מאיפה תקבל את זה?מכירת גרביים?
טיטולים,אשמח שיעלו כאן רעיונות להשקעה מניבה מיידית לאדם פרטי.
לא משהו שהוא צריך להעסיק עובדים, וכן לא משהו שמרוויח לפי עבודה.
כגון מכירה ביתית של ביצים ועוד.
אשמח לשמוע גם מבעלי הנסיון.
מידיעה, אי אפשר להשיג מחירים יותר זולים מהרשתות שמוכרים 4 ב100טיטולים
מועיל לימים ספורים בשנה, וסיכון גבוה להישאר עם סחורה תקועה.מכירת מטריות
לא יכול להתנהל בבית, צריך שכירות של חנות, עובדים [אא"כ אתה עובד בזה כל היום] וכו'חד״פ
מוצרי אפיה
כגון?לדעתי בדיגיטל הכי קל לפתח יוזמה כלשהי בלי שום הוצאות לפחות בהתחלה.
תנסה לחשוב אם בקהילה/שכונה/ציבור שלכם יש איזשהו ביקוש/בעיה שאתה יכול לפתור בצורה דיגיטלית.
כמו בכל עסק יש בזה רווח.מישהו אמר לי היום, שאפשר לפתוח השכרת מחשבים או וויז, מישהו יודע אם יש בזה רווח?
מכירת ביצים מגיעים בגלל שקשה לביסחב מהסופר בלי שישבר...מאיפה תקבל את זה?
אם זה לילדים לכאו' צריך מאוד הרבה מבחר.
ולמה שיגיעו דווקא אליך [בשונה ממכירת ביצים מוזלת, שהיא מוצר שאנשים חייבים אותו].
אוי לא!!!!!!!!!!!!פוראבר![]()
מידיעה?כמו בכל עסק יש בזה רווח.
אני כותב לך בגדול את המחירים.מידיעה?
א"כ מעניין אותי לשמוע יותר פרטים, אולי תוכל לשלוח לי מייל b88346 שטרודל גימייל
לי יש וויז - 10 ש''ח ל 24 שעות.מידיעה, אי אפשר להשיג מחירים יותר זולים מהרשתות שמוכרים 4 ב100
מועיל לימים ספורים בשנה, וסיכון גבוה להישאר עם סחורה תקועה.
לא יכול להתנהל בבית, צריך שכירות של חנות, עובדים [אא"כ אתה עובד בזה כל היום] וכו'
כגון?
מישהו אמר לי היום, שאפשר לפתוח השכרת מחשבים או וויז, מישהו יודע אם יש בזה רווח?
זה דורש הקמת אתר, דמי משלוח [עד 20 ק"ג כ35 ש"ח לחבילה], המון מקום אכסון, והרבה פרסומת שאנשים יקנו אצליך ולא ילכו לחנות, כי אחרי כל ההוצאות הנ"ל לא תוכל להביא מחיר יותר זול מהחנויות.אני חשבתי פעם על רעיון של מיני אמזון שאשפר לנהל דרך הבית
שיהיה גרביים
חד״פ
מוצרי אפיה
מחזיקי מוצצים
סרטים לילדות
טפטים לשישים
טפטים לקירות החדרים (לקישוט)
ועוד ועוד
עם מערך משלוחים לכל הארץ
לפי החשבון יוצא שאתה משכיר את זה כל יום.לי יש וויז - 10 ש''ח ל 24 שעות.
זה לא רווח זה יותר שיש לך תמיד כסף קטן בכיס..(ניסינו בהתחלה לשמור בקופה ולראות מה מתפתח אבל לא מידי.. אלף שקל ב 3 חודשים אולי...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים