נכתב ע"י hbecker;1937248:יש לי משהו מאוד חמוד שראיתי לא מזמן והחלטתי להכין ולהעלות לפורום כי אולי ירצו להכין לטו בשבט. זה ברבורים ממרציפן, תמרים, קשיו ופקאן. מהמם. חמוד לגמרי!
אם תרצי אשלח לך תמונה. אני לא רוצה להעלות לכאן עכשיו כי אני אביא הדרכה מצולמת של זה בשבוע הבא בעז"ה.
נכתב ע"י יהודית0;1937306:אנחנו הכנו פירות מיני ממרציפן (תפוז,לימון ואגס עם פיטם מצפורן-כל פרי בגודל של אגוז)
והנחנו על מפית דמוי תחרה בצבע זהב(מחנויות חפע"מ) שהודבקה על בסיס דובלקס עגול .
מרשים וזול.
ואגב,עשינו את זה במסגרת כיתתית עם תקציב דל.
התלמידות נהנו מכל רגע וביעקר מהתוצר.
בהזדמנות אחרת הכנו עציץ (עוגה כושית בתבנית שקעים)
בתוכו נעצנו שיפודים ולאורך כל אחד מהם השחלנו חמצוץ ירוק ופרח המורכב מפירות יבשים. עטפנו בצלופן והוספנו טקסט מרגש יצא נהדר! אפשר לשדרג בלי סוף
נכתב ע"י hbecker;1937323:זה באמת מאוד יפה. אבל מרצפין הוא לא זול.
כשהבת שלי [האמת שתי הבנות, כל אחת בתורה] היו בגן וסיימו נושא ברכות הכנתי עוגה שכללה את כל הברכות. היו עליה קישוטים ממרציפן מכל הברכות. אני מעלה תמונה [גרועה ומאוד ישנה.....לפני הרבה שנים כשעוד לא התעסקתי בקטע] כדי שמי שתרצה להכין פירות תראה איך
צפה בקובץ המצורף 273627
נכתב ע"י קטיפה;1937355:בקר - אפשר מתכון של המרציפן?
שיהיה שם משהו בריא לאיזון....נכתב ע"י יהודית0;1937367:באמת יפה! הפטרוזיליה באשכול הענבים נגעה לליבי![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים