לטעמי קצת כבד...מישהו מכיר את יין מסוג:
'גמלא קברנה סוביניון'
אשמח אם יוכל לתת על זה אינפורמציה... [לפורים כמובן]
יש את my-winery, אם מעניין אתכם תשלחו לי הודעה בפרטי, אני הזמנתי שם ויש לי אופציה להזמין יחידות נוספות במחיר מוזללמשו יש מידע איפה אפשר לקנות חבית יין קטנה לתורמים?
אשמח לשמוע
קצת דחוף![]()
יש בק"ס במכירה של גוד וויין המכירה באולם נעימות ברחוב חזו"א 2למשו יש מידע איפה אפשר לקנות חבית יין קטנה לתורמים?
אשמח לשמוע
קצת דחוף![]()
יש לך מספר?יש בק"ס במכירה של גוד וויין המכירה באולם נעימות ברחוב חזו"א 2
תשלחו לי בפרטי יש לי איך להביא את זה גם למרכז אני מבין שאתם מ @בניברקית קלאסית
שלהם כןיש לך מספר?
תודה!
האמת שמאוחר מדי...גמלא (של יקבי רמת הגולן) הוא בגדר נחמד לדעתי, השאלה מה אתה מחפש
כי לא תמיד כדאי להשקיע בפורים...
לטעמי קצת כבד בטעם,האמת שמאוחר מדי...מכיון שכבר קניתי את היין הזה... מסוג קברנה ובציר של 2017 מקווה שיהיה טוב... אבל בכל זאת אשמח עדין לקבל על זה חוו''ד... תומ''ר!
האמת שמאוחר מדי...מכיון שכבר קניתי את היין הזה... מסוג קברנה ובציר של 2017 מקווה שיהיה טוב... אבל בכל זאת אשמח עדין לקבל על זה חוו''ד... תומ''ר!
טיפ קטן מניסיון של עדויות המשתמשים:
מי שמסיים את התכנון מראש, מגלה כמה כסף באמת חוסכים, וכמה קל לעבור משלב התכנון לעיצוב מודעות אחידות ומכובדות.
בסיום כמה דקות של תכנון, אתם עוברים ישירות לבחירת עיצובי פורים, ומורידים הכל מוכן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים