יש לך אולי אפשרות להפוך את המיטות לרוחב?רעיון די הזוי , ז"א שמתי שהמיוטת צמודות פותחים את הדלת וקופצים על המיטה ,זה ממש כאילו אין חדריש לך אולי אפשרות להפוך את המיטות לרוחב?
ואז את שמה מיטה בימין, דלת כניסה ומיטה בשמאל, ואת הארון להוציא מהחדר ולשים מחוץ לחדר? (אולי אפילו ארונות עם דלתות הזזה?)
לנקות מתחת למיטות יהיה לא קל, אבל אם החדר 2.20 / 2.40 זה פחות נורא, וחיסרון נוסף: כניסה לחדר שינה מהמטבח.
אני לא מעצבת, וסתם מעלה רעיון נוסף, אבל אני ממש לא יודעת אם הוא הגיוני.
אני לא מעצבת פנים, סתם ניסיתי לחשוב מחוץ לקופסה. זה פשוט ייתן לה מרווח בין המיטות לפי כל הדעות. שזה מעלה עצומה במקומות מסוימים.רעיון די הזוי , ז"א שמתי שהמיוטת צמודות פותחים את הדלת וקופצים על המיטה ,זה ממש כאילו אין חדר
דוקא ביחידות דיור ח. שינה הוא מרכז הבית וכל תוספת למבואה זה בגדר בונוס...
(אני אישית גרתי ביחידה מקסימה של 35 מ"ר והכל היה מצוין עד שנולד לי הילד הראשון והעריסה פשוט לא נכנסה לחדר וזה גרם לי במיידי לעזור את הדירה)
ביחידות להשכרה אין כללים.בעיקרון לפי החוקים רוחב של חדר שינה צריך להיות מינימום 2.65.
אבל היות ואת לא מחפשת ללכת עם החוק , תחשבי בהגיון כי חדר של 2.10 נקרא חדרון וזה אומר שלא ככ הגיוני לשים שם שתי מיטות נפרדות, אלא רק מיטת ילדים שנפתחת...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים