טיפים לצילום ילדים בפורים

• הוסף לסימניות
יש מצב לכמה טיפים לצילום ביתי שיעלו את רמת התמונות של הילדים המחופשים???(יום רביעי על הבוקר...) :confused:

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש פעם העלו קובץ כזה

• הוסף לסימניות
הדברים הבסיסיים.

לצלם מגובה הילד ולא מלמעלה
לא לצלם מול מקור אור חזק ( - בתוך הפריים. מקור אור צדדי או מאחורי המצלמה יכול להיות מצויין)
לבחור סביבה מוארת ככל האפשר ולא לסמוך על הפלאש בלבד
לא לצלם בשמש ישירה (ואם כן אז להפעיל פלאש מאולץ למילוי)
לצלם תנוחות טבעיות, לא להעמיד ולהלחיץ את הילד לדגמן למצלמה (תחייך!! לא, פחות! תסגור את הפה...)
לוודא שעדשת המצלמה נקייה..

זה מה שקופץ לי לראש עכשיו.. יש כמובן עוד.

• הוסף לסימניות
עדיף כמובן לצלם בחוץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;540942:
יש מצב לכמה טיפים לצילום ביתי שיעלו את רמת התמונות של הילדים המחופשים???(יום רביעי על הבוקר...) :confused:

מה הציוד הקיים?

כל עוד שנשארים במסגרת המצלמה הביתית והפלאש המובנה אפשרויות המשחק קטנות יותר.

למרות שהסטיגמה על "הציוד היקר מאוד" - לעלות ליגה לרמה אחרת דורש הרבה יותר שנוי ראש מאשר כסף.

ניתן לבנות סט חמוד מאוד שיתן תוצאות טובות מאוד גם ב1500 שקל, שזה מחיר מצלמת סופר זום קלאסית.

מצלמות רפלקס מלפני כמה דורות נמכרות היום ב600-700 ש"ח. הוספת עדשת פריים בודדת ב300 ש"ח, ו2 מקורות תאורה קטנים כולל רדיו ומטריות ב600 ותקבלו תוצאות שלא תוכל לקבל אחרת.

לפני כמה זמן ראיתי בפייסבוק תמונות ,מחתונה שצלמתי, שצולמו ע"י אחת החברות של הכלה במצלמה ביתית.
בין כל התמונות החשוכות וחסרות הצבע תמונה אחת איכשהו הסתנכרנה לאחד הפלאשים שלי, ברגע הראשון ובגודל בה הוצגה התמונה חשבתי שמדובר בתמונה שלי.

הדבר דורש טיפה שינוי תפיסה והתרגלות למשה ואחר מאשר "שלוף וצלם"- אבל התוצאה אחרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל99;541108:
מה הציוד הקיים?

כל עוד שנשארים במסגרת המצלמה הביתית והפלאש המובנה אפשרויות המשחק קטנות יותר.

למרות שהסטיגמה על "הציוד היקר מאוד" - לעלות ליגה לרמה אחרת דורש הרבה יותר שנוי ראש מאשר כסף.

ניתן לבנות סט חמוד מאוד שיתן תוצאות טובות מאוד גם ב1500 שקל, שזה מחיר מצלמת סופר זום קלאסית.

מצלמות רפלקס מלפני כמה דורות נמכרות היום ב600-700 ש"ח. הוספת עדשת פריים בודדת ב300 ש"ח, ו2 מקורות תאורה קטנים כולל רדיו ומטריות ב600 ותקבלו תוצאות שלא תוכל לקבל אחרת.

לפני כמה זמן ראיתי בפייסבוק תמונות ,מחתונה שצלמתי, שצולמו ע"י אחת החברות של הכלה במצלמה ביתית.
בין כל התמונות החשוכות וחסרות הצבע תמונה אחת איכשהו הסתנכרנה לאחד הפלאשים שלי, ברגע הראשון ובגודל בה הוצגה התמונה חשבתי שמדובר בתמונה שלי.

הדבר דורש טיפה שינוי תפיסה והתרגלות למשה ואחר מאשר "שלוף וצלם"- אבל התוצאה אחרת.

וקחו בחשבון ש'אם החילות לנפול לפניו לא תוכל לו - כי נפול תיפול לפניו'... (ברוח ימי הפורים)

אם נכנסתם לעניין התאורה והציוד המתקדם - זו רק ההתחלה, מהר מאוד אתם עשויים / עלולים למצוא את עצמכם מחפשים כסף לשדרג ולשדרג..:)

• הוסף לסימניות
אז עדיף להשאר לגמרי מאחור? :)

אני חושב שפה הטעות שלך, השינוי הנדרש הוא בעיקר בראש ובמוכנות ללמוד משהו חדש, לא בכיס.

• הוסף לסימניות
"תגיד/י אמא"
ויוצאות תמונות מוצלחות (וצוחקות):)

• הוסף לסימניות
להכין מלאי של "טופים" ולתגמל מידי כמה תמונות,אין בררה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סא;541259:
להכין מלאי של "טופים" ולתגמל מידי כמה תמונות,אין בררה..

זה לא יעזור ברמה הטכנית של התמונה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
למה הקישור של כדרלעמר לא נפתח לי?

• הוסף לסימניות
אנחנו כנראה מבינים אחרת "רמה טכנית".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;541486:
תודה לכולם
למה הקישור של כדרלעמר לא נפתח לי?

הקישור הוא למדריך לצילום ילדים של יעקב1. בעצמי לא קראתיו במלואו, אבל לא נראה לי שתקבלי יותר משאלה בפורום כשיש מדריך מסודר לצילום בסיסי.

אם הלינק לא נפתח, יש תת-פורום מדריכים בראש העמוד של הפורום, כנסי ורווי נחת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל99;541253:
אז עדיף להשאר לגמרי מאחור? :)

אני חושב שפה הטעות שלך, השינוי הנדרש הוא בעיקר בראש ובמוכנות ללמוד משהו חדש, לא בכיס.

ודאי.

הערה ברוח טובה בלבד..:)

• הוסף לסימניות
איך הצלמים מסתדרים שם בסטודיו????

הוי! זה היה מתיש...
גם להלביש, גם לאפר, גם לסרק, גם לשכנע, גם לפשר, גם להאכיל, גם להתלבש ולצאת עם כווולם....
ואז הקטנה כבר עייפה האמצעית לא מבינה למה נעצרים, היא רוצה לראות ילדים מחופשים והגדולה רעבה...

מעניין אותי לראות תמונות של מאחורי הקלעים בסטודיו...
.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה