- הוסף לסימניות
לטובת הכלל,
נשמח מאוד לשמוע מאנשי הפורום המקצועיים טיפים לתאורות יום/לילה/פנים/חוץ.
נשמח מאוד לשמוע מאנשי הפורום המקצועיים טיפים לתאורות יום/לילה/פנים/חוץ.
נכתב ע"י פופקו;1096029:אני שמעתי שיש שמסדרים את התאורה הבסיסית במצב של אמבייט אוקלוז'יין בלבד.
נכתב ע"י פופקו;1096029:אני שמעתי שיש שמסדרים את התאורה הבסיסית במצב של אמבייט אוקלוז'יין בלבד.
נכתב ע"י נחמי ווייס;1096038:pilgonico, תודה רבה על ההסבר והנק' שהצגת.
מה כוונתך 90 מעלות הצידה? האם להעמיד אותה בצורה אופקית מלמעלה ללמטה לכיוון הסצינה, ולא כניסה דרך חלון וכדו'?
מהם הערכים הכדאיים המיוחד לשים לה בפונקציות של השמש?
האם בכל סצינה אתה שם גם שמש? (יש כאלה שטוענים שהיא די מיותרת ומשתמשים עם אורות חילופיים)
נכתב ע"י pilgonico;1096039:כל התשובות נכונות.
לפעמים שם שמש...לפעמים לא...
תלוי בסוג התאורה...של חוץ של פנים? ביום? בערב?
האם יש תאורות מלאכותיות שמתווספות?
בתאורה פנימית..אני באופן אישי, עברתי לתאורת HDRI+פורטלים בחלונות.
בתאורת חוץ, אני כמעט תמיד משתמש ב-HDRI+שמש .
נכתב ע"י נחמי ווייס;1096045:לא חשבתי שבערב יש שמש, כמובן שהנידון האם ביום בהדמיה פנימית.
אתה משתמש בתאורת HDRI בנוסף לVRAY SKY?
נכתב ע"י נחמי ווייס;1096548:האם תאורת שמש מכבידה על סצינה יותר מכל תאורה אחרת?
נכתב ע"י ip6;1096593:לדעתי לא.
בכדי לצלם ארכיטקטורה חיצונית באיזה שעה הייתה מעדיף את השמש ובכללי איך היית משתמש בה כדי להאיר את התמונה?נכתב ע"י tamiro;1097787:מודה
לא ממש הבנתי את השאלה
יש פה פרמטרים שלא לגמרי קשורים לצילום (נראה לי)
שמש לדוגמה אף פעם לא מכבידה על הצילום
היא לפעמים מציקה ולא נמצאת בדיוק במקום שצריך אותה
קיצור,
אם תהיי קצת יותר ספציפית אולי אולי לתרום מה"ידע" שלי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים