- הוסף לסימניות
אם קונים פגוש זה מאפשר לילד לשבת יציב גם ללא התמיכה של הגב...לגבי הישיבה שהיא לא 90 מעלות, לי אישית זה לא כזה הפריע
אם קונים פגוש זה מאפשר לילד לשבת יציב גם ללא התמיכה של הגב...לגבי הישיבה שהיא לא 90 מעלות, לי אישית זה לא כזה הפריע
אז אני חולקת עליך...היה לי טיולון של מאונטיין באגי,דגם ננו (עיצוב דומו לשל יויו) שקניתי עקב המלצת המוכר שזה חברה טובה יותר מיויו.
לא הייתי מרוצה בכלל.
העגלה נשברה לגמרי אחרי תקופה של כשנה וחצי (לא אכחיש שסחבנו עליה לפרקים 2 ילדים - תינוק בן שנה וילד בן 3 אבל בכל זאת...)
הסל נקרע עוד הרבה קודם ולא היה שמיש בכלל. (כל מה שהניחו בו גרם לסל לרדת ולהשתפשף במדרכה)
עכשיו יש לי עגלת טיולון פשוטה ומכוערת שבעלי קנה ב- 400 ש"ח
אבל היא סוס עבודה מעמיסה עליה ילד בן 3 שהוא כבר לא תינוק... ובירידות מעמידה גם ילד בן 5 מאחורה.
הסל שמיש ונח וניתן גם לסחוב חוץ מבן ה3 קניות בשופי.
לא אכחיש שהיא לא נראית משהו ותעוף לפח ששניהם יסיימו לחרוש עליה. אבל זה הציפיות שלי מעגלה.
יש מזדהות? יש עגלה כזו חזקה ויפה?
לא לעכשיו אולי לילד הבא...
מה זה פגוש?אם קונים פגוש זה מאפשר לילד לשבת יציב גם ללא התמיכה של הגב...
הידית שהילד מחזיק בהמה זה פגוש?
אני רוצה. רלוונטי?קופצת על האשכול
מוכרת עגלת טיולון מקלרן אטום חדשה כמעט לגמרי!!
קנו אותה לטיסה אחת וזהו!!
אף אחד לא יאמין לכם שזה יד שניה!!
900 שח בלבד!!
0527160231
נמצאת בירושלים
יכולה להעביר גם לבני ברק
קופצת על האשכול
900 שח בלבד!!
0527160231
נמצאת בירושלים
יכולה להעביר גם לבני ברק
לא מנסיון. רק מלראות בחנות את הקיפול שלה, מסורבל נורא.מישהי מכירה את הבוגבו אנט שעכשיו נותנים מתנה בקנית בוגבו בי?
מתנה קצת יקרה...לא? אולי זה מעיד על איכות או כמות שנשארה ורוצים להתפטר ממנה?
מעניין לשמוע איזו עגלה זו ב400 ש"ח וחזקה? (לא משנה שהיא מכוערת...היה לי טיולון של מאונטיין באגי,דגם ננו (עיצוב דומו לשל יויו) שקניתי עקב המלצת המוכר שזה חברה טובה יותר מיויו.
לא הייתי מרוצה בכלל.
העגלה נשברה לגמרי אחרי תקופה של כשנה וחצי (לא אכחיש שסחבנו עליה לפרקים 2 ילדים - תינוק בן שנה וילד בן 3 אבל בכל זאת...)
הסל נקרע עוד הרבה קודם ולא היה שמיש בכלל. (כל מה שהניחו בו גרם לסל לרדת ולהשתפשף במדרכה)
עכשיו יש לי עגלת טיולון פשוטה ומכוערת שבעלי קנה ב- 400 ש"ח
אבל היא סוס עבודה מעמיסה עליה ילד בן 3 שהוא כבר לא תינוק... ובירידות מעמידה גם ילד בן 5 מאחורה.
הסל שמיש ונח וניתן גם לסחוב חוץ מבן ה3 קניות בשופי.
לא אכחיש שהיא לא נראית משהו ותעוף לפח ששניהם יסיימו לחרוש עליה. אבל זה הציפיות שלי מעגלה.
יש מזדהות? יש עגלה כזו חזקה ויפה?
לא לעכשיו אולי לילד הבא...
סליחה על ההקפצהקופצת על האשכול
900 שח בלבד!!
0527160231
נמצאת בירושלים
יכולה להעביר גם לבני ברק
בס"דסליחה על ההקפצה
איך העגלה הזאת?
שווה את המחיר שלה? איכותית כמו כל המקלרן?
בהשוואה לאיזה חברה היא נחשבת באיכות?בס"ד
בברורים שעשיתי לפני כמה חודשים אמרו לי בחנות שהאיכות לא כמו המקלרן הקלאסית של פעם..
תמר סימן טוב, שתינו ביחד מבררות על אטוםבהשוואה לאיזה חברה היא נחשבת באיכות?
הבעיה היא שהווינג לא נשלפת לכביסה רק אם מוציאים ברגיםתמר סימן טוב, שתינו ביחד מבררות על אטום
התקשרתי הרגע לבעל החנות 'נסיכונת' (המליצו לי עליו כמבין גדול)
שאלתי על אטום לעומת סילברקרוס ווינג, והוא ענה לי מיד: אטום - לא לגעת!
והביא לי כהוכחה שמוכרים אותה בחצי מכיר, כי העגלה לא מוצלחת והרבה מתלוננים.
אותי זה שכנע (גם ככה המחיר מחשיד...). אני הולכת על ווינג...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים