ט"ו בשבט הגיע...

• הוסף לסימניות
יש לכם רעיון לבצע עם תלמידות בכתה ג' לכבוד ט"ו בשבט (לא עוגיות תמרים). משהו קל ואסטטי.

• הוסף לסימניות
יש לי משהו מאוד חמוד שראיתי לא מזמן והחלטתי להכין ולהעלות לפורום כי אולי ירצו להכין לטו בשבט. זה ברבורים ממרציפן, תמרים, קשיו ופקאן. מהמם. חמוד לגמרי!

אם תרצי אשלח לך תמונה. אני לא רוצה להעלות לכאן עכשיו כי אני אביא הדרכה מצולמת של זה בשבוע הבא בעז"ה.

• הוסף לסימניות
נשמע מקסים הבעיה שהיאט (גיסתי) מחפשת משהו שיצא לה זול.

• הוסף לסימניות
הי בקר אני אשמח לתמונה בפרטי בבקשה.

נכתב ע"י hbecker;1937248:
יש לי משהו מאוד חמוד שראיתי לא מזמן והחלטתי להכין ולהעלות לפורום כי אולי ירצו להכין לטו בשבט. זה ברבורים ממרציפן, תמרים, קשיו ופקאן. מהמם. חמוד לגמרי!

אם תרצי אשלח לך תמונה. אני לא רוצה להעלות לכאן עכשיו כי אני אביא הדרכה מצולמת של זה בשבוע הבא בעז"ה.
:)

• הוסף לסימניות
בדיוק הכנתי כמה עיצובים כאלו לכתבה, אני לא מעצבת פירות במקצוע אבל יש כמה רעיונות.
סליחה על הבננה המפוצלחת, זה מה שהיה בבית בשעת הדד ליין...

• הוסף לסימניות
אנחנו הכנו פירות מיני ממרציפן (תפוז,לימון ואגס עם פיטם מצפורן-כל פרי בגודל של אגוז)
והנחנו על מפית דמוי תחרה בצבע זהב(מחנויות חפע"מ) שהודבקה על בסיס דובלקס עגול .
מרשים וזול.
ואגב,עשינו את זה במסגרת כיתתית עם תקציב דל.
התלמידות נהנו מכל רגע וביעקר מהתוצר.

בהזדמנות אחרת הכנו עציץ (עוגה כושית בתבנית שקעים)
בתוכו נעצנו שיפודים ולאורך כל אחד מהם השחלנו חמצוץ ירוק ופרח המורכב מפירות יבשים. עטפנו בצלופן והוספנו טקסט מרגש יצא נהדר! אפשר לשדרג בלי סוף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהודית0;1937306:
אנחנו הכנו פירות מיני ממרציפן (תפוז,לימון ואגס עם פיטם מצפורן-כל פרי בגודל של אגוז)
והנחנו על מפית דמוי תחרה בצבע זהב(מחנויות חפע"מ) שהודבקה על בסיס דובלקס עגול .
מרשים וזול.
ואגב,עשינו את זה במסגרת כיתתית עם תקציב דל.
התלמידות נהנו מכל רגע וביעקר מהתוצר.

בהזדמנות אחרת הכנו עציץ (עוגה כושית בתבנית שקעים)
בתוכו נעצנו שיפודים ולאורך כל אחד מהם השחלנו חמצוץ ירוק ופרח המורכב מפירות יבשים. עטפנו בצלופן והוספנו טקסט מרגש יצא נהדר! אפשר לשדרג בלי סוף

זה באמת מאוד יפה. אבל מרצפין הוא לא זול.
כשהבת שלי [האמת שתי הבנות, כל אחת בתורה] היו בגן וסיימו נושא ברכות הכנתי עוגה שכללה את כל הברכות. היו עליה קישוטים ממרציפן מכל הברכות. אני מעלה תמונה [גרועה ומאוד ישנה.....לפני הרבה שנים כשעוד לא התעסקתי בקטע] כדי שמי שתרצה להכין פירות תראה איך
צפה בקובץ המצורף 273627

• הוסף לסימניות
רעיון מהאתר ישלה - טנא מבצק פריך שאופים על תבנית קאפקייקס הפוכה
+ ידית שאופים בנפרד

ממלאים בפירות ממרציפן / מבצק סוכר / בפירות יבשים
יש לי קישור, אבל לא יכולה להוריד (חסום): http://yeshla.com/content/טנא-מתוק-לשבועות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hbecker;1937323:
זה באמת מאוד יפה. אבל מרצפין הוא לא זול.
כשהבת שלי [האמת שתי הבנות, כל אחת בתורה] היו בגן וסיימו נושא ברכות הכנתי עוגה שכללה את כל הברכות. היו עליה קישוטים ממרציפן מכל הברכות. אני מעלה תמונה [גרועה ומאוד ישנה.....לפני הרבה שנים כשעוד לא התעסקתי בקטע] כדי שמי שתרצה להכין פירות תראה איך
צפה בקובץ המצורף 273627

באמת יפה! הפטרוזיליה באשכול הענבים נגעה לליבי;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפה;1937355:
בקר - אפשר מתכון של המרציפן?

אמנם זה חלק מהדרכה של שבוע הבא לכבוד ט"ו בשבט, אבל אתן לך בכל זאת...[איך אני?]

250 גרם שקדים מולבנים
250 גרם אבקת סוכר
מעט [אבל באמת מעט] מים

טוחנים שקדים בבלנדר עד שמתקבלת ממש אבקה. מוסיפים אבקת סוכר. ממשיכים לעבד עוד קצת.
מוציאים מהבלנדר ומעבדים קצת ביד.
אם המרציפן יבש מדי, מוסיפים קצת מים.

נכתב ע"י יהודית0;1937367:
באמת יפה! הפטרוזיליה באשכול הענבים נגעה לליבי;)
שיהיה שם משהו בריא לאיזון....

• הוסף לסימניות
ישן נושן...
אבל אקטואלי...
מחפשת תמונה של היצירה ולא מצליחה למצוא.
בקר יקרה,
או מי שיש לה תמונה של התוצר
אשמח לקבל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה