נכתב ע"י יצירתית;540942:יש מצב לכמה טיפים לצילום ביתי שיעלו את רמת התמונות של הילדים המחופשים???(יום רביעי על הבוקר...)![]()
נכתב ע"י צל99;541108:מה הציוד הקיים?
כל עוד שנשארים במסגרת המצלמה הביתית והפלאש המובנה אפשרויות המשחק קטנות יותר.
למרות שהסטיגמה על "הציוד היקר מאוד" - לעלות ליגה לרמה אחרת דורש הרבה יותר שנוי ראש מאשר כסף.
ניתן לבנות סט חמוד מאוד שיתן תוצאות טובות מאוד גם ב1500 שקל, שזה מחיר מצלמת סופר זום קלאסית.
מצלמות רפלקס מלפני כמה דורות נמכרות היום ב600-700 ש"ח. הוספת עדשת פריים בודדת ב300 ש"ח, ו2 מקורות תאורה קטנים כולל רדיו ומטריות ב600 ותקבלו תוצאות שלא תוכל לקבל אחרת.
לפני כמה זמן ראיתי בפייסבוק תמונות ,מחתונה שצלמתי, שצולמו ע"י אחת החברות של הכלה במצלמה ביתית.
בין כל התמונות החשוכות וחסרות הצבע תמונה אחת איכשהו הסתנכרנה לאחד הפלאשים שלי, ברגע הראשון ובגודל בה הוצגה התמונה חשבתי שמדובר בתמונה שלי.
הדבר דורש טיפה שינוי תפיסה והתרגלות למשה ואחר מאשר "שלוף וצלם"- אבל התוצאה אחרת.
נכתב ע"י סא;541259:להכין מלאי של "טופים" ולתגמל מידי כמה תמונות,אין בררה..
אצלי זה עזר ועוד איך!נכתב ע"י צל99;541443:זה לא יעזור ברמה הטכנית של התמונה.
נכתב ע"י יצירתית;541486:תודה לכולם
למה הקישור של כדרלעמר לא נפתח לי?
נכתב ע"י צל99;541253:אז עדיף להשאר לגמרי מאחור?
אני חושב שפה הטעות שלך, השינוי הנדרש הוא בעיקר בראש ובמוכנות ללמוד משהו חדש, לא בכיס.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים