טעימונת..

• הוסף לסימניות
מתחילה להראות את עצמי...
מה אומרים?

קבצים מצורפים

• _MG_8399-2.jpg
    _MG_8399-2.jpg
    1.6 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
סוף סוף!
תמשיכי לשתף......

• הוסף לסימניות
שפה צילומית יפה
אם נתעלם מהחלק השרוף של הפריים, התמונה יפה
הבעיה היא שאי אפשר להתעלם מהחלק השרוף.
הרבה הצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;2095986:
שפה צילומית יפה
אם נתעלם מהחלק השרוף של הפריים, התמונה יפה
הבעיה היא שאי אפשר להתעלם מהחלק השרוף.
הרבה הצלחה.

דוקא החלק השרוף נעשה בעיבוד, התמונה נראתה לי משעממת בלי זה.

• הוסף לסימניות
]זאת התמונה מקורית, משעממת קצת...
הילדונת ישבה לימיני שקועה בחול, וסוף סוף מצאה תעסוקה, ולשניה ברח ממנה החוסר מצב רוח, וכדי לא לבזבז את השעה תפסנו משהו, זאת הסיבה לזוית... עם הסוכת מציל ברקע;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EttiB;2096774:
הילדונת ישבה לימיני שקועה בחול, וסוף סוף מצאה תעסוקה, ולשניה ברח ממנה החוסר מצב רוח, וכדי לא לבזבז את השעה תפסנו משהו, זאת הסיבה לזוית... עם הסוכת מציל ברקע;)

כן ברור,
באמת בצילומי ילדים זאת לא הערה מדי אקטואלית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י C H A N Y;2096804:
כן ברור,
באמת בצילומי ילדים זאת לא הערה מדי אקטואלית.

זה בסדר, אני גם נגועה במטריפה הזאת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EttiB;2096774:
סוכת המציל סבבה, מכניסה לאווירה, הדיון שלי היה על התוצאה הסופית כולל העריכה.
שוב, אולי אני בור בנושא צילומי הילדים, ולא מתמצא ברזי העריכה של הז'אנר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EttiB;2096774:

נכתב ע"י קקטוס;2096845:
סוכת המציל סבבה, מכניסה לאווירה, הדיון שלי היה על התוצאה הסופית כולל העריכה.
שוב, אולי אני בור בנושא צילומי הילדים, ולא מתמצא ברזי העריכה של הז'אנר.

גמני חושבת שסוכת המציל באה פה טוב.
ועל הקטע השרוף אפשר לוותר

תעלי עוד דברים יפים שלך !!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי;2097277:
גמני חושבת שסוכת המציל באה פה טוב.
ועל הקטע השרוף אפשר לוותר

תעלי עוד דברים יפים שלך !!!

זה טוב יותר?

קבצים מצורפים

• _MG_8399-3.jpg
    3 MB · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה