אני לא יודעת מי חברת האשראי שלך אבל כשאני עבדתי בחברה, קיבלנו תלונות של אנשים על מוצרים פגומים או חסרים.אני מצטערת בשבילך...
הייתי שמחה לשמוע איך, כי כבר התקשרתי 3 פעמים לחברת האשראי והם ניסו לברר ולעזור לי, אבל היות שאני רכשתי את המוצר וגם קבלנו מוצר כלשהו הביתה אז זה כבר נקרא תלונה על "טיב" המוצר ובזה אינם מתערבים.
איני יכולה לחזור אליהם ולומר שנגנב או אני לא יודעת מהו החיוב הזה כי להם כנראה שיחות מוקלטות ממנו שמראים אחרת
כשהמשטרה מגלה נוכל - היא לא מפנה את התיק לדין תורה...מה הקשר ערכאות.. זה לא בית משפט - אבל המשטרה תחקור ותגיע לנוכל המנוול!!!
לא הבנתי מה הגניבה הגדולה.
שאלת אם זה יויו ואמרו לך שכן? או שהסתמכת על המודעה?
כי במודעה היה כתוב דגם...
אני גם ראיתי את הפרסומת שלהם בביתר והיה כתוב שם בפרוש עגלות יויו ביבוא מקביל זאת אומרת שזה לא יויו מקורי (אז מה חשבתם..)
תמיד כשרואים מוצר שיש לו מחיר לא הגיוני- צריך לחשוד שמא זה לא המוצר המקורי.
בכל אופן את השאלות צריך לשאול לפני כן.
אמא שלי פעם ראתה פרסומת על כסאות סלוניים במחיר זול במיוחד והתקשרה לשאול. ברגע שהיא שאלה שאלות כמו אם הכסאות הם מאיטליה, הבנאדם טרק את הטלפון...
למושג 'יבוא מקביל' יש רק פרשנות אחת, והיא מוצר מקורי מהיצרן שיובא שלא ע''י היבואן הרשמי.אני גם ראיתי את הפרסומת שלהם בביתר והיה כתוב שם בפרוש עגלות יויו ביבוא מקביל זאת אומרת שזה לא יויו מקורי (אז מה חשבתם..)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים