה יהיה משהו בלתי הפיך שקשה יהיה לתקן אחרי זמן. מה דעתכם? יש המלצה טובה למומחה פה ולסת מטעם כללית?
מה את רוצה לשאול/ להתייעץ עם הרופאה
ביררתי היום על מומחה פה ולסת בכללית התור בעוד חודשיים וחצי

• הוסף לסימניות
מה את רוצה לשאול/ להתייעץ עם הרופאה
ביררתי היום על מומחה פה ולסת בכללית התור בעוד חודשיים וחצי

התכוונתי פרטי עם החזר
או שאולי להיכנס בין התורים?

• הוסף לסימניות
בין התורים לא קיים .
את רוצה שהרופא יבדוק אותך ויגיד שהעקירה בסדר זו השאלה ?
כן , בעיקר . וגם שתהליך צלח ולא מסתירים ממנו סיבוך כלשהוא.
לגבי זה שמרפאה נבהלו אני מבינה שמפה שזו תופעה נפוצה ולא כפי שחשבתי שאני חריגה במקרה החריג שלי..

• הוסף לסימניות
כן , בעיקר . וגם שתהליך צלח ולא מסתירים ממנו סיבוך כלשהוא.
לגבי זה שמרפאה נבהלו אני מבינה שמפה שזו תופעה נפוצה ולא כפי שחשבתי שאני חריגה במקרה החריג שלי..
אני חושבת שהייעוץ מיותר.
למקום העקירה לוקח זמן החלמה של בין חודש וחצי לשלושה חודשים
וגם כן הרופא הפרטי שעשה את העקירה חייב לקחת אחריות רפואית

• הוסף לסימניות
מאיפה לך המידע הזה?
היום בביקורת אמרו לי שזה עניין של עד שבוע ולגבי הכאבים וההגבלה בלעיסה לעשות אימונים על שריר הפה.
אף אחד לא דיבר איתי על זמן ממושך כזה!

שוב אני לא מבינה למה המרפאה לא אומרת דבר כזה ולו רק כדי לחסות על עצמה במקרי תלונות וכאבים או תביעות ?
דרשתי היום לבצע ביקורת עוד שבוע
הם מעצמם לא ראו בכך צורך.

• הוסף לסימניות
אסור לעשות עקירת שן בינה כלואה ללא טיפול עקירה בלייזר.
גם ד"ר ברוק, במרפאה הפרטית עושה בלייזר - לאחר כמה דק' כמעט לא כואב,
ובמרפאה של כללית שהוא עובד, הוא עושה בלי לייזר, ושם זה כאבים עצומים.
עיקר העניין זה אופן הטיפול שנכנס בשנים האחרונות ע"י עקירה בלייזר, יש עוד כמה רופאים בארץ שעובדים עם זה.

• הוסף לסימניות
אני מנסה להבין אז למה הם קוראים לי מקרה חריג?
למה הם נבהלו לראות אותי כ''כ?
מדובר על מרפאה די מצוינת ומומלצת
אני לא יודעת לומר לך.
אצלנו בכאלה מקרים היו פשוט מגבירים מינון אנטיביוטי או מחליפים את סוג האנטיביוטיקה.
היו פעמים שבהחלט הייתה רגישות ייתר, והיו במעקב צמוד עם הפציינט לוודא החלמה מלאה.

• הוסף לסימניות
מאיפה לך המידע הזה?
היום בביקורת אמרו לי שזה עניין של עד שבוע ולגבי הכאבים וההגבלה בלעיסה לעשות אימונים על שריר הפה.
אף אחד לא דיבר איתי על זמן ממושך כזה!
בגדול זה נכון.
זו הסיבה שמחכים שלושה חודשים לאחר עקירה על מנת להבריג שתל. זה ממש לא אומר שאת צריכה לסבול שלושה חודשים, המקום פשוט רגיש יותר.

אני מנסה להבין אז למה הם קוראים לי מקרה חריג?
למה הם נבהלו לראות אותי כ''כ?
מדובר על מרפאה די מצוינת ומומלצת
אני לא יודעת לומר לך.
אצלנו בכאלה מקרים היו פשוט מגבירים מינון אנטיביוטי או מחליפים את סוג האנטיביוטיקה.
היו פעמים שבהחלט הייתה רגישות ייתר, והיו במעקב צמוד עם הפציינט לוודא החלמה מלאה.

• הוסף לסימניות
מנהל המרפאה טוען בתוקף שזה שייך רק לעקירות עבור השתלות
ולא כמו במקרה שלי
לטענתו למה אני לא מבריאה באופן מוחלט, זה כי אני לא מספיק עושה את הוראות המנתח
לפיזיותרפיה מקומית או אוכלת מאכלים קשים בצד העקירה
במרפאה שעבדת משך זמן ההחלמה המדובר היה בכלואה דווקא?
אשמח אם זה אפשרי לקבל באישי את שם המרפאה שלך
האם יש עוד מחברי הפורום שהתנסו בהחלמה מעט לא מושלמת וארוכככה בשן בינה כלואה?

• הוסף לסימניות
אז לסיכום:
פיזיותרפיה (עודני)
4 ביקורות ומעקבים
ימי מחלה ארוכים ונצחיים
וכל זה (חוץ מזה שד' רצה!) כי הלכתי למרפאה הרגילה , סמכתי עליהם בעניים עצומות טלפונית מידי שיהיה בסדר (התנפחתי ביום ו' ועברתי שבת וראשון שהחמירו מאוד את זמן ההחלמה כי בטלפון היתה אי הבנה לגבי עקביות האנטיביוטיקה)
ולא הלכתי לטובים ביותר.
למדתי בדרך הקשה - ניתוחים - רק למומחים.

אני עדיין בסדרת טיפולים ארוכה , סתימות ושורש , קיבלתי הצעת מחיר אחת ממרפאה טובה שהמחירים לבני תורה זולים משמעותית מהרפאות בעלי השם הטוב ביותר בבני ברק כמו שן ארט וד''ר שמעונוב . אם יש לכם מה עוד להחכים אותי שלא אכה שוב על חטאי בעבר, אשמח.

• הוסף לסימניות
אגב שם כלואה זה דווקא שהשן כלואה או שהשורש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה