יבוא אנשי קשר לג'יימל לפי קבוצות

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לייבא אנשי קשר לג'יימל ולקבוע מראש קבוצות?
יש לי קובץ (אקסס שאני ייצא לאקסל וכו') שאני רוצה לייבא לג'ימל הקובץ מתעדכן כל הזמן, ני רוצה פעם בחודש למחוק את האנשי קשר (או למזג) ולייבא את האנשי קשר מחדש, אבל אני רוצה לסדר אותם בקבוצות, כך שאני יכול לשלוח בבת אחת לקבוצה שלמה, האם יש אפשרות לחלק?

• הוסף לסימניות
מייבאים ואז נוצרת תיקיה של יבוא בוחרים הכל ומסווגים לקבוצה אם השאלה היא אם אפשר לקבוע באחד העמודות אני לא חושב,
מה שכן יש שיטות אחרות להתממשק עם הכתובות של גוגל אני לא מכיר משהו ספציפי אבל ידוע לי שיש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;1129291:
מייבאים ואז נוצרת תיקיה של יבוא בוחרים הכל ומסווגים לקבוצה אם השאלה היא אם אפשר לקבוע באחד העמודות אני לא חושב,
מה שכן יש שיטות אחרות להתממשק עם הכתובות של גוגל אני לא מכיר משהו ספציפי אבל ידוע לי שיש...

תודה

אבל כוונתי היתה לקבוצות לייבא רשימה שהרשימה עצמה תיהיה מחולקת לכמה קבוצות שונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUBHCBH;1129062:
האם יש אפשרות לייבא אנשי קשר לג'יימל ולקבוע מראש קבוצות?
יש לי קובץ (אקסס שאני ייצא לאקסל וכו') שאני רוצה לייבא לג'ימל הקובץ מתעדכן כל הזמן, ני רוצה פעם בחודש למחוק את האנשי קשר (או למזג) ולייבא את האנשי קשר מחדש, אבל אני רוצה לסדר אותם בקבוצות, כך שאני יכול לשלוח בבת אחת לקבוצה שלמה, האם יש אפשרות לחלק?

תייצא את אנשי הקשר לקובץ אקסל (של gmail) ותבדוק באיזה עמודה זה מופיע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה