דרוש מידע טיפול שורש בשן בינה

• הוסף לסימניות
ראשית, מעניין מה שאמרו על עקירה של כל ה-4, אני רציתי להוציא בבת אחת את כל ה-4 ולא נתנו לי. אמרו שאני לא אוכל לתפקד כך.

עשיתי צד ימין וכשלושה שבועות אח"כ צד שמאל, עבר חלק, 2 מתוכן היו כירורגיות ולא היתה שום בעיה ב"ה, התפרים נמסו מעצמם תוך כמה ימים.

אני בעד לעקור ולגמור עם זה. (אצלי השן גרמה לטיפול שורש בשן הסמוכה לה. חבל לחכות למצבים כאלה).

• הוסף לסימניות
רופאת השיניים שלי שאביה ג''כ רופא שיניים גדול סיפרה לי שאביה עקר לה ולאחיה את כל שיני הבינה עוד בטרם החלו הצרות-

ביום אחד את כל הארבע .. לקחו משככים אכלו קצת גלידות ושכחו מהסיפור לתמיד לאחר כמה ימים

לטענתו הן שיניים מועדות לבעיות ואין בהן צורך..
מרגיש שיטה קצת קיצונית..

• הוסף לסימניות
הייתי אצל ד"ר פרנקל בבני ברק, שהוא מגדולי המומחים בתחום.
הוא אמר לי שכדאי לעקור, כי אם השן תגיע למצב לא טוב, גם העקירה תהיה מורכבת יותר.
הוא עקר לי במיומנות וזה פשוט ברכה. כדאי להתייעץ כל אחד לגופו.
אגב, כדי לעבור אחר כך את הכאבים שדי משבשים (בזמן העקירה דווקא לא הורגש...)
לקחתי את החלק הפנימי (הצ'יפ) של תחבושת הבריאות מגע הקסם (עדיף מהחבילה הכתומה, שהצ'יפ שחור, כי הוא חזק יותר), גילגלתי לתוך החור והלכתי לשון בלי משככי כאבים.
בבוקר קמתי והרגשתי משהו מוזר בפה. לקח לי זמן להיזכר שזה התחבושת ששמתי ושעקרו לי פעם שן...
(כשבאתי לקנות בפרינץ היא אמרה לי שאני לא יכולה לדמיין אלו דברים אנשים מספרים לה על התחבושות האלו, לכל סוגי הכאבים והבעיות. מאז שהתוודעתי אליה, אני משתמשת בה שנים לאין ספור שימושים לכלל המשפחה).

• הוסף לסימניות
הייתי אצל ד"ר פרנקל בבני ברק, שהוא מגדולי המומחים בתחום.
הוא אמר לי שכדאי לעקור, כי אם השן תגיע למצב לא טוב, גם העקירה תהיה מורכבת יותר.
הוא עקר לי במיומנות וזה פשוט ברכה. כדאי להתייעץ כל אחד לגופו.
אגב, כדי לעבור אחר כך את הכאבים שדי משבשים (בזמן העקירה דווקא לא הורגש...)
לקחתי את החלק הפנימי (הצ'יפ) של תחבושת הבריאות מגע הקסם (עדיף מהחבילה הכתומה, שהצ'יפ שחור, כי הוא חזק יותר), גילגלתי לתוך החור והלכתי לשון בלי משככי כאבים.
בבוקר קמתי והרגשתי משהו מוזר בפה. לקח לי זמן להיזכר שזה התחבושת ששמתי ושעקרו לי פעם שן...
(כשבאתי לקנות בפרינץ היא אמרה לי שאני לא יכולה לדמיין אלו דברים אנשים מספרים לה על התחבושות האלו, לכל סוגי הכאבים והבעיות. מאז שהתוודעתי אליה, אני משתמשת בה שנים לאין ספור שימושים לכלל המשפחה).
לישון עם תחבושת בפה? נשמע קצת מסוכן, לא?

• הוסף לסימניות
רופאת השיניים שלי שאביה ג''כ רופא שיניים גדול סיפרה לי שאביה עקר לה ולאחיה את כל שיני הבינה עוד בטרם החלו הצרות-

ביום אחד את כל הארבע .. לקחו משככים אכלו קצת גלידות ושכחו מהסיפור לתמיד לאחר כמה ימים

לטענתו הן שיניים מועדות לבעיות ואין בהן צורך..
סתם מעניין מה בוער?
כי לי יש שן כזו עם חור שלא כואבת ולא מפריעה לי בכלל...
הרופאה אמרה לי לעקור אבל לא רואה סיבה להזדרז כל עוד היא לא מציקה לי.
שתכאב- נעקור.
מה באמת הלחץ?

• הוסף לסימניות
סתם מעניין מה בוער?
שתכאב- נעקור.
מה באמת הלחץ?
ראשית הכאבים לא נעימים
שנית, לכי תדעי מתי יפלו עליך... חול המועד? שמחה משפחתית? לפני לידה? אחרי לידה?

• הוסף לסימניות
סתם מעניין מה בוער?
שתכאב- נעקור.
מה באמת הלחץ?
גם אני שאלתי את אותה שאלה...תאמיני לי, לא כדאי לך להזניח...
את וודאי לא רוצה שהכאבים יתפסו אותך יומיים לפני ליל הסדר ותשבי בשולחן עם לחי נפוחה וכואבת אחרי עקירה דחופה כמו שהיה לי בשנה שעברה...
וכאבי שיניים יכולים לתפוס בכל רגע נתון.
להיות באמצע הלילה עם כאבי תופת פתאומיים, לא רק בשן אלא גם בעין, בראש, בלב... זה לראות כוכבים רק מלהזכר בזה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה