נכתב ע"י חיוך;978136:אני הופכת על מגבת וככה הן נשארות בגובה המקורי...
נכתב ע"י bracha;978190:אני בכל אופן אופה על 180 10 דקות ראשונות, אחר כך מורידה ל 150 ושהחום יהיה רק מלמטה לא בשני הצדדים!!.
נכתב ע"י צילומית;978287:תלוי בתנור,יש לי בשרי וחלבי כל אחד כל כך אחר ושונה.
עוגות אני אופה רק בחלבי כי יש שם טורבו.אני שמה על 180 מעלות ומפעילה גם חום עליון וגם חום תחתון
אבל שמה את העוגה מסילה אחת יותר נמוך מאשר יותר גבוה[הבנת?]
והעצה לרשום כל דבר ממש עוזרת כי השכר לימוד הוא יקר....
בהצלחה,חג שמייח!
נכתב ע"י bracha;978190:זה מאד מאד תלוי בתנור, לכל תנור יש את הכללים שלו.
אני בכל אופן אופה על 180 10 דקות ראשונות, אחר כך מורידה ל 150 ושהחום יהיה רק מלמטה לא בשני הצדדים!!
עכשיו סיימתי לאפות עוגה בטוסטר אובן לפי השיטה שרשמת אך לא הקפדתי על חום דווקא מלמטה אלה מ2 הצדדים, העוגה יצאה מוצלחת מאוד ונשארה גבוהה גם לאחר שהתקררה.
נכתב ע"י 978477:נכתב ע"י דסיש;978190:ז
עכשיו סיימתי לאפות עוגה בטוסטר אובן לפי השיטה שרשמת אך לא הקפדתי על חום דווקא מלמטה אלה מ2 הצדדים, העוגה יצאה מוצלחת מאוד ונשארה גבוהה גם לאחר שהתקררה.
ולא נוצרה שכבה שרופה מלמעלה?
ועל מה להניח אחרי האפיה?: ריצפה? להשאיר בתנור? משטח השיש?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים