דרוש מידע יין טוב לפורים ולכל השנה

• הוסף לסימניות
בעיה שאולי מוכרת גם לכם
אך אני באמת סובל ממנה
למקפידים על שתיית רביעית יין בכל סעודה ובפורים קצת יותר
יש בלי סוף שמות ומותגים זנים וסגנונות של יינות
לציבור שאינו יינן ואינו מבין ביינות
לא תמיד עובר בצורה חלקה הטעם הכבד, הפירותי, היבש, החמוץ, ובסוף בסוף הלא טעים!
המחיר הוא אכן גורם מרכזי שכמעט מכריח להשתמש ביינות לא איכותיים.

אנא ונא
אם יש מי שמכיר מניסיון או מידע סדרה טובה במחיר סביר
שהטעם הוא טעם של יין עדין שעובר בפה של אדם סביר ולא פוגע בכיס
אשמח מאוד [עוד לפני השתייה ובטוח שגם אחרי...]

• הוסף לסימניות
יין תחום בעייתי
הציבור התרגל לשתות מה שאומרים לו ''זה יין טוב'' למרות שאותם זה מגעיל...
מהסיבה הזאת אני לא שותה בציבור כי מה שהם שותים לי לא טעים...

לכן אני שותה את מה שאני שאני אוהב בבית בחברת המשפחה

• הוסף לסימניות
מה זה מחיר סביר??

יש פרייבט קולקשן בערך 30 שח במחירים האלו הוא ממש נחמד

יש גם ביותר 60\70 של גמלא טוב מאןד

• הוסף לסימניות
לא תמיד המחיר קובע!
אפשר למצוא יין משובח במחיר סביר, וכן להיפך.
יין צריך לאהוב, כי אם לא אוהבים יין, הכל לא טעים.
באופן כללי, יקבים כמו רמת הגולן, וירדן, טעימים מאד, ויש במחירים סבירים.
יינות יקרים זו פרשה אחרת.

• הוסף לסימניות
יין טוב הוא יין טעים נקודה. גם למי שלא אוהב יין, יין טוב לרוב יהיה לו יותר טעים מיין גרוע, (אני מתכוון שיינות זולים מדי, אף פעם לא טעימים, ויינות טיפ טיפה יותר יקרים כבר יכולים להיות יותר טעימים גם למי שלא רגיל ליין).
ולכן כדאי מאוד לשאול אנשים שמבינים, שיגידו לכם יין יחסית זול ומצד שני טעים ומחליק!
וייתנו לכם הרבה רעיונות, אם אתם רוצים שאתחיל לרדת לשמות וסוגים וזנים של יינות מליקים במחירים סבירים, אני מוכן, רק תכתבו מגבלת מחיר/כשרות, ובכיף אכתוב לכם, בלי נדר

• הוסף לסימניות
תמיד תיתן לבקבוק להיות פתוח כמה שיותר זמן לפני השתיה
הוא מתאוורר וזה טוב
לגבי היינות עצמם אישית סביב ה-60 ש"ח
אני מחבב את ה-4 חביות של כרמל בכשרות רובין
וכן יקב הרי גליל יין 'אלה' ו'אלון' כשרות: הרב אויערבך

• הוסף לסימניות
אם אתם רוצים שאתחיל לרדת לשמות וסוגים וזנים של יינות מחליקים במחירים סבירים, אני מוכן, רק תכתבו מגבלת מחיר/כשרות, ובכיף אכתוב לכם, בלי נדר
נשמח לדעת על יין טעים ושלא עושה כאב ראש.
בטווח מחירים 30-50
בטווח מחירים 60-90
בכשרויות מהדרין

• הוסף לסימניות
יין של וובר מבני ברק
הקברנה מעולה ומחליק בגרון
30 ש"ח בלבד!
תטעמו ולא תאמינו...

• הוסף לסימניות
אור הגנוז כרם מרום הוא מצויין קצת יקר 100 ש"ח בערך ויש גם את הכרם עמוקה יותר זול וגם מעולה 55 ש"ח ומחליק מעולה איכותי וטעים

• הוסף לסימניות
יש את 'יינות יונתן' שזה יקב בוטיק משפחתי שמייצר 100% יין אבל באמת וללא כל החומרים (הרעילים..) ששמים בשאר היקבים (כמו ביסולפיט שמרים מתורבתים ועוד ועוד כידוע), זה עולה 50 ש"ח לבקבוק וניתן להשיג בבני ברק בירושלים וגם בצפון ועוד בנקודות מכירה פרטיות של היקב

• הוסף לסימניות
נשמח לדעת על יין טעים ושלא עושה כאב ראש.
בטווח מחירים 30-50
בטווח מחירים 60-90
בכשרויות מהדרין
ב30-50 יש את הפרייבט קולקשיין שבכלל לא רע וכן יש לרמת הגולן סדרה במחירים האלה שממש מצוינים ,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה