- הוסף לסימניות
רלוונטי?חדש ממש.
היה בשימוש יום אחד
יש לי את הדגם שיותר נח לשימוש אבל לא מתאים לבטרפליי. הדגם שעולה בחנות 650 ש"ח
0504137315
רלוונטי?חדש ממש.
היה בשימוש יום אחד
0504137315
יש מישהו שרוצה למכור?מקפיצה
מחפשת לגנות טרמפיסט של בוגבו בי עם מושב לשבת
במחיר טוב במצב טוב
אשמח לקבל הודעה פרטית\
תודה
יש לי תואם לבוגבו בייש מישהו שרוצה למכור?
בכמה מוכרת?יש לי תואם לבוגבו בי
במצב חדש
אם מעניין אותך!
אני מחפשת את המקורי של בוגבו.אני חיברתי אותה רק לבי 6-התחבר מעולה
הטרמפיסט במצב חדש[השתמשתי ממש פעמים בודדות]
טרמפיסט כמו הנ"ל- עם מושב מרופד והגה.
עלה לי 550,
מוכרת ב250 ש"ח בלבד
צפה בקובץ המצורף 1919064
עדיין רלוונטי?אני חיברתי אותה רק לבי 6-התחבר מעולה
הטרמפיסט במצב חדש[השתמשתי ממש פעמים בודדות]
טרמפיסט כמו הנ"ל- עם מושב מרופד והגה.
עלה לי 550,
מוכרת ב250 ש"ח בלבד
צפה בקובץ המצורף 1919064
עדיין רלוונטי?חדש ממש.
היה בשימוש יום אחד
0504137315
למה הוא לא נח?500 קצת גמיש.
מתאים לבי 6.
כמובן שתמיד את יכולה לקחת את הדגם השני שמתאים גם לבטרפליי ועולה בחנות 520 אבל הוא ממש לא נח לשימוש.
אני מעונינת איך אפשר ליצור קשר?האם כבר נמכר?
אני מעוניינת בטרמפיסט, מאיפה בארץ?יש לי טרמפיסט ישיבה לעגלת בוגבו, לא יודעת לאיזה דגם מתאים (לי זה הלך עם עגלת בוגבו באפלו- מוכרת עגלה +טרמפיסט ב300 שח) הטרמפיסט לבד ב130 שח בלבד!
מצרפת תמונות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים