מידע שימושי ידע הציבור ויזהר! (עגלות)

• הוסף לסימניות
תקראו ותפרסמו כדי למנוע עגמת נפש. מפורסם בעיתונים החרדים על מכירת חיסול בהזמנה טלפונית של עגלה "דגם יויו" (yoyo) באלף ש"ח. למעשה, שליח מביא עגלה הביתה וזה חיקוי יויו ביצור עצמי. המוכר לא מוכן בשופ"א להחזיר את העגלה, גם תוך 48 שעות- בניגוד לחוק. חברת האשראי לא מתערבבת בסיטואציות כאלו. אשמח מאוד לשמוע אם משהו הצליח להחזיר את העגלה וכן העגלה עומדת למכירה 0548471389

• הוסף לסימניות
נסי לבטל את העסקה בחברת האשראי
לכאורה את עדיין יכולה

• הוסף לסימניות
אופס!
לא ראיתי שיש עוד אשכול כי חפשתי משהו כתוב על יויו...
חברת האשראי לא מוכן להתערב

• הוסף לסימניות
איזו חברת אשראי? תנסו לפנות אליהם בכתב.

• הוסף לסימניות
קנית באופן טלפוני?
תגידי שלא את קנית
השתמשו בלי רשותך...

• הוסף לסימניות
אולי תפנו לועד להגנת הצרכן
וכדומה.

• הוסף לסימניות
חברת האשראי לא מוכן להתערב
אמורהלהיות אצל חברת האשראי אפשרות של 'הכחשת עסקה'. צריך כנראה להסביר להם מה בדיוק קרה ולמה.
אם זה כרטיס חו"ל זה הרבה פחות בעיה.
(מכירה מניסיון מהצד של המוכר... הרבה לקוחות עושים את זה. פתאום המנהל/מנה"ח רואה שורת מינוס ואחר כך מקבל מכתב שבו הוא צריך לתת הסברים למה הלקוח לא מרוצה).

• הוסף לסימניות
אמורהלהיות אצל חברת האשראי אפשרות של 'הכחשת עסקה'. צריך כנראה להסביר להם מה בדיוק קרה ולמה.
אם זה כרטיס חו"ל זה הרבה פחות בעיה.
(מכירה מניסיון מהצד של המוכר... הרבה לקוחות עושים את זה. פתאום המנהל/מנה"ח רואה שורת מינוס ואחר כך מקבל מכתב שבו הוא צריך לתת הסברים למה הלקוח לא מרוצה).
אני מצטערת בשבילך...
הייתי שמחה לשמוע איך, כי כבר התקשרתי 3 פעמים לחברת האשראי והם ניסו לברר ולעזור לי, אבל היות שאני רכשתי את המוצר וגם קבלנו מוצר כלשהו הביתה אז זה כבר נקרא תלונה על "טיב" המוצר ובזה אינם מתערבים.
איני יכולה לחזור אליהם ולומר שנגנב או אני לא יודעת מהו החיוב הזה כי להם כנראה שיחות מוקלטות ממנו שמראים אחרת

• הוסף לסימניות
אני מצטערת בשבילך...
הייתי שמחה לשמוע איך, כי כבר התקשרתי 3 פעמים לחברת האשראי והם ניסו לברר ולעזור לי, אבל היות שאני רכשתי את המוצר וגם קבלנו מוצר כלשהו הביתה אז זה כבר נקרא תלונה על "טיב" המוצר ובזה אינם מתערבים.
איני יכולה לחזור אליהם ולומר שנגנב או אני לא יודעת מהו החיוב הזה כי להם כנראה שיחות מוקלטות ממנו שמראים אחרת
גם אם הזמנתם פיצה וקיבלתם רק כדור פלאפל?

• הוסף לסימניות
מה הקשר ערכאות.. זה לא בית משפט - אבל המשטרה תחקור ותגיע לנוכל המנוול!!!
לא ברור שיש להם טענה
אלא אם היה הטעיה בפרסום
אבל אם כתב דומה / דגם יויו ולא כתב חברת יויו וכו'
תמיד יטען שאתם לא בדקתם את האותיות הקטנות...

• הוסף לסימניות
לא ברור שיש להם טענה
אלא אם היה הטעיה בפרסום
אבל אם כתב דומה / דגם יויו ולא כתב חברת יויו וכו'
תמיד יטען שאתם לא בדקתם את האותיות הקטנות...
ללא קשר, יש חוק המחייב את אפשרות של ביטול עסקה תוך 24/48 שעות וכו'.

• הוסף לסימניות
יש לי חברה שפעם ניסתה ליבא יויו לא מקורי,
אבל המפעל בסין אמר לה שאלו אותן עגלות,רק בלי החותמת.
ואז היא מקבלת בדואר תביעה מחברת יויו בארץ (לא זוכרת מי הם. יש להם חברה אחת שהיא היהואן הרשמי והיחיד).
ומהר מאד היא הבינה שהיא הולכת להידפק רציני, ועזבה את הרעיון.

אפשר לומר לו שאם הוא לא מחזיר את העגלות וממשיך לומר שזה יויו, תפנו לחברת היבואן.
הם כבר יסתדרו איתו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה