- הוסף לסימניות
לא יודעת מה המצב, לא יכולה לענות מניחושים.מה צריך למרוח לדעתך?
ומה הכוונה שמפו טיפולי? איזה?
אם את רוצה אפשר לשלוח לי תמונןת במייל
Vidmandvora בגימייל.
לא יודעת מה המצב, לא יכולה לענות מניחושים.מה צריך למרוח לדעתך?
ומה הכוונה שמפו טיפולי? איזה?
איפה אפשר לקנות כאן בארץ את הגל של מוסטלה?איזה גו'נסון?
בביבי כיף בטוח לא מומלץ.
ממליצה על ג'ל רחצה של מוסטלה.
כמעט בכל בית מרקחת.איפה אפשר לקנות כאן בארץ את הגל של מוסטלה?
הי,קניתי את השמפו גללא יודעת מה המצב, לא יכולה לענות מניחושים.
אם את רוצה אפשר לשלוח לי תמונןת במייל
Vidmandvora בגימייל.
אני לא בעד השיטה הזו, היא פוצעת את העור ומקרחת את השיער.גם איתו צריך לעשות עם מסרק על הראש, כדי שהיובש - העיגולים האלו ירדו,
תודהאני לא בעד השיטה הזו, היא פוצעת את העור ומקרחת את השיער.
רק לחפוף ולשטוף. יותר זמן השקעה אבל שווה.
יש עכשיו באתר שלהם מבצעיםאיפה אפשר לקנות כאן בארץ את הגל של מוסטלה?
שלמתי בבית מרקחת 55 שקל.יש עכשיו באתר שלהם מבצעים
ונתנו לי קופון הנחה 10%
הקוד להנחה הוא Michalo
ממה שראיתי בחנויות, המחיר באתר יוצא משמעותי זול יותר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים