מידע שימושי טיפים לטסט- מוזמנים להוסיף!

• הוסף לסימניות
אני לא רופאה ולכן אסור לי להמליץ אך אני אומרת מניסיון שלקחת ריטלין לפני (כמובן לנסות גם שיעור נהיגה אחד ולראות איך זה משפיע) זה פשוט עוזר פלאים כי תכלס רב הטעויות זה מלחץ וחוסר ריכוז

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דבר ראשון תפילה ואמונה שאני את שלי עשיתי והקב''ה ידאג לטסט
דבר שני לא לחשוב על זה שכרגע אתם במבחן
תחשבו שהבוחן הוא ''ווואיז ''
בהצלחה לכולם ותנהגו בזהירות אחרי שעברתם
תזכרו המבחן האמיתי זה אחרי הטסט!

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תפילה ואמונה שאני את שלי עשיתי והקב''ה ידאג לטסט
דבר שני לא לחשוב על זה שכרגע אתם במבחן
תחשבו שהבוחן הוא ''ווואיז ''
בהצלחה לכולם ותנהגו בזהירות אחרי שעברתם
תזכרו המבחן האמיתי זה אחרי הטסט!
כל מילה!!!
ולהשתדלות קטנה חבר שלי יש לו כדורים טבעיים שטוען שעזר 99% לכל מי שנתן לו!

• הוסף לסימניות
אני לא רופאה ולכן אסור לי להמליץ אך אני אומרת מניסיון שלקחת ריטלין לפני (כמובן לנסות גם שיעור נהיגה אחד ולראות איך זה משפיע) זה פשוט עוזר פלאים כי תכלס רב הטעויות זה מלחץ וחוסר ריכוז
עוזר גם ללחץ או רק לריכוז?
אפשר לקחת ריטלין (בשביל הקושי בריכוז) ביחד עם קלונקס (בשביל הלחץ)??

• הוסף לסימניות
חשוב מאד גם אם החניה נכשלה לא להיתייאש!!!
לומר לטסטר ברוגע אני מנסה שוב
אני אישית הייתי עם נבחן [ישבתי מאחור אחרי שסיימתי את הטסט שלי]
שהטסטר אמר לו חניה והוא עלה על מדרכה ! אך תיקן את עצמו ועבר את הטסט!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה