התייעצות טעינת רב קו דרך הטלפון

• הוסף לסימניות
תגידו לי? אני היחיד שלא מבין למה א"א להטעין רב קו דרך טלפון כשר, עם מספר הכרטיס?
ולמה הנציגים שלנו בכנסת לא מקדמים את זה? או שזה פשוט לא שייך?
כן, זה באמת לא שייך.
הנתונים נשמרים על הכרטיס ולא במאגר מידע,
ולכן גם את תטעין דרך הטלפון תצטרך אח"כ לגשת למכשיר שיטעין את הכרטיס בפועל

הסיבה לזה - איכות התקשורת הגרועה בארץ
שלא מאפשרת לבצע חיוב ברב קו במקומות שבהם אין קליטה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא יודע אם אתם מכירים אבל עם הרב קו כן מחובר למערכת מידע ניתן בקלות לשדרג את זה למערכת טלפונית...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא יודע אם אתם מכירים אבל עם הרב קו כן מחובר למערכת מידע ניתן בקלות לשדרג את זה למערכת טלפונית...
הנתונים נשמרים על הכרטיס עצמו,
קיימת כיום כבר אפשרות להטעין דרך קווי טלפון שונים
אך כדי שהנתונים יגיעו לכרטיס צריך אח"כ לגשת לעמדות הכספונט

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני שומע על זה יש לך מספר?
נסה:
037207406
037344692

• הוסף לסימניות
הנתונים נשמרים על הכרטיס עצמו,
מעניין..

אם הנתונים נשמרים רק על הכרטיס ולא על מאגר חיצוני,
אז איך יכול להיות שאם הרב-קו נעלם ניתן לשחזר אחד חדש בעמדת רב קו?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מעניין..

אם הנתונים נשמרים רק על הכרטיס ולא על מאגר חיצוני,
אז איך יכול להיות שאם הרב-קו נעלם ניתן לשחזר אחד חדש בעמדת רב קו?
כי יש גיבוי אחת לכמה דקות אל השרתים של משרד התחבורה

• הוסף לסימניות
בטח שיש לטלפון כשר
מתקשרים למס' הזה - 037207406

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה