נכתב ע"י רותי12;866854:מי מכירה פעילות גופנית שמתאימה למי שסובלת מהגב (ואל תגידו לי שחיה כי זה דוקא מגביר את הכאבים בגב) ואין לה זמן ובערב היא עייפה?
אשמח אם תעלו רעיון
נכתב ע"י רותי12;866854:מי מכירה פעילות גופנית שמתאימה למי שסובלת מהגב (ואל תגידו לי שחיה כי זה דוקא מגביר את הכאבים בגב) ואין לה זמן ובערב היא עייפה?
אשמח אם תעלו רעיון
אני שוחה רק בטן יכול להיות שבגלל זה מתגברים כאבי הגב בשחיה?נכתב ע"י מוסיקה;867266:שחיה מתאימה מאד למי שסובלת מכאבי גב, אלא שצריך לשחות גב ולא בטן, כי זה יוצר קשת - מקור לבעיות.
בנוסף - פילאטיס, מחזק את שרירי הבטן ומשם מפעיל את כל הגוף.
בנוסף - בתחום התזונה:
בבוקר: פרי הדר כלשהוא+צלחת יוגורט עם 3 כפות דגנים, עדיפות לברנפלקס או דגנולה,
זה פשוט אינטלציה לגוף!
כשאת קמה מהשינה (אז יש לך כח, אני מקווה...) שוכבים על הגב, מקפלים את הרגליים תופסים את הרגליים באזור הברכיים, נושמים נשימה ארוכה ומסתובבים לצד ימין ולצד שמאל תו"כ נשיפה וחוזר חלילה....נכתב ע"י רותי12;866854:מי מכירה פעילות גופנית שמתאימה למי שסובלת מהגב (ואל תגידו לי שחיה כי זה דוקא מגביר את הכאבים בגב) ואין לה זמן ובערב היא עייפה?
אשמח אם תעלו רעיון
נכתב ע"י מיה יצחקי;867067:כיווץ שרירי הבטן ע"י נשימות:
מכניסים אויר דרך האף לבטן וכשמוציאים את האויר מכווצים את האגן והבטן
זה צריך לתת תחושה כאילו הבטן עולה, עולה, עולה... עד 10 להחזיק את הכיווץ, ותוך כדי כיווץ להכניס שוב אויר וכשמוציאים אותו להרפות בהדרגה את השרירים.
זה לא מזיק לגב והדבר העיקרי שמכניס את הבטן באמת
אם רוצים להעלות רמה יש אפשרות להרים את הרגלים כלפי מעלה ואז לעשות הפעולה הרצויה.
דבר נוסף עמידת 6 להכניס בטן כפי שמוסבר בתרגיל הראשון להחזיק כמה שניות ולהרפות מחזק יפה מאוד את הבטן
התרגיל הראשון אפשר לעשות בכל מצב בשכיבה, על הצד, בישיבה ליד המחשב, ובכל רגע שנזכרים, זה לא מאוד קשה בתחילה מצליחים לכווץ מעט זמן אך עם תרגול זמן הכיווץ מתארך
בשביל להוריד עודפים אצלי עוזר רק שמירה על אוכל עם הליכה יומיומית
נכתב ע"י נחמי ווייס;868114:כשאת קמה מהשינה (אז יש לך כח, אני מקווה...) שוכבים על הגב, מקפלים את הרגליים תופסים את הרגליים באזור הברכיים, נושמים נשימה ארוכה ומסתובבים לצד ימין ולצד שמאל תו"כ נשיפה וחוזר חלילה....
חוזרים על פעולה זו כמה פעמים, ויורדים מהמיטה מהצד שמסיימים את התרגיל.
(התרגיל ניתן ע"י פיזוטרפיסטית להקלת כאבי פריצת דיסק)
בהצלחה רבה
הכי פשוט.נכתב ע"י רותי12;867399:אני לא יודעת גב
ממש פשוט ...נכתב ע"י שושיה;868295:הכי פשוט לדעתי, זה לסתום את הפה...מנסיון!
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים