טיפול רגשי\טיפול בבע"ח באזור המרכז

• הוסף לסימניות
האם מישהו מכיר טיפול בבע"ח או טיפול רגשי אחר שניתן ע"י אדם מקצועי איש\אישה באזור ב"ב וסביבותיה? שמוכר ע"י הקופות ? (מאוחדת)
תודה

• הוסף לסימניות
15 צפיות ו-0 תגובות?? אשמח לתשובות בעניין

• הוסף לסימניות
יש אחת נחמי סמואל תרפיסטית בבעלי חיים בבני ברק היא מקצועית מאוד, אצלנו בקופה היא מוכרת (מאוחדת)
050-2106866

יש את החווה הירוקה יש יש מדריך רכיבה בשם רמי הוא גם מעולה וזה גם מוכר ע"י קופ"ח אך זה קצת קשה מבחינת כלי תחבורה לרב צריך רכב פרטי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיה יצחקי;738226:
יש אחת נחמי סמואל תרפיסטית בבעלי חיים בבני ברק היא מקצועית מאוד, אצלנו בקופה היא מוכרת (מאוחדת)
050-2106866

יש את החווה הירוקה יש יש מדריך רכיבה בשם רמי הוא גם מעולה וזה גם מוכר ע"י קופ"ח אך זה קצת קשה מבחינת כלי תחבורה לרב צריך רכב פרטי
איפה זה החוה הירוקה?

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה על החווה הירוקה. האם מתאים לבחור חרדי? וכן אשמח להמלצה על טיפול בבעלי חיים או רכיבה באזור ירושלים

• הוסף לסימניות
החווה הירוקה זה באזוא רמת השרון
במקביל שמעתי עכשיו על מקום באוירה חרדית יש על זה פרסומות
אני לקחתי את הבן שלי הוא ילד בן 6 והמדריך רמי מקסים

האווירה לא חרדית כך שפשוט כדאי אולי לגשת לפני להתרשם

• הוסף לסימניות
אם את רוצה החזר מקופת החולים, האם לא יותר פשוט לקבל מהקופה רשימה של אנשי מקצוע שניתן לקבל החזר בגין טיפול אצלם??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוסיקה;738455:
אם את רוצה החזר מקופת החולים, האם לא יותר פשוט לקבל מהקופה רשימה של אנשי מקצוע שניתן לקבל החזר בגין טיפול אצלם??
כן יותר פשוט וכך עשיתי. העניין שאני לא רוצה לשלוח סתם בלי לקבל המלצות ומי שיש לי כן המלצות זה לא מהקופה כך שאני בבעיה עם זה
זאת נחמי סמואל כבר היה לי את המס' שלה מזמן והיא פשוט לא עונה אף פעם לפלפון השארתי עשרות הודעות

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע המלצות גם לא דרך קופת חולים. רותי, האם ידוע לך על רכיבה טיפולית או תרפיה בבע"ח באופן פרטי?

• הוסף לסימניות
נכון קצת קשה לתפוס אותה צריך לנדנד קצת אבל היא מאוד מבינה ומקצועית שוחחתי התרשמתי ונהנתי

לגבי הפרסומת ראיתי בכח הפרסום של שבוע שעבר אני מכירה את המקום משמועה, חברה לקחה לשם את הבן וגם שם יש החזר מה שאני זוכרת זה שאפשר להגיע כמעט עד המקום עם 555 אם איני טועה זה באזור גבעת וושינגטון כך אמרו לי בכל אופן

יש מקום נוסף שנותן תרפיה פרטני או קבוצתי קוראים להם שלי שלך והם מצויינים הם נמצאים ברח' רשי 22 בב"ב אם תרצי אחפש את המס'

אפשרות נוספת להתקשר לעזר מציון ולהתיעעץ הם מאוד עוזרים אני נעזרתי על ידם מס' פעמים בסבלנות אורך רוח והתאמה מקסימלית למקרה

• הוסף לסימניות
באלעד יש מרכז תרפיסנטר , (יכל להיות שיש להם שלוחה בבני ברק, תשאלי.)
לכל סוגי התרפיות, וגם תרפיה בבעלי חיים
יש החזרים מהקופות
וכל המטפלות חרדיות, עם תעודות ונסיון.
שמעתי שמאוד מרוצים
037265050

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י e12;738606:
אשמח לשמוע המלצות גם לא דרך קופת חולים. רותי, האם ידוע לך על רכיבה טיפולית או תרפיה בבע"ח באופן פרטי?
פרטי ידוע לי על מרפאה באומנות ועל פסיכולוגיות טובות. דרך מאוחדת יש לי רשימה גם של רכיבה טיפולית וגם תרפיה בבע"ח אם תרצי אתן לך. אני אישית רוצה לקבל המלצות על הרשימה הזו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיה יצחקי;738754:
נכון קצת קשה לתפוס אותה צריך לנדנד קצת אבל היא מאוד מבינה ומקצועית שוחחתי התרשמתי ונהנתי

לגבי הפרסומת ראיתי בכח הפרסום של שבוע שעבר אני מכירה את המקום משמועה, חברה לקחה לשם את הבן וגם שם יש החזר מה שאני זוכרת זה שאפשר להגיע כמעט עד המקום עם 555 אם איני טועה זה באזור גבעת וושינגטון כך אמרו לי בכל אופן

יש מקום נוסף שנותן תרפיה פרטני או קבוצתי קוראים להם שלי שלך והם מצויינים הם נמצאים ברח' רשי 22 בב"ב אם תרצי אחפש את המס'

אפשרות נוספת להתקשר לעזר מציון ולהתיעעץ הם מאוד עוזרים אני נעזרתי על ידם מס' פעמים בסבלנות אורך רוח והתאמה מקסימלית למקרה
דווקא עזר מיציון התקשרתי ולא ידעו להפנות אותי אלא ל2 הנ"ל שאינן מהקופה ואינן "מרפאות" בבע"ח
איפה זה גבעת וושינגטון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה