דרוש מידע יום נישואים - מתנה או חופשה

• הוסף לסימניות
הייתי ממליצה ביום נישואין לעשות משהו ייחודי ביחד שתורם לקשר

לדוגמא
1. משחק זוגי
ולהפוך את הערב לאוירה מיוחדת

2. שיח זוגי
על חשבון נפש זוגי
איפה אנחנו עומדים בקשר
אם יש חלום לשנות משהו בקשר
רעיון איך להעמיק את הקשר וכד'

וזה הזמן גם לשאול אותה מה היא מעדיפה לגבי מתנות... ומה באמת היה עושה לה טוב - הפתעה, תשאול, משהו גדול ויקר או משהו קטן, יציאה, או לוידעת מה

ועוד

• הוסף לסימניות
א
על חופשה אי אפשר להתעצבן וזה הדבר הכי נחוץ לאשה...
אבל לא רק להזמין צימר או מלון אלא גם כבר לדבר עם הגיסות שיקבלו את הילדים תכל'ס זה העול שלוקח
הרבה זמן וכח וגם לארוז... :p

• הוסף לסימניות
העמקת הקשר הזוגי
לדוגמא
1. משחק זוגי

2. שיח זוגי
על חשבון נפש זוגי
איפה אנחנו עומדים בקשר
זה מקסים
רק לשים לב שבד"כ הנשים יותר מתחברות
ןלהזהר לא לבוסס ביום כזה שמח ב"בוא נלמד מטעויות העבר"
לא להעלות נשכחות מיותרות...
ויש גברים שממש סולדים מקלפים שמנווטים את השיחה
רק רוצים לדעת שטוב לאשה שלהם והיא שמחה
בלי חפירות...וגם על זה אפשר לדבר...
יש לי חברה שהביאה לצימר ערכה
ובעלה שאל אותה למה סחבה את זה עד המושב הזה
בשביל לדעת מה "מה הכי מרגיז אותך" או "איך אתה רואה אותנו בעוד עשר שנים"...
זה חשוב מאד!!!!תאום ציפיות ושיח על הדברים רק לא בכל מקום או הזדמנות.

• הוסף לסימניות
הייתי ממליצה ביום נישואין לעשות משהו ייחודי ביחד שתורם לקשר

לדוגמא
1. משחק זוגי

2. שיח זוגי
על חשבון נפש זוגי
איפה אנחנו עומדים בקשר
כ"כ מדהים ונכון!
באופן כללי אני חושבת, ששיחות זוגיות אמיתיות הן הדבר הכי תורם לקשר, ו-כן, גם הכי מהנה!
כדאי לשלב את זה בכל יציאה זוגית או מפגש זוגי.

• הוסף לסימניות
כ"כ מדהים ונכון!
באופן כללי אני חושבת, ששיחות זוגיות אמיתיות הן הדבר הכי תורם לקשר, ו-כן, גם הכי מהנה!
סליחה על השאלה
גם בעלך חושב ככה?...:p

• הוסף לסימניות
כ"כ מדהים ונכון!
את צריכה להיות בטוחה שגם בעלך חושב כך, וגם שהמצב והאווירה טובים ונכונים לקיום שיחה זוגית
נכון ששיחות זוגיות זה הדבר שהכי תורם לקשר, אבל לא תמיד ולא בכל מצב זה באמת הדבר הכי מהנה!!
ולא תמיד יום נישואין זה הזמן שהכי מתאים לזה, וגם אם בדרך כלל יוצא לכם משיחה כזאת תוצאות מאוד חיוביות זה לא אומר שגם עכשיו זה הזמן, יום נישואין זה הזמן שלכם ליהנות ביחד בלי שום מתחים וויכוחים, ולפעמים שיחה מהסוג הזה גורמת גם למתחים
יכול להיות שזה באמת הדבר טוב לחלק מהאנשים לעשות את זה ביום נישואין, אבל זה לא נכון לכולם וזה לא נכון בכל מצב
העיקר שתהיו ביחד ותיהנו ביחד כמה שיותר, ואם יש בעיות עדיף לפתור אותם לפני ולא ביום נישואין בעצמו.

• הוסף לסימניות
בלת''ק

לא פעם יש בעלים [או נשים] שקונים מתנה לבית, משום מה זה תמיד מזכיר לי -
בעבר הייתה סדרה מצחיקה, שפרקים ממנה רצו במיילים, והיה שם קטע
שהנכדה מתקשרת לסבא שיש לה יום הולדת 20, והוא אומר לה- אקנה לך מתנה יקרה
למחרת הוא נכנס אליה הביתה, ומביא מתנה ענקית ארוזה, היא פותחת בהתרגשות, ומגלה שהוא קנה לה גנרטור,
היא שואלת, סבא מה אני יעשה עם זה?
הוא אומר לה - את לא צריכה את זה? אין בעיה אקח אליי

ואחרי דקה אומר לאשתו בלחש, לא רצית שאקנה הביתה, הנכדה נתנה לי :)

• הוסף לסימניות
יש 3 תאריכים בשנה שקשורים לזוג 1) יום הולדת שלו 2) יום הולדת שלה, 3) יום נישואין, יום הולדת זה משהו אישי נותנים מתנה כי זה מראה השתתפות עם השמחה של השני, יום נישואין זה משותף לשניהם, אשע"כ כדאי לבנות תוכנית של חגיגה משותפת, החל מיציאה בבוקרו של היום לתפילות במקומות קדושים / ציונים -(יום החופה) הפסקת צהריים קלה וסיום בערבו של היום עם תוכנית משותפת אם בחוץ אם בבית (תלוי באפשרויות) בית מלון / צימר / מסעדה,
או בבית ארוחה מאוד עשירה ומגוונת בעיצוב מיוחד (אם יש תקציב ע"י מעצבת שתערוך את סלון ביתכם כך שלא תכירו את זה עם כלים מיוחדים ואוכל מוזמן חבל"ז והסט כלים היוקרתי נשאר לבסוף כמתנה או חלק מהעיצוב נברשת לדוגמא או זר פרחים מיוחד וכד' ) וכן אפשר לערוך את החדר שינה עם סיום של מתנה משותפת לבית לדוגמא סט מצעים יוקרתי או איזה עיצוב לחדר

• הוסף לסימניות
רק הערה קטנה

מציעים פה דוגמאות רבות ומגוונות

יש הרבה זוגות שהתקציב שלהם בכלל לא בכיוון

ולא עלה על דעת הבעל(האישה) שצריך להוציא כל יום הולדת או נישואין כ"כ הרבה

מבחינתם יציאה לפארק עם טילון טעים / עגילים ב 50 שח/ספר חדש כמובן עם ברכה יפה זה המקסימום שהם מפרגנים למתנה

אז אל תבהלו אם הבעל בכלל לא חשב על סט יוקרתי או צימר זוגי וכו, ואל תתחילו לחשוב שאולי אצלכם משהוא משובש:)

העיקר לזכור לציין את היום ולתת את כל הלב בברכה/אמירה וכו

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה
גם בעלך חושב ככה?...:p
הצחקת אותי...
זה מזכיר לי שאחד אומר: "התחתנתי לפני עשר שנים" אז עונים לו:" אה, ומתי אשתך התחתנה?"...:p
את צריכה להיות בטוחה שגם בעלך חושב כך, וגם שהמצב והאווירה טובים ונכונים לקיום שיחה זוגית
נכון ששיחות זוגיות זה הדבר שהכי תורם לקשר, אבל לא תמיד ולא בכל מצב זה באמת הדבר הכי מהנה!!
ולא תמיד יום נישואין זה הזמן שהכי מתאים לזה, וגם אם בדרך כלל יוצא לכם משיחה כזאת תוצאות מאוד חיוביות זה לא אומר שגם עכשיו זה הזמן, יום נישואין זה הזמן שלכם ליהנות ביחד בלי שום מתחים וויכוחים, ולפעמים שיחה מהסוג הזה גורמת גם למתחים
יכול להיות שזה באמת הדבר טוב לחלק מהאנשים לעשות את זה ביום נישואין, אבל זה לא נכון לכולם וזה לא נכון בכל מצב
העיקר שתהיו ביחד ותיהנו ביחד כמה שיותר, ואם יש בעיות עדיף לפתור אותם לפני ולא ביום נישואין בעצמו.
ברור שזה צריך להיות משהו מוסכם על שני בני הזוג, וששניהם נהנים מכך.
למי שלא רגיל לסגנון הזה, כדאי לנסות מאוד בהדרגה. וגם על זה אפשר לדבר.
מומלץ באמת לדבר על מה תורם לכל אחד לקשר, איזה סגנון כל אחד יותר אוהב במתנות, בחופשות והאם אוהבים הפתעות או לא.
הידברות באופן כללי תורמת המון, וכדאי מאוד לפתוח נושאים. (נושאים טעונים- בזהירות)

• הוסף לסימניות
אם באמת יש תקציב של 1000-2000 אפשר לצאת לצימר ללילה אחד וגם לקנות משהו אישי ואז אין התלבטות

• הוסף לסימניות
ומה עם הוצאות אוכל? רכב ודלק? אטרקציות?
נופש מגיע לאלפי שקלים גם בלי לקנות מתנה...
יש צימרים יפים ב-600-700 ש"ח ללילה. וגם אם קונים תכשיט ב500 ש"ח יש עוד קצת תקציב

כמובן הכול תלוי ברצון של הזוג וביכולת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה