תודה על העיצה בעניין הכוסיות, אני מנקה כך שנים ואכן יוצא מבריק.
אשמח לרעיון איך לאכסן בצורה בטוחה וחסכונית
(אלה ששומרות משנה לשנה..)
אחרי יבוש מלא.תודה על העיצה בעניין הכוסיות, אני מנקה כך שנים ואכן יוצא מבריק.
אשמח לרעיון איך לאכסן בצורה בטוחה וחסכונית
(אלה ששומרות משנה לשנה..)
יהלומים אמיתיים? לא יהרוס את התכשיט הא. כביסה?אם כבר מדברים (כותבים) על הפטנט הנ"ל אז לתכשיטים עם יהלומים זה פטנט מעולה --התכשיטים והיהלומים יוצאים כחדשים ונוצצים---
חיכיתי לעיצה הזאתטיפ קטן קשור לנושא
לוקחים צמר פלדה ומנקים את השחור שנהיה בכוסיות
תוך שניה הכל יורד
יעקב אבינו חזר בשביל פחים קטנים...אני חושבת שחבל על העבודה, המאמץ והחומרים, הזכוכיות שנשברות תוך כדי הנקיון, השחור שנשאר וכו'....
לאחר נסיון בניקוי הזכוכיות, לדעתי עדיף לזרוק אותם ולקנות ב9 ש"ח חדש לשנה הבאה בעז"ה.
יתכן שמועיל לנקות קריסטל, אבל יתכן שהחנוכיה תתפרק מחמת המים החמים.ואגב, קנינו השנה חנוכיית קריסטל, הטיפ שנתנו פה עוזר גם לקריסטל?
(ההודעה שהגבת עליה הוא מ2010)יתכן שמועיל לנקות קריסטל, אבל יתכן שהחנוכיה תתפרק מחמת המים החמים.
הכוונה לדבק שמחבר את הקריסטלים.קריסטל מתפרק ממים חמים!!
(ההודעה שהגבת עליה הוא מ2010)
אכן.הכוונה לדבק שמחבר את הקריסטלים.
זה מחנך ילדים שהזמן שווה הרבה יותר מ 9 שקל, בזמן הזה עדיף לעזור לאישה, לא להפוך קמצנות לאידאולגיה...יעקב אבינו חזר בשביל פחים קטנים...
ויש בזה גם דוגמא חינוכית לילדים, של ערך גם לדבר שעולה פרוטות.
אגב אני שומר את הנרתיק של הלולב כבר כמה שנים (יש דרך לשמור אותם מבלי שיתייבש הפלסטיק) וכואב לי כל שנה מחדש לראות בביעור חמץ אנשים ששורפים עם הלולב גם את הנרתיק, שמעבר לעניין הממוני יש בדר"כ פסוקים על הנרתיק, והדבר צריך שאלת חכם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים