איפה זה החוה הירוקה?נכתב ע"י מיה יצחקי;738226:יש אחת נחמי סמואל תרפיסטית בבעלי חיים בבני ברק היא מקצועית מאוד, אצלנו בקופה היא מוכרת (מאוחדת)
050-2106866
יש את החווה הירוקה יש יש מדריך רכיבה בשם רמי הוא גם מעולה וזה גם מוכר ע"י קופ"ח אך זה קצת קשה מבחינת כלי תחבורה לרב צריך רכב פרטי
כן יותר פשוט וכך עשיתי. העניין שאני לא רוצה לשלוח סתם בלי לקבל המלצות ומי שיש לי כן המלצות זה לא מהקופה כך שאני בבעיה עם זהנכתב ע"י מוסיקה;738455:אם את רוצה החזר מקופת החולים, האם לא יותר פשוט לקבל מהקופה רשימה של אנשי מקצוע שניתן לקבל החזר בגין טיפול אצלם??
פרטי ידוע לי על מרפאה באומנות ועל פסיכולוגיות טובות. דרך מאוחדת יש לי רשימה גם של רכיבה טיפולית וגם תרפיה בבע"ח אם תרצי אתן לך. אני אישית רוצה לקבל המלצות על הרשימה הזונכתב ע"י e12;738606:אשמח לשמוע המלצות גם לא דרך קופת חולים. רותי, האם ידוע לך על רכיבה טיפולית או תרפיה בבע"ח באופן פרטי?
דווקא עזר מיציון התקשרתי ולא ידעו להפנות אותי אלא ל2 הנ"ל שאינן מהקופה ואינן "מרפאות" בבע"חנכתב ע"י מיה יצחקי;738754:נכון קצת קשה לתפוס אותה צריך לנדנד קצת אבל היא מאוד מבינה ומקצועית שוחחתי התרשמתי ונהנתי
לגבי הפרסומת ראיתי בכח הפרסום של שבוע שעבר אני מכירה את המקום משמועה, חברה לקחה לשם את הבן וגם שם יש החזר מה שאני זוכרת זה שאפשר להגיע כמעט עד המקום עם 555 אם איני טועה זה באזור גבעת וושינגטון כך אמרו לי בכל אופן
יש מקום נוסף שנותן תרפיה פרטני או קבוצתי קוראים להם שלי שלך והם מצויינים הם נמצאים ברח' רשי 22 בב"ב אם תרצי אחפש את המס'
אפשרות נוספת להתקשר לעזר מציון ולהתיעעץ הם מאוד עוזרים אני נעזרתי על ידם מס' פעמים בסבלנות אורך רוח והתאמה מקסימלית למקרה
אשלח בעז"הנכתב ע"י e12;739138:אשמח לקבל את הרשימה, רותי.בפרטי, תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים