דרוש מידע טרמפיסט לעגלת בוגבו

אשמח לקנות יד שניה בוגבו בי עם כיסא
במצב טוב מאד!

מקפיצה
מחפשת לגנות טרמפיסט של בוגבו בי עם מושב לשבת
במחיר טוב במצב טוב
אשמח לקבל הודעה פרטית\
תודה

בכמה מוכרת?
מתאים לבי 6? כי אני צריכה אותו לקאב.
אני חיברתי אותה רק לבי 6-התחבר מעולה
הטרמפיסט במצב חדש[השתמשתי ממש פעמים בודדות]
טרמפיסט כמו הנ"ל- עם מושב מרופד והגה.
עלה לי 550,
מוכרת ב250 ש"ח בלבד
טרמפיסט.PNG

אני מחפשת טרמפיסט שמתאים לבוגבו בי 5,
האם מכירים מישהו שמוכר??

ועוד משהו -
האם טרמפיסט של בי 3 מתאים לבי 5??
תודה!

500 קצת גמיש.
מתאים לבי 6.
כמובן שתמיד את יכולה לקחת את הדגם השני שמתאים גם לבטרפליי ועולה בחנות 520 אבל הוא ממש לא נח לשימוש.
למה הוא לא נח?
והאם הדגם שמתאים לבטרפליי כן מתאים לעגלות הרגילות?
(כי באתר כתוב שלא מתאים)

אני מעונינת לקנות טרמיפסט של בוגבו מתאים ל b6
אם יש למישהו אשמח אם יצור איתי קשר
mmvv6963 שטרודל וכו

אני גם מחפשת עמידה או ישיבה שמתחבר לדרגונפליי.
נראה לי זה רק מקורי של בוגבו, כי אין מוט לחבר קליפסים, זה רק עם חלקים שמותאמים לעגלה:
1749406762488.png

יש לי טרמפיסט ישיבה לעגלת בוגבו, לא יודעת לאיזה דגם מתאים (לי זה הלך עם עגלת בוגבו באפלו- מוכרת עגלה +טרמפיסט ב300 שח) הטרמפיסט לבד ב130 שח בלבד!
מצרפת תמונות

קבצים מצורפים

• img_6666_optimized.jpg
    img_6666_optimized.jpg
    KB 522.3 · צפיות: 11
  • IMG_6559.JPG
    IMG_6559.JPG
    3 MB · צפיות: 14
  • IMG_6549.JPG
    IMG_6549.JPG
    4.5 MB · צפיות: 16
  • IMG_6552.JPG
    IMG_6552.JPG
    4.3 MB · צפיות: 13
היי
מחפשת טרמפיסט יד 2 בחצי מחיר(חדש עולה כ500 שח) עבור בוגבו בי 6. מקורי בלבד. תודה

יש לי טרמפיסט ישיבה לעגלת בוגבו, לא יודעת לאיזה דגם מתאים (לי זה הלך עם עגלת בוגבו באפלו- מוכרת עגלה +טרמפיסט ב300 שח) הטרמפיסט לבד ב130 שח בלבד!
מצרפת תמונות
אני מעוניינת בטרמפיסט, מאיפה בארץ?
תודה

גם אני מחפשת טרמפיסט של בוגבו, הדגם החדש שמתחבר לדרגונפליי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה