ט' באב - ילדים

• הוסף לסימניות
"טפינו" באבל
הכותל המערבי ליל תשעה באב

• הוסף לסימניות
תודה על השיתוף!
כל התמונות יפות מאווד!!!

(אוף למה אין לי רשות כניסה לעזרת גברים........:()

• הוסף לסימניות
הרביעית!

והייתי מנסה עוד כמה קליקים, אני בטוח שיש לך, הקומפוזיציה כמעט מושלמת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;827643:
"טפינו" באבל
הכותל המערבי ליל תשעה באב

מה?!?!
הרביעית והאחת לפני אחרונה זה אח שלי ואחייני...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;827660:
(אוף למה אין לי רשות כניסה לעזרת גברים........)

בקרוב ממש ניתן יהיה להשיג כרטיסים ברבנות הרפורמית...

סמיילי בוכה.

_

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שערב תשעה בטב מתאים לצילום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרהלה;830059:
יוצר מביע דרך היצירה, כמו שצייר מביע את הרגשות שלו דרך ציור גרפיקאי מעביר מסר בצורת ההגשה כך גם צלם מביע ומעביר את הרגשתו ואת האוירה והסיטואציה שבה הוא נמצא ...
ואם צלם "מוסר את נפשו" בא מחוץ לעיר ללילה שלם מתאבל על החורבן בשרידי הבית ואגב כך מביע את האוירה והתחושה של האבל והצער, ולא תוך כדי עישון ושיחה בטילה ... הרי ש....
טוב די, זה לא הפורום ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרהלה;830059:

(אבל זה עניין שאינו קשור לפורום, ובכלל, אינני מרגישה בדרגה כזו שאתן מוסר לאחרים, ובמיוחד באופן פומבי שאני חוששת שיש בזה קצת יותר בעיה מוסרית מאשר למשל - לצלם בט' באב)

צודקת במאה אחוז.

שכחת לכתוב את התוספת, אני בטוח שתשמחי על ההארה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;830327:
צודקת במאה אחוז.

איזה שימוש מקסים באפשרות של "הגב עם ציטוט"...

אני חושש שאצטרך לתת לך את אות המשתמש היעיל ביותר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;830327:
צודקת במאה אחוז.

לעומת זאת, אתה כן בדרגה גבוהה מספיק כדי לתת מוסר בפורום. ולא רק הפעם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתלמדת;830410:

סהדי במרומים שהייתי שמח לכתוב זאת בעילום שם, אין לי עניין בנתינת מוסר, הפורום הזה שווה בעיני התייחסות מקצועית ועניינית בלבד ואם את מכירה אותי קצת בפורום הזה את אמורה לדעת את זה.

אין לי עניין לפתח את הנושא כרגע, הוערה הערה שאינה במקומה, הערתי על כך (ואני חושב שזה נעשה בעדינות) וזהו.

יום טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתלמדת;830410:
ואת בדרגה יותר גבוהה כדי לחלק דרגות :)

וכולם מוזמנים להמשיך את ה"חד גדיא"...

נ.ב. שלא קשור בכלל (?) לעניין : התמונות חזקות ומביעות, ההבעה של הילד בתמונה הראשונה חזקה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה