נכתב ע"י מלפפון;1677431:תוכלו להקיף בעיגול איפה נמצאים הדולפינים?
כדי שנדע איפה (לא) להתמקד..
נכתב ע"י סטאר;1677421:ניסיתי ליצור בעצמי משהו כזה
לפי מה שאני מבין איך זה עובד
ניסיתי לשרטט קו מסביבנכתב ע"י מלפפון;1677431:תוכלו להקיף בעיגול איפה נמצאים הדולפינים?
כדי שנדע איפה (לא) להתמקד..
אין לי משקפיים ולא עין עצלה, ואני לא מצליחה.. ניסיתי הכל.נכתב ע"י sth;1677664:אוף!!!!!!! לא מבינה על מה אתם מדברים.
(כנראה בגלל העין העצלה שלי)
נכתב ע"י טוליפ;1677692:אין לי משקפיים ולא עין עצלה, ואני לא מצליחה.. ניסיתי הכל.
נכתב ע"י sth;1677664:אוף!!!!!!! לא מבינה על מה אתם מדברים.
(כנראה בגלל העין העצלה שלי)
נכתב ע"י malky gold;1678434:רק לי התמונה נראת כמו המון אנשים רכובים על סוסים? סורי, זה מה שאני רואה שאני מנסה את כל הטיפים שנתנו כאן (להתקרב, להתרחק וכו')
נכתב ע"י מלבב;1679586:יש כאלו שבכל זאת לא הצליחו לראות?
נכתב ע"י מלבב;1678462:תנסו להסתכל במבט של קצת מלמעלה למטה - לתוך מרכז התמונה, ואז נסו להסתכל על כל הפרטים שבתמונה "בבת אחת!" - בו בזמן שהנכם לא רחוקים יותר משתים שלוש אצבעות מהמסך.
במשך כל אותו הזמן נסו כל העת לתפוס ולראות "בבת אחת" יחד - כל התמונה כולה.
לאחר שהייה של כ-15 שניות התרחקו מהתמונה מעט (תוך כדי שאתם מסתכלים על הכל "בבת אחת") והמתינו כ-2-3 שניות, ולאחר מכן המשיכו להתרחק קצת יותר ואז תראו תמונה תלת מימד מדהימה.
מכאן ואילך תוכלו להוסיף להתרחק, גם חצי מטר ולהמשיך לראות.
.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים