מידע שימושי ידע הציבור ויזהר! (עגלות)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה הגניבה הגדולה.
שאלת אם זה יויו ואמרו לך שכן? או שהסתמכת על המודעה?
כי במודעה היה כתוב דגם...

• הוסף לסימניות
אני מצטערת בשבילך...
הייתי שמחה לשמוע איך, כי כבר התקשרתי 3 פעמים לחברת האשראי והם ניסו לברר ולעזור לי, אבל היות שאני רכשתי את המוצר וגם קבלנו מוצר כלשהו הביתה אז זה כבר נקרא תלונה על "טיב" המוצר ובזה אינם מתערבים.
איני יכולה לחזור אליהם ולומר שנגנב או אני לא יודעת מהו החיוב הזה כי להם כנראה שיחות מוקלטות ממנו שמראים אחרת
אני לא יודעת מי חברת האשראי שלך אבל כשאני עבדתי בחברה, קיבלנו תלונות של אנשים על מוצרים פגומים או חסרים.
אולי תגידי שחסר בעגלה חלק מאוד משמעותי.

אולי באמת צריך להתייעץ בפרוג לפני שקונים להגיש תלונה...

• הוסף לסימניות
מה הקשר ערכאות.. זה לא בית משפט - אבל המשטרה תחקור ותגיע לנוכל המנוול!!!
כשהמשטרה מגלה נוכל - היא לא מפנה את התיק לדין תורה...
לא אמרתי שאסור. בהחלט שיש הרבה מקרים שמותר לפנות למשטרה.
אמרתי שצריכים לשאול רב,
כי יש מקרים שאסור לפנות למשטרה, וזה נחשב למסירה לערכאות.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה הגניבה הגדולה.
שאלת אם זה יויו ואמרו לך שכן? או שהסתמכת על המודעה?
כי במודעה היה כתוב דגם...

המילה דגם במילון עברי היא -
1. העתק מוקטן לשם המחשה.
2. גירסה מסויימת של של מוצר.

המילה דגם אינה מתפרשת אף פעם בעברית כ"חיקוי" של מוצר.
לכן מדובר בהטעיה ושקר גם אם היה כתוב במודעה דגם - כי הקונה היתה אמורה לקבל במצב כזה או דוגמה של עגלת יויו מוקטנת (כמו דגם המקדש) או גירסה מסוימת של עגלת יויו - אך לא חיקוי שלה.

בכל מקרה יש פה שתי אשכולות במקביל - בשני כתבה הקונה שהיא שאלה במפורש את המוכר האם מדובר באמיתי או בחיקוי. וקיבלה תשובה שמדובר באמיתי.

• הוסף לסימניות
תמיד כשרואים מוצר שיש לו מחיר לא הגיוני- צריך לחשוד שמא זה לא המוצר המקורי.
בכל אופן את השאלות צריך לשאול לפני כן.
אמא שלי פעם ראתה פרסומת על כסאות סלוניים במחיר זול במיוחד והתקשרה לשאול. ברגע שהיא שאלה שאלות כמו אם הכסאות הם מאיטליה, הבנאדם טרק את הטלפון...

• הוסף לסימניות
אני גם ראיתי את הפרסומת שלהם בביתר והיה כתוב שם בפרוש עגלות יויו ביבוא מקביל זאת אומרת שזה לא יויו מקורי (אז מה חשבתם..)

יבוא מקביל - הוא יבוא מקביל של מוצר מקורי.
אדם פרטי מייבא את מוצר המקור מהחברה לא דרך היבואן הרשמי. ולכן לא תהיה עליו אחריות של היבואן הרשמי.
זה פירוש המילים בעברית.
וזה מושג מוכר ומקובל בכל עולם היבוא - יש גם מצלמות ביבוא מקביל וגם עגלות ומשאבות ועוד..
(נניח ונסעתי לחו"ל וראיתי ששם מוכרים עגלת יויו ב-700 שקל הבאתי 2 כאלו ומכרתי כל אחת ב-1000 עשיתי יבוא מקביל קטן..)

אני לא קניתי את העגלה-
אבל מי שקרא את המודעה וקנה הבין שמדובר בעגלה מקורית של החברה - ללא אחריות של היבואן הרשמי.

• הוסף לסימניות
תמיד כשרואים מוצר שיש לו מחיר לא הגיוני- צריך לחשוד שמא זה לא המוצר המקורי.
בכל אופן את השאלות צריך לשאול לפני כן.
אמא שלי פעם ראתה פרסומת על כסאות סלוניים במחיר זול במיוחד והתקשרה לשאול. ברגע שהיא שאלה שאלות כמו אם הכסאות הם מאיטליה, הבנאדם טרק את הטלפון...

אז נראה שלמוכר הזה יש יותר אומץ ותעוזה והוא שקרן ונוכל מדופלם-
כי לטענת פותחת האשכול היא חקרה אותו על כך שהעגלה היא מוצר מקורי של יויו והוא לא התבלבל לומר לה כן.

• הוסף לסימניות
אני גם ראיתי את הפרסומת שלהם בביתר והיה כתוב שם בפרוש עגלות יויו ביבוא מקביל זאת אומרת שזה לא יויו מקורי (אז מה חשבתם..)
למושג 'יבוא מקביל' יש רק פרשנות אחת, והיא מוצר מקורי מהיצרן שיובא שלא ע''י היבואן הרשמי.

• הוסף לסימניות
האם משהו הצליח להחזיר את העגלה/לתובע אותו?

אשמח לדבר אתכם באישי/ בטלפון 0548471389

תזכו למצוות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה