טיפים לאפיה בתנור טוסטר אובן - הבו מחכמתכן

• הוסף לסימניות
שלום!
בשנים קודמות יצאו לי עוגות פסחיות גבוהות בטוסטר אובן של פסח.
השנה כולן נפלו בזו אחר זו.
יש איזה 'טיפ' שאולי שכחתי השנה?
אודה לכן אם תנדבו לי מחכמתכן הרבה.

פסח כשר וטעיםםםםם...

• הוסף לסימניות
אני הופכת על מגבת וככה הן נשארות בגובה המקורי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;978136:
אני הופכת על מגבת וככה הן נשארות בגובה המקורי...

על איזה חום את אופה?
והאם התנור מחומם מראש? ולכמה זמן?
תודה

• הוסף לסימניות
זה מאד מאד תלוי בתנור, לכל תנור יש את הכללים שלו.

אני בכל אופן אופה על 180 10 דקות ראשונות, אחר כך מורידה ל 150 ושהחום יהיה רק מלמטה לא בשני הצדדים!!

ובקשר לזה ששכחת, תרשמי!!! בתוך הספר מתכונים של פסח יש לי עוד כמה דפים שאני שומרת משנה לשנה, וזה כולל את כל הדברים שאני יכולה לשכוח ,כמו איך להשתמש בתנור לכל דבר, (עוף, עוגות, עוגיות) , מה חייבים לקנות לשנה הבאה לפסח, איזה עוגות עשיתי שנה שעברה והיו מוצלחות (או שלא) וכו', שוכחים משנה לשנה, מה לעשות, יש לנו עוד דברים על הראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;978190:
אני בכל אופן אופה על 180 10 דקות ראשונות, אחר כך מורידה ל 150 ושהחום יהיה רק מלמטה לא בשני הצדדים!!.

יו! הזכרת לי פטנט אחד...
תודה לך!

• הוסף לסימניות
תלוי בתנור,יש לי בשרי וחלבי כל אחד כל כך אחר ושונה.
עוגות אני אופה רק בחלבי כי יש שם טורבו.אני שמה על 180 מעלות ומפעילה גם חום עליון וגם חום תחתון
אבל שמה את העוגה מסילה אחת יותר נמוך מאשר יותר גבוה[הבנת?]
והעצה לרשום כל דבר ממש עוזרת כי השכר לימוד הוא יקר....
בהצלחה,חג שמייח!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;978287:
תלוי בתנור,יש לי בשרי וחלבי כל אחד כל כך אחר ושונה.
עוגות אני אופה רק בחלבי כי יש שם טורבו.אני שמה על 180 מעלות ומפעילה גם חום עליון וגם חום תחתון
אבל שמה את העוגה מסילה אחת יותר נמוך מאשר יותר גבוה[הבנת?]
והעצה לרשום כל דבר ממש עוזרת כי השכר לימוד הוא יקר....
בהצלחה,חג שמייח!

בד"כ בטוסטר אובן גוף החימום העליון חזק והתחתון חלש
העצה להניח את הטוסטר הפוך
וכך הגוף החימום העליון יהיה מתחת לעוגה

מנסיון אצלנו עבד מעולה!!

• הוסף לסימניות
אבל כך פתחי האוורור חסומים...

• הוסף לסימניות
כמה אבני ריצוף הולנדי - ודאי יפתרו את הבעיה.
(אוי, זה כבר נראה "קרבן פסח"...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;978190:
זה מאד מאד תלוי בתנור, לכל תנור יש את הכללים שלו.

אני בכל אופן אופה על 180 10 דקות ראשונות, אחר כך מורידה ל 150 ושהחום יהיה רק מלמטה לא בשני הצדדים!!

עכשיו סיימתי לאפות עוגה בטוסטר אובן לפי השיטה שרשמת אך לא הקפדתי על חום דווקא מלמטה אלה מ2 הצדדים, העוגה יצאה מוצלחת מאוד ונשארה גבוהה גם לאחר שהתקררה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 978477:
נכתב ע"י דסיש;978190:
ז

עכשיו סיימתי לאפות עוגה בטוסטר אובן לפי השיטה שרשמת אך לא הקפדתי על חום דווקא מלמטה אלה מ2 הצדדים, העוגה יצאה מוצלחת מאוד ונשארה גבוהה גם לאחר שהתקררה.

ולא נוצרה שכבה שרופה מלמעלה?

ועל מה להניח אחרי האפיה?: ריצפה? להשאיר בתנור? משטח השיש?

• הוסף לסימניות
לא נשארה שכבה שרופה

שמתי לב שמעודף אפיה התחתית טיפה התקרשה, ומנסיון בעוגה חוזרת כדאי שהעוגה תאפה קצת פחות משעה.
אני מאמינה שזה משתנה מעוגה לעוגה וממכשיר למכשיר.

לאחר האפיה השארתי שתתקרר בתוך התנור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה