נכתב ע"י EttiB;2095513:מתחילה להראות את עצמי...
מה אומרים?
נכתב ע"י קקטוס;2095986:שפה צילומית יפה
אם נתעלם מהחלק השרוף של הפריים, התמונה יפה
הבעיה היא שאי אפשר להתעלם מהחלק השרוף.
הרבה הצלחה.
נכתב ע"י EttiB;2096774:]זאת התמונה מקורית, משעממת קצת...
הילדונת ישבה לימיני שקועה בחול, וסוף סוף מצאה תעסוקה, ולשניה ברח ממנה החוסר מצב רוח, וכדי לא לבזבז את השעה תפסנו משהו, זאת הסיבה לזוית... עם הסוכת מציל ברקע![]()
נכתב ע"י C H A N Y;2096804:כן ברור,
באמת בצילומי ילדים זאת לא הערה מדי אקטואלית.
נכתב ע"י EttiB;2096809:זה בסדר, אני גם נגועה במטריפה הזאת...
סוכת המציל סבבה, מכניסה לאווירה, הדיון שלי היה על התוצאה הסופית כולל העריכה.נכתב ע"י EttiB;2096774:]זאת התמונה מקורית, משעממת קצת...
הילדונת ישבה לימיני שקועה בחול, וסוף סוף מצאה תעסוקה, ולשניה ברח ממנה החוסר מצב רוח, וכדי לא לבזבז את השעה תפסנו משהו, זאת הסיבה לזוית... עם הסוכת מציל ברקע![]()
נכתב ע"י EttiB;2096774:]זאת התמונה מקורית, משעממת קצת...
נכתב ע"י קקטוס;2096845:סוכת המציל סבבה, מכניסה לאווירה, הדיון שלי היה על התוצאה הסופית כולל העריכה.
שוב, אולי אני בור בנושא צילומי הילדים, ולא מתמצא ברזי העריכה של הז'אנר.
נכתב ע"י נחמי;2097277:גמני חושבת שסוכת המציל באה פה טוב.
ועל הקטע השרוף אפשר לוותר
תעלי עוד דברים יפים שלך !!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים