התייעצות טרם לחברי מכבי! תשלום בלי הפניה בכתב אמור לעלות כזה הרבה כסף???

• הוסף לסימניות
המוקד הטלפוני של האחיות בקופת חולים מכבי שלחו אותנו לטרם ואז טרם חייבו אותנו בתשלום מלא של 120 שקל
אפשר לקבל על זה החזר או לא? תודה!!!

• הוסף לסימניות
המוקד הטלפוני של האחיות בקופת חולים מכבי שלחו אותנו לטרם ואז טרם חייבו אותנו בתשלום מלא של 120 שקל
אפשר לקבל על זה החזר או לא? תודה!!!
ברור שזה המחיר, אבל תפנו למכבי ספרו להם מה היה אותי הם זיכו בכל הסכום, כי המוקד של מכבי לא פעל מתי שהלכתי

• הוסף לסימניות
אני חושב שצריך לבקש מהמוקד הטלפוני הפניה.
(ולפעם הבאה.. עזר מציון חינם למכבי. בשניהם יש סנדלרים רק בעז"מ יש פחות תור)

• הוסף לסימניות
אם הם שלחו אותכם לשם, הם אמורים לשלם על זה.
צריך לפנות למזכירה בסניף ששלכם.
לפי מה שידוע לי זה דבר ברור.

• הוסף לסימניות
מנסיוני האישי מסוכות האחרון - הם נותנים הפניה טלפונית לטרם.

• הוסף לסימניות
זה אמור לעלות 80 ש"ח?
בסוכות הם גבו מאיתנו את הסכום הזה אחרי שמכבי שלחו אותנו
למה אני זוכרת שפניה למוקד זה חינם לחברי מכבי?

• הוסף לסימניות
זה אמור לעלות 80 ש"ח?
בסוכות הם גבו מאיתנו את הסכום הזה אחרי שמכבי שלחו אותנו
למה אני זוכרת שפניה למוקד זה חינם לחברי מכבי?
תלוי איפה ותלוי בימים ובשעות.
בכל מקרה אם מכבי שלחו אתכם הם אמורים לשלם את זה.

• הוסף לסימניות
המוקד בטלפון לא יודע להגיד אם זה בהשתתפות שלהם או לא
אמרו לנו עכשיו להכניס צילום של הקבלה לאל תור באחד הסניפים ואולי נקבל החזר... הם כאלו מוזרים!

• הוסף לסימניות
אמרו לנו עכשיו להכניס צילום של הקבלה לאל תור באחד הסניפים ואולי נקבל החזר... הם כאלו מוזרים!
כמושהזכירו...
המוקד לא מבין בכספים, רק המשרד בעיר אליה אתם משוייכים.

• הוסף לסימניות
אתם יכולים גם לבדוק פה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הבו שלי לומד בבני ברק במוצאי שבת לפני ראש השנה הלך למוקד היה סגור פנה לטרם למוחרת ערב ראש השנה אשפזו אותו ומכבי לא מוכנים להחזיר לנו את התשלום כי לא גבנו את עצמנו טלפונית
לכן כדאי לכם תמיד לגבות את עצמכם למרות שזה לוקח שעות

• הוסף לסימניות
למרות שזה לוקח שעות
המוקד?
לנו לא לקח יותר מ20 דק' בשעת עומס.
(ולצערי נזקקנו אליהם פעמים רבות).

לגופו של עניין אתם יכולים לכתוב מכתב מרגש לפניות הציבור או למתאמי קהילה (אם שווה לכם הזמן-כסף)
זה יכול מאד להועיל.

• הוסף לסימניות
הבו שלי לומד בבני ברק במוצאי שבת לפני ראש השנה הלך למוקד היה סגור פנה לטרם למוחרת ערב ראש השנה אשפזו אותו ומכבי לא מוכנים להחזיר לנו את התשלום כי לא גבנו את עצמנו טלפונית
לכן כדאי לכם תמיד לגבות את עצמכם למרות שזה לוקח שעות
דרך אגב גם במוקד של מכבי גובים תשלום אם אין הפניה מרופא.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מה הם עושים..
לנו הם נתנו!
באמת? יפה לכם!
פעם ממש ביקשתי ואמרה שלא יכולה. אולי סתם לא היה לה כוח...:mad:
תלוי איפה ותלוי בימים ובשעות.
בכל מקרה אם מכבי שלחו אתכם הם אמורים לשלם את זה.
נראה לי גם...
דרך אגב גם במוקד של מכבי גובים תשלום אם אין הפניה מרופא.
כן, אבל 8 ש"ח, לא 80...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה