נכתב ע"י צברית;827660:(אוף למה אין לי רשות כניסה לעזרת גברים........)
יוצר מביע דרך היצירה, כמו שצייר מביע את הרגשות שלו דרך ציור גרפיקאי מעביר מסר בצורת ההגשה כך גם צלם מביע ומעביר את הרגשתו ואת האוירה והסיטואציה שבה הוא נמצא ...נכתב ע"י שרהלה;830059:לא נראה לי שערב תשעה בטב מתאים לצילום
נכתב ע"י שרהלה;830059:לא נראה לי שערב תשעה בטב מתאים לצילום
(אבל זה עניין שאינו קשור לפורום, ובכלל, אינני מרגישה בדרגה כזו שאתן מוסר לאחרים, ובמיוחד באופן פומבי שאני חוששת שיש בזה קצת יותר בעיה מוסרית מאשר למשל - לצלם בט' באב)
נכתב ע"י msphoto;830327:צודקת במאה אחוז.
שכחת לכתוב את התוספת, אני בטוח שתשמחי על ההארה.
לעומת זאת, אתה כן בדרגה גבוהה מספיק כדי לתת מוסר בפורום. ולא רק הפעם.נכתב ע"י msphoto;830327:צודקת במאה אחוז.
שכחת לכתוב את התוספת, אני בטוח שתשמחי על ההארה.
נכתב ע"י מתלמדת;830410:לעומת זאת, אתה כן בדרגה גבוהה מספיק כדי לתת מוסר בפורום. ולא רק הפעם.
ואת בדרגה יותר גבוהה כדי לחלק דרגותנכתב ע"י מתלמדת;830410:לעומת זאת, אתה כן בדרגה גבוהה מספיק כדי לתת מוסר בפורום. ולא רק הפעם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים