טלפון אלחוטי-יעוץ

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה על טלפון אלחוטי- - עד עכשיו כל הטלפונים החזיקו אצלי כשנה-ז"א
הכפתורים של ה"ספר טלפונים" ושיחות נכנסות הפסיקו להילחץ..
אשמח לשמוע,גם תווך מחירים.

• הוסף לסימניות
אם אין לך מה להפסיד נסי לפתוח את הטלפון (לפרק אותו בעדינות) ולנקות את המגעים ע"י אלכוהול, עשיתי זאת מס' פעמים והלחצנים חזרו לעצם.

• הוסף לסימניות
התלבטתי כאן לפני זמן מה, חפשי את האשכול -
ההמלצה הכמעט חד משמעית היתה יונידן, ואכן כך לקחנו,
ונהנים מאד.

• הוסף לסימניות
אין על יונידן!!!

• הוסף לסימניות
כמובן יונדן נחשבים הכי טובים בשוק אם כי יש גם דגמים טובים של חברות אחרות, אבל- אזהרה ! לא דרך הינטרנט, אא"כ בדקת שהשרות מטעם החברה ובמקום קרוב, אנחנו נפלנו עם דבר כזה שהשרות רחוק מאוד ולא רלוונטי בכלל, אז פשוט מתפללים שזה יעבוד...
מאוד מומלץ שתי שלוחות. אם אחד זקוק לטעינה- תמיד יש את השני. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש לי יונידן כמה שנים ואני מרוצה מאד.
מה שקורה לאחרונה שהמכשיר מתרוקן במהירות.
כבר החלפתי בטריה ולא עוזר.
האם זהו המכשיר גמר את תפקידו או יש פתרון?

• הוסף לסימניות
למה חד משמעי יונידן?
ליונידן יש בעיה של "נייד מחוץ לטווח"
אני רכשתי פנסוניק ומאד מאד מרוצה

• הוסף לסימניות
גם לי יש פנסוניק ומאוד מרוצים.
באמת מומלץ 2 שלוחות, אחד אפשר להשאיר בצד או לשים להטענה ופחות לשימוש ואז שאחד מתקלקל יש אפשרות להמשיך עם השני.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה

איזה דגם פנסוניק מומלץ?
ובאיזה חנות אתם ממליצים לרכוש, מבחינת מחיר טוב ושרות, בבני ברק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rach;651712:
מצטרפת לשאלה

איזה דגם פנסוניק מומלץ?
ובאיזה חנות אתם ממליצים לרכוש, מבחינת מחיר טוב ושרות, בבני ברק

מצטרפת. ותודה לעונים.
מה שהיה לי זה יונידן 2 שלוחות...,וכן-מ"חוץ לטווח"...

• הוסף לסימניות
פנסוניק מעולה, אבל גם המחיר עולה.

האיכות של יונידן לא נופלת מפנסוניק, ונותן תמורה איכותית מאד למחיר.

ודרך אגב, שמעתי פעם מאיזה מוכר, כי בארה"ב היונידן נמכר יותר מפנסוניק.

(אבל לך תסמוך על מוכרים?!)

• הוסף לסימניות
פנסוניק- המלצה חד משמעית של אבי שיחי' שניסה הרבה.
(אני יותר קמצנית ואוכלת קש כל פעם מחדש. אולי יום אחד נשקיע)

• הוסף לסימניות
יש לי יונידן כעת 2 שלוחות, ויש לו הרבה "מחוץ לטווח", וגם פתאום סתם "מת" לפעמים.
לפני כן היה לי פעמיים יונידן, וכל פעם החזיק שנה - שנה וחצי, והכפתורים הפסיקו להגיב (של המספרים)
מצד שני, היתה גם התעללות מצידנו...
בעבר הרחוק פנסוניק החזיק לי שנים.

• הוסף לסימניות
יש פתרון לסוללה שמתרוקנת במהירות לאחר שהחלפנו?

• הוסף לסימניות
יש לי כבר כמה שנים יונידן ואני לא מבינה על מה מדברים פה על "מחוץ לטווח" מה זה ומתי זה קורה לכם כי יש לי דירה ענקית וזה אף פעם לא קורה לי!
יש לי 3 שלוחות, אחת שמורה בארון לעת הצורך ו2 האחרות מתפקדות מעולה!!!
אני רק יודעת שיש לי חברות שיש להם פנסוניק והמון פעמים מתנתק מבטריה ריקה אפילו אחרי שהטעינו כל הלילה.

ולגבי חברות אחרות לא כדאי אפילו לנסות, בקו השני שלי יש לי טלפון פשוט של 100 ש"ח והוא נורא לא נח והכפתורים כבר מתחילים לחרוק אפילו שאין עוד שנה מאז שקנינו!

• הוסף לסימניות
טלפון אלחוטי מדגם – KXTG6511 פנסוניק מומלץ בחום
נרכש בוואלה ב280 ש"ח.
מצורף קובץ.

קבצים מצורפים

• KX-TG6511MBB דף מוצר.pdf
    KB 252.3 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
ברור שאין על האיכות של פנסוניק, הן מבחינת איכות שמיעה, והן מבחינת איכות ואורך חיי המוצר -- מניסיון של 2 המכשירים --

לגבי הבעיה שנגמרת הבטריה אחרי חצי שעה מההטענה, זה לא קשור לפנסוניק או ליונידן, פשוט הבטריה יש לה מחזור מסויים של הטענות,(נאמר 1000) לאחר מס' ההטענות האלו, צריך פשוט לקנות בטריה חדשה!
[היום - בהרבה טלפונים אלחוטיים יש בטריה אצבע דקה, כך שממש אין בעיה לקנות בטריה נטענת ולהחליף]

• הוסף לסימניות
יש לי יונידן - מאד לא מרוצה.
קניתי VTECH - לא שווה כלום.
קניתי סמסונג - וממש ממש מרוצה.

• הוסף לסימניות
יש לי כבר דגם שלישי של יונידן, ובינתיים אני מאוד מרוצה.
הדגם הראשון החזיק מעמד כ 4 שנים, כולל נפילות יומיות, ו2-3 פעמים זה נפל למים, ושבק חיים.
שמנו אותו בשמש, ואחרי יום חזר לתפקד כרגיל.
אחרי אינספור נפילות נקרע חוט פנימי בצג, שגרם לצג להיכבות, תיקנו אותו ב 80 ש"ח [הלחמה של החוטים] והוא חזק לעבוד.
לאחרונה קיבלנו מתנה שני טלפונים של יונידן, כל אחד מדגם אחר. ורק באחד מהם יש את הבעיה של מחוץ לטווח.

• הוסף לסימניות
לי יש פנסוניק 2 שלוחות ודירת 70 מטר ובחדר אחד הוא תמיד "מחוץ לטווח" כך שזו לא בעיה רק ביונידן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....