התייעצות טרם לחברי מכבי! תשלום בלי הפניה בכתב אמור לעלות כזה הרבה כסף???

• הוסף לסימניות
אחות מכבי יכולה לתת הפניה טלפונית רק למיון. אם לא רואה צורך ומפנה לטרם אין החזר!
החזר על המוקד או טרם רק אם הייתה הפניה מרופא. (יש עוד כמה מקרים להחזר מלא- מפורט להם באתר)
בלילה מחצות עד 7 בבוקר טרם עולה לחברי מכבי 22 ש"ח

• הוסף לסימניות
אחות מכבי יכולה לתת הפניה טלפונית רק למיון. אם לא רואה צורך ומפנה לטרם אין החזר!
החזר על המוקד או טרם רק אם הייתה הפניה מרופא. (יש עוד כמה מקרים להחזר מלא- מפורט להם באתר)
בלילה מחצות עד 7 בבוקר טרם עולה לחברי מכבי 22 ש"ח
שוב - אני אישית קיבלתי הפניה טלפונית לטרם. אולי כי אין לי מיון בעיר.
המחיר של 22 ש"ח בשעות האלו הוא לטרם בבני ברק. במקומות אחרים ובזמנים שונים המחירים שונים.

• הוסף לסימניות
כן, אבל 8 ש"ח, לא 80...
אם אין הפניה מרופא מכבי למוקד תשלום מלא (זכור לי ששלמנו פעם 89 ש"ח אם אני לא טועה)
רציני?
אני הולכת חופשי למוקד (כשאני צריכה תור דחוף ויש רק לעוד יומיים...) ומשלמת 8 ש"ח, איך זה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
אנחנו הלכנו לטרם בליל הבחירות, כשלא היה רופא ולא מוקד אחיות- בשל פצע שהזדהם.
אח"כ ביקשנו ממכבי החזר והיא הכניסה את זה לוועדת חריגים (כי לא קיבלנו הפניה מאחות בטלפון) וזה אושר וקיבלנו החזר. היא רק ביקשה שפעם הבאה נדבר עם אחות מכבי בטלפון לפני שאנחנו הולכים לטרם.
לפני שלושה שבועות הלכנו בליל שבת, והשבוע נודע לנו שאין החזר ממכבי על שבת. שילמנו את כל הסכום.

• הוסף לסימניות
זה המחיר לשעות היום. בדרך כלל אם אין הפנייה לא מקבלים החזר, כי גם כך הקופה מסבסדת חלק ניכר מהתשלום. (מלבד מקרים פטורים מתשלום)
אבל יש מקרים חריגים שבהם הקופה מחזירה.
טרם זה מיון פרטי, הוא לא שייך למכבי או לכל קופה אחרת, אבל יש לו הסדר עם כל הקופות.

• הוסף לסימניות
הבן שלי הגיע בשעה 11 בלילה ורופא ראה אותו רק בשעה 2בלילה ושלמנו 96 שקלים מדוע?
רק אם נכתב מכתב ערעור אולי אולי הם יחזרו תשלום.ככה אמרו לנו בסניף שלנו בצפון

• הוסף לסימניות
לא מבין איך אנשים הולכים לטרם.
לפי המקרים האחרונים חוות דעת של הירקן יהיה אמין יותר מהרופאים שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה