ווארעמקייט
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
זה משהו ברורמחקרים מוכיחים (אמיתי!):
חוויות של יציאות ובילוי משותף, משאירות טעם טוב והנאה לאורך זמן גבוה, הרבה יותר ממתנות!
אין ספק שהרושם שזה עושה נשאר
הרבה יותר יחסית ממתנה
זה משהו ברורמחקרים מוכיחים (אמיתי!):
חוויות של יציאות ובילוי משותף, משאירות טעם טוב והנאה לאורך זמן גבוה, הרבה יותר ממתנות!
אבל לא רק להזמין צימר או מלון אלא גם כבר לדבר עם הגיסות שיקבלו את הילדים תכל'ס זה העול שלוקחעל חופשה אי אפשר להתעצבן וזה הדבר הכי נחוץ לאשה...
זה מקסיםלדוגמא
1. משחק זוגי
ולהפוך את הערב לאוירה מיוחדת
2. שיח זוגי
על חשבון נפש זוגי
איפה אנחנו עומדים בקשר
אם יש חלום לשנות משהו בקשר
רעיון איך להעמיק את הקשר וכד'
כ"כ מדהים ונכון!הייתי ממליצה ביום נישואין לעשות משהו ייחודי ביחד שתורם לקשר
לדוגמא
1. משחק זוגי
ולהפוך את הערב לאוירה מיוחדת
2. שיח זוגי
על חשבון נפש זוגי
איפה אנחנו עומדים בקשר
אם יש חלום לשנות משהו בקשר
רעיון איך להעמיק את הקשר וכד'
סליחה על השאלהכ"כ מדהים ונכון!
באופן כללי אני חושבת, ששיחות זוגיות אמיתיות הן הדבר הכי תורם לקשר, ו-כן, גם הכי מהנה!
כדאי לשלב את זה בכל יציאה זוגית או מפגש זוגי.
את צריכה להיות בטוחה שגם בעלך חושב כך, וגם שהמצב והאווירה טובים ונכונים לקיום שיחה זוגיתכ"כ מדהים ונכון!
באופן כללי אני חושבת, ששיחות זוגיות אמיתיות הן הדבר הכי תורם לקשר, ו-כן, גם הכי מהנה!
כדאי לשלב את זה בכל יציאה זוגית או מפגש זוגי.
אני שואלת אחת ולתמיד מה זה הראשי תיבות האלה?בלת''ק
בלי לקרוא תגובות קודמות.אני שואלת אחת ולתמיד מה זה הראשי תיבות האלה?
הצחקת אותי...סליחה על השאלה
גם בעלך חושב ככה?...![]()
ברור שזה צריך להיות משהו מוסכם על שני בני הזוג, וששניהם נהנים מכך.את צריכה להיות בטוחה שגם בעלך חושב כך, וגם שהמצב והאווירה טובים ונכונים לקיום שיחה זוגית
נכון ששיחות זוגיות זה הדבר שהכי תורם לקשר, אבל לא תמיד ולא בכל מצב זה באמת הדבר הכי מהנה!!
ולא תמיד יום נישואין זה הזמן שהכי מתאים לזה, וגם אם בדרך כלל יוצא לכם משיחה כזאת תוצאות מאוד חיוביות זה לא אומר שגם עכשיו זה הזמן, יום נישואין זה הזמן שלכם ליהנות ביחד בלי שום מתחים וויכוחים, ולפעמים שיחה מהסוג הזה גורמת גם למתחים
יכול להיות שזה באמת הדבר טוב לחלק מהאנשים לעשות את זה ביום נישואין, אבל זה לא נכון לכולם וזה לא נכון בכל מצב
העיקר שתהיו ביחד ותיהנו ביחד כמה שיותר, ואם יש בעיות עדיף לפתור אותם לפני ולא ביום נישואין בעצמו.
ומה עם הוצאות אוכל? רכב ודלק? אטרקציות?אם באמת יש תקציב של 1000-2000 אפשר לצאת לצימר ללילה אחד וגם לקנות משהו אישי ואז אין התלבטות
זה באמת מה שטענו-שכל אחד יעשה לפי התקציב שמתאים להם!ומה עם הוצאות אוכל? רכב ודלק? אטרקציות?
נופש מגיע לאלפי שקלים גם בלי לקנות מתנה...
יש צימרים יפים ב-600-700 ש"ח ללילה. וגם אם קונים תכשיט ב500 ש"ח יש עוד קצת תקציבומה עם הוצאות אוכל? רכב ודלק? אטרקציות?
נופש מגיע לאלפי שקלים גם בלי לקנות מתנה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים