- הוסף לסימניות
לא מנסיון אישי אבל אולי כיוון-אני גם מרגישה צורך עזזזזזזזז להתערב ולהוציא החוצה גם את מה שקורה אצלי.
אני כבר חמישה חודשים פלוס בתהליך גמילה של הילד. הוא גמול חלקית. ז"א רק מלכלך ולא מרטיב.כמו ששביעית אומרת זה נורא מתיש כי אני לא רואה שום התקדמות מיום ליום, כ-ל-ו-ם.
הוא תמיד מתחבא מתחת לשולחן ועושה את צרכיו. בחיים לא אומר לי ולא מוכן לשבת בשרותים/בסיר כשאני תופסת אותו על חם. ז"א הוא מסכים להתיישב על הסיר ואחרי כמה דקות אומר שלללא צריך.
הבעיה שלו היא שגם כשהוא עושה הוא מחלק את זה לכמה פעמים. אז תחשבו מה זה לנקות אותו כמה פעמים ביום. וזה יכול להיות 3 פעמים תוך שעה וחצי. שגעון אמיתי . מילא שיעשה פעם ביום וכך אני יודעת שעד מחר אני בחופש בנושא הזה.
איך אני משדלת אותו? ניסינו הכל. הפתעות. ממתקים, הבטחות, וכו.
אמא שלי אומרת שכנראה בתחום הזה הוא עדיין לא בשל. כי בקטע השני הוא גמול חלק!
תנו עיצות, אני ממש זקוקה לעזרתכן!
נואשת ומיואשת.
חברה סיפרה לי שאחותה ילדה והשאירה אצלה את הילדים, הקטן של אחותה היה גמול, מלבד לכלוך. היא הרגישה שהיא לא תוכל להתמודד עם זה
היא אמרה שיש ילדים שיש להם פחד לעשות בשירותים, מפחדים מכך שיש משהו שיוצא מהגוף ונעלם. לכן היא שמה לו טיטול בתוך האסלה וכך הוא עשה. אצלה זה עזר. כשהאמא - אחותה חזרה מבית החולים וקיבלה ילד גמול - היא אמרה לה שזו המתנת לידה הכי גדולה שהיא יכלה לתת לה.
תאמינו בילדים שלכם שהם גדולים ויכולים (משפטים שאנו כאמהות אומרות לעצמינו: חבל שהתחלתי, הוא לא בשל וכד'), רוצים מאוד להגמל ולא נעים להם הלכלוך והבלגן מסביב רק משהו חוסם אותם. ובע"ה תצליחו!
בהצלחה לכולם!
הנושאים החמים