עזרה יהודי שנפל למלכודת של חברה לבדיקת כספים בלתי ידועים.

• הוסף לסימניות
בחוזה גם מופיע שאחרי 3 ימים יש קנס של 100 שקל עבור כל יום עבור אי תשלום.
בלי קשר להונאה, כל קנס מצטבר אסור משום ריבית
ואין לחתום על חוזה לפני שבודקים שאין בו קנס מצטבר.
אא''כ החוזה כפוף להיתר עיסקא כשר. (ולא בכל מקרה זה מועיל)

• הוסף לסימניות
בלי לקרוא את כל השרשור
היו לי כמה סיפורים כאלו עם לקוחות
אתה יכול לפנות אלי בפרטי - הם לא יכולים לעשות כלום
בפניה אחת - הם יורדים מהעניין, זה רק שיטת מצליח ללכוד תמימים ....
אין לי פרטי, אוכל לכתוב כתובת מייל בזמן שאתם כאן כדי שאוכל למחוק מיד?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אבל באמת לא נראה לי שיש להם מה לעשות אם לא יגיב
לא נראה לי שמציאת כספים של פנסיה פעילה נחשב למציאת כספים...

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
אשמח לשמוע איזה עו"ד מתאים לדברים כאלו, במחיר נורמלי.
לדעתי לא צריך עו"ד פשוט לשלוח להן מייל לא בוצע איתור, הכספים בקרן פנסיה פעילה עם הפקדות כל חודש חפשו קרבן אחר!

• הוסף לסימניות
בלי קשר להונאה, כל קנס מצטבר אסור משום ריבית
ואין לחתום על חוזה לפני שבודקים שאין בו קנס מצטבר.
אא''כ החוזה כפוף להיתר עיסקא כשר. (ולא בכל מקרה זה מועיל)
ר' צבי ברוורמן אומר שבכגון דא לא צריךהיתר עסקא כי אין שום קרן...

• הוסף לסימניות
תשלח למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תעדכן אותי ששלחת
ולדעתי חבל הכסף של עו"ד....
המייל נמחק כמובן..

הם פנו אליו היום שוב, והסכימו לוותר על ההסכם בתמורה ל1500 ש"ח

• הוסף לסימניות
דבר ראשון: תפרסם כאן את הטלפון, שם, מייל וכל פרטי קשר שלהם שידע כל הציבור ויזהר
ממש שיעלה לכותרות
החברה רשומה בקרית מוצקין, ללא פרטי התקשרות -

יש להם אתר -
הדומיין רשום על שם אופיר חמו מחברת לין - בניית אתרים
0504401476

• הוסף לסימניות
למעשה מכל ההודעות כאן, לא עלה משהו ממשי להרגיע את היהודי הנ"ל להתעלם, וכנראה לצערינו הוא הולך לשלם 1500 ש"ח.

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
מעבר לכל מה שכתבו כאן רבים שזו שיטת מצליח וכו'.
אני מבין מההודעה הנ"ל שלך שהוא לא הולך להתעלם מהם - אלא לשלם - ??? חבל מאוד...
לדעתי, יש כאן קייס חזק במה שהם אמרו שהם קשורים לחברת אינדיגו. אתה צריך לפנות לאינדיגו ולשאול אותם על זה... אם אכן הם יכחישו קשר אליהם - זו הונאה ותרמית ברורה [כמו שכל הרמאים עושים - שהם מקשרים את עצמם לחברות ידועות וגדולות, ובכך הם מטעים את הציבור. ע"ע לוטו דיל וכדו'].
אם הוא יפנה אליהם בקול בוטח ויאיים עליהם בתביעה משפטית, בדגש על ההטעיה החמורה הזו - הם יסגרו מהר מאוד את התיק ויעברו לתמים הבא... והלוואי שכבר לא יהיה עוד תמימים...
כמובן - יש להקליט כל שיחה איתם [ואם יש את השיחות הקודמות גם אותם לשמור], ולהצהיר בפניהם "אתם מוקלטים"!!!

• הוסף לסימניות
מעבר לכל מה שכתבו כאן רבים שזו שיטת מצליח וכו'.
אני מבין מההודעה הנ"ל שלך שהוא לא הולך להתעלם מהם - אלא לשלם - ??? חבל מאוד...
לדעתי, יש כאן קייס חזק במה שהם אמרו שהם קשורים לחברת אינדיגו. אתה צריך לפנות לאינדיגו ולשאול אותם על זה... אם אכן הם יכחישו קשר אליהם - זו הונאה ותרמית ברורה [כמו שכל הרמאים עושים - שהם מקשרים את עצמם לחברות ידועות וגדולות, ובכך הם מטעים את הציבור. ע"ע לוטו דיל וכדו'].
אם הוא יפנה אליהם בקול בוטח ויאיים עליהם בתביעה משפטית, בדגש על ההטעיה החמורה הזו - הם יסגרו מהר מאוד את התיק ויעברו לתמים הבא... והלוואי שכבר לא יהיה עוד תמימים...
כמובן - יש להקליט כל שיחה איתם [ואם יש את השיחות הקודמות גם אותם לשמור], ולהצהיר בפניהם "אתם מוקלטים"!!!
הוא שלח מייל לאינדיגו בעניין, והם ענו שהשירות לקוחות שלהם יצור קשר, בינתיים עברו יומיים ללא מענה, כנראה שאין להם כ"כ מה לענות. בכל אופן אין הכחשה.
זה בטוח שאיכשהו הם קשורים לאינדיגו, כי מיד אחרי שהוא יצר קשר עם אינידיגו הם פנו אליו בהצעה לבדיקת הכספים המוסתרים, והם הזכירו את השם אינדיגו, כך שכנראה יש שם איזה שיתוף פעולה.
בינתיים החברה לא מתקפלת מאיומים לתביעה וכו', הם רק התגמשו למחיר מופחת.
היהודי הנ"ל דיבר עם עו"ד חרדי שאומר שאם הוא חתם כנראה שאין לו ברירה אלא לשלם, או להגרר לבית משפט.
אז כמובן שהוא לא יעמוד בלחץ לשלם קנסות בגלל שאני ועוד ניקים בפרוג אומרים לו להתעלם.

באמת שהכי כואב שהחברה האלו ירוויחו מההונאות...

• הוסף לסימניות
הוא שלח מייל לאינדיגו בעניין, והם ענו שהשירות לקוחות שלהם יצור קשר, בינתיים עברו יומיים ללא מענה, כנראה שאין להם כ"כ מה לענות. בכל אופן אין הכחשה.
זה בטוח שאיכשהו הם קשורים לאינדיגו, כי מיד אחרי שהוא יצר קשר עם אינידיגו הם פנו אליו בהצעה לבדיקת הכספים המוסתרים, והם הזכירו את השם אינדיגו, כך שכנראה יש שם איזה שיתוף פעולה.
חבל מאוד שהדד ליין קצר... ובעצם זה גם חלק מהעוקץ - להפחיד את האנשים עם קנסות מידיים...
לפי המתואר הסתברות גבוהה שיש קשר לאינדיגו - וזה קשר עם ריח מסריח... זה לא קשר "מקצועי"...
מסתבר שהדג מסריח מהראש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה