כי אנו עמך
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
לקנות עולה כ6 אל"ש אם אתה משלם שכירות ל3-4 חודשים זה המון!אפשר גם לשכור מכונה כזאת לכמה חודשים ולבדוק לפי זה אם זה כדאי
(בין 500 ל800 ש"ח לחודש)
צריך גם לקחת בחשבון שזה לא כולל הובלה.
ככה שעדיף כבר לקנות.
לקנות עולה כ6 אל"ש אם אתה משלם שכירות ל3-4 חודשים זה המון!אפשר גם לשכור מכונה כזאת לכמה חודשים ולבדוק לפי זה אם זה כדאי
(בין 500 ל800 ש"ח לחודש)
יש לך תמונה של המוצר?שבתי, לא נייר טואלט.
אפשר גם השכרת משחק מהבית כגון WIIיש לי מס רעיונות לעבודה בלי הוצאה:
* תליית מודעות רחוב המחיר בהתאם לכמות והגודל של המודעה וכן מיקום ז''א, מודעה A3, בכל העיר ובכמות ענקית תעלה יותר ממודעה A4, במספר רחובות בכמות קטנה..
* שירותי הקלדה.
* משלוחן בתוך העיר/ בערים הסובבות אם יש רכב או אופניים חזקות מספיק זה גם יכול להועיל.
במחיר כזה בדרך כלל זה בלי אחריות וכל הזמן צריך תיקוניםלקנות עולה כ6 אל"ש אם אתה משלם שכירות ל3-4 חודשים זה המון!
צריך גם לקחת בחשבון שזה לא כולל הובלה.
ככה שעדיף כבר לקנות.
מידיעה זה עם אחריות ל3 חודשים, דיברתי עם מי שמוכר, בנוסף דיברתי עם כמה בעלי מכונות, לא היו צריכים תיקונים כבר למעלה משנה וחצי מקניית המכונה.במחיר כזה בדרך כלל זה בלי אחריות וכל הזמן צריך תיקונים
בעבודה מהירה זה כ50 ש"ח לשעה.* שירותי הקלדה.
השוק רווי לדעתי מהמשחק הזה.אפשר גם השכרת משחק מהבית כגון WII
אך זה מלא התעסקות .. להסביר על אופן השימוש לעוזר בתקלות תוך כדי המשחק
המשחק עולה בערך 2000 כולל הכל וכל שעה 50 ש''ח
אני רואה את זה הפוךזה המקום לפרט רעיונות, וכל אחד ינתב לפי כישוריו.
אפשר להשיג אצלי בסייעתא דשמיא, איכותי מאוד במחירים טובים, (מתאים לכמויות בלבד, לא לפרטיים)מכירת ארגזי טישו חתוך (הקרטונים).
נמכר בסביבות ה-80 90 ש"ח לקרטון.
והיתרון שלו היא שלא מוכרים את זה ברשתות ומכולות,
והרבה אנשים אוהבים לקנות את זה כי זה משמש לתקופה ארוכה,
אצלי בשכונה יש כבר כמה משפחות שמוכרות את זה ויש ביקוש גדול לזה.
אשמח שתשלח לי יותר פרטים במייל b88346 שטרודל גימיילאפשר להשיג אצלי בסייעתא דשמיא, איכותי מאוד במחירים טובים, (מתאים לכמויות בלבד, לא לפרטיים)
ב"ה מה לא אני יכול למכור דברים בבית ויכול להיות מזכיר טלפוני וכדו'אני רואה את זה הפוך
אמור לי מה כישוריך ואומר לך מה רעיונותי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים