ייעוץ ומידע על עגלה

• הוסף לסימניות
אני לא מחפשת יוקרה, וגם לא יופי.
חשוב לי אפשרות של פנים לאמא,לא מסורבל ולא כבד-כי אני גרה בקומה שלישית בלי מעלית ובלי אפשרות להשאיר למטה. ואין לי מקום מיותר בבית...נסיעות-לא כ"כ הרבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סא;627737:
אני לא מחפשת יוקרה, וגם לא יופי.
חשוב לי אפשרות של פנים לאמא,לא מסורבל ולא כבד-כי אני גרה בקומה שלישית בלי מעלית ובלי אפשרות להשאיר למטה. ואין לי מקום מיותר בבית...נסיעות-לא כ"כ הרבה.

אם את רוצה קל מאוד- זה רק הפשוטות של דוקטור בייבי וכו'- לילד אחד- שניים, ולדעתי פחות יציבות ונוחות לילד(צרות יותר, מרופדות פחות וכו'), אבל עולות מדרגות שתיים שתיים (את זה צריך לבדוק בשטח). קלות יחסית עם מאסיביות- זה פג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;627540:
הקיפול של הפג ממש לא נח.

נכתב ע"י נעמי ברקאי;627549:
מסכימה איתך 100 אחוז. אבל זה החיסרון היחיד שלו לדעתי. במיוחד שזה קיפול מטריה.

טוב, בכדי להגן על כבודה האבוד של עגלת פג אז נאמר שהקיפול של רוב העגלות הרבה יותר מסורבל, בפרט אם העגלה עם אמבטיה שאז צריך להוציא את האמבטיה ולקפל את השלדה ואז מסתבכים גם עם "איפה לאחסן את האמבטיה בבית/ברכב"...

לגבי קיפול מטריה, יש שיעדיפו אותו על קיפול רגיל ורחב שתופס הרבה מאוד מקום בתא מטען (במיוחד למי שיש רכב, מי שנוסע באוטובוסים מסתמא העניין פחות קריטי לו), וחוץ מזה כשעושים קניות עם העגלה אפשר לתלות את השקיות על ידיות העגלה מה שבידית אחת לא אפשרי ואז את צריכה ללהטט בין כיוון העגלה להחזקת השקיות...
העגלות של פג הם בין היחידות שכמה שלא העמסנו עליהן נשארו יציבות ולא התהפכו, דבר שקריטי לבטיחות הילד.

אה, ואם עדיין לא שוכנעתם בנוחותם של 2 הידיות וביתרונותיהם, אז יש בדיוק את אותם דגמים גם עם ידית אחת שהקיפול שלהם רחב וגדול כמו כולם...

בקיצור, שהקיפול יהיה השיקול האחרון שלך למה לא לקנות את העגלות שלהם.

• הוסף לסימניות
eden7115 נשמע שאת מקבלת אחוזים מהחברה....;)

מה הן באמת כ"כ טובות? כי אני גם בבדיקה עכשיו אחרי עגלות, ויש כאלו שממש מגרות מבחינת העיצוב שלהן רק שאני לא יודעת מבחינת פרקטיות...

מעניין באמת, עשית סקר לפני שקנית? או שפשוט היית מרוצה וקנית וזהו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;628111:
טוב, בכדי להגן על כבודה האבוד של עגלת פג אז נאמר שהקיפול של רוב העגלות הרבה יותר מסורבל, בפרט אם העגלה עם אמבטיה שאז צריך להוציא את האמבטיה ולקפל את השלדה ואז מסתבכים גם עם "איפה לאחסן את האמבטיה בבית/ברכב"...

לגבי קיפול מטריה, יש שיעדיפו אותו על קיפול רגיל ורחב שתופס הרבה מאוד מקום בתא מטען (במיוחד למי שיש רכב, מי שנוסע באוטובוסים מסתמא העניין פחות קריטי לו), וחוץ מזה כשעושים קניות עם העגלה אפשר לתלות את השקיות על ידיות העגלה מה שבידית אחת לא אפשרי ואז את צריכה ללהטט בין כיוון העגלה להחזקת השקיות...
העגלות של פג הם בין היחידות שכמה שלא העמסנו עליהן נשארו יציבות ולא התהפכו, דבר שקריטי לבטיחות הילד.

אה, ואם עדיין לא שוכנעתם בנוחותם של 2 הידיות וביתרונותיהם, אז יש בדיוק את אותם דגמים גם עם ידית אחת שהקיפול שלהם רחב וגדול כמו כולם...

בקיצור, שהקיפול יהיה השיקול האחרון שלך למה לא לקנות את העגלות שלהם.

הוצאת לי את המילים מהפה.
[כן, גם אני מעריצה של פג סוויטש :) ]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;628211:
eden7115 נשמע שאת מקבלת אחוזים מהחברה....;)

מה הן באמת כ"כ טובות? כי אני גם בבדיקה עכשיו אחרי עגלות, ויש כאלו שממש מגרות מבחינת העיצוב שלהן רק שאני לא יודעת מבחינת פרקטיות...

מעניין באמת, עשית סקר לפני שקנית? או שפשוט היית מרוצה וקנית וזהו?

עוד לא הספקת להכיר אותי מספיק טוב???;)
ודאי שעשיתי סקר שוק מקיף גם לי מאוד מאוד קרצו העגלות "המעוצבות" רק שאף אחת מהן לא עמדה במבחן הפרקטיות...
מבחן הפרקטיות שלי כלל כמה דברים שלי אישית היו מאוד חשובים:
* יציבות - שהעגלה לא מתהפכת אם יעמיסו עליה שקיות קניות או אם ילד "יתלה" עליה מאחור (ולפג יש מקום מיוחד שילד נוסף יכול לעמוד עליו).
* פרקטיות בקיפול ובאחסנה (ברוב העגלות המיוחדות צריך לפרק את הגלגלים בכל קיפול כדי שהעגלה אולי תכנס לתא המטען, לא נשמע לי הגיוני...).
* מושב טיולון עם אפשרות לשכיבה מלאה - אין את זה בשום עגלה שבדקתי (למעט אולי האינגליזינה, אבל לא בדקתי אתה אז לא יכולה להגיד בטוח). רק אמא שכבר גידלה לפחות ילד אחד יכולה להבין עד כמה זה נחוץ שהוא יכול להירדם פתאום וממש רחמנות לראות ילד ישן בישיבה וגם בחצי שכיבה זה לא מי יודע מה נוח... בכל העגלות המיוחדות שראיתי יש "פטנט" חדש לטיולונים: לעשות זווית קבועה בטיולון עם אפשרויות הטייה של המרכב. ניסתי פעם לשכב לאחור כשהרגליים בזווית של 90 מעלות כלפי למעלה? המחזה לא מרנין...

הבונוסים שקיבלתי יחד עם העגלה של פג זה את אפשרות הסוויץ', נסיעה נוחה, גגון וסל פרקטיים מאוד, חיסכון במקום לאמבטיה מכיוון שעם כיסוי הרגליים העגלה נראית כעגלת אמבטיה לכל דבר וגם האמת היא שאחרי שראיתי שזו העגלה הפרקטית ביותר אני ממש נהנית גם מהמראה שלה...

אה, ולא, אין לי אחוזים בפג. אם את מכירה מישהו שיכול לסדר לי אין לי בעיה עם זה אבל זה רק מראה שלמוצר טוב תמיד יהיו שגרירים טובים... :)

• הוסף לסימניות
לדעתי המוצר מדבר בעד עצמו אם כל שנה מוציאים את אותו דגם "בחידושים קלים" זה מראה משהו, לא?
לפג יש עגלות שכל שנה יוצאות רק במהדורת צבע חדשה ואי אלו שיפורים קוסמטיים וזו אחת מהן.
לי היה עד עכשיו את דגם פרמט (התלבטתי בין פרמט לסוייץ והמשקל הכריע כיום אני לא רואה חשיבות לעניין)
הדגם הזה יש לו שכיבה לכיוון ההורים רק בגיל קטן הפסיקו ליצר אותו בשנים האחרונות כי לא היתה מספיק תמיכה לגב לתינוק קטן (נוצר כמו שקע בשכיבה מלאה)

יש לציין שהייתי מרוצה מאד ++ ובהחלט עשה אותי קליינטית נלהבת. כעת אני לפני רכישה של הסוויץ אחרי דוקטורט שלם בנושא של עגלות וטיולונים (אגב אפילו שיש לי טיולון עדיין אני מעדיפה את הפג בהרבה מקרים והיא משמשת כטיולון במיוחד עם המדרגה מאחורה)

ואגב אם מציעים לך חיקוי של פג אל תתקרבי- זה ממש לא זה.... ולא מתחיל להיות..

• הוסף לסימניות
עדן יש לי עגלה מיוחדת,
הטיולון שלה נשכב 180 מעלות הרגלים לא למעלה נראה כמו אמבטיה בשכיבה מלאה
היא נכנסת כמעט לכל מקום, נוחה ומתגלגלת מצויין.

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לשמוע ולהכיר. אני שיתפתי ממה שאני התנסיתי וראיתי, זה עדיין לא אומר שאני יודעת הכל :)

• הוסף לסימניות
הסוויטש קיימת בשוק מ2008. וממש לא הוציאו אותה מדי שנה בשינויים קלים, אלא רק בשינוי צבעים ודגמים! רק השנה, 2011, השיקו גם נוסף ממשפחת הסוויטש שההבדל שלו בעיקר זה ידית אחת במקום 2. (אני בכ"ז מעדיפה 2.)

יש אינגליזנה שדומה לה בתכונות. אבל נראית הרבה פחות ברמה, אני אוהבת בסוויטש גם שהילד (גם כשזה בעצם טיולון) יושב יציב, על גובה, מושב נח מאד ותומך. ולא כזה מצטנף לו כמו בשאר הטיולונים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;628593:
עוד לא הספקת להכיר אותי מספיק טוב???;)
ודאי שעשיתי סקר שוק מקיף גם לי מאוד מאוד קרצו העגלות "המעוצבות" רק שאף אחת מהן לא עמדה במבחן הפרקטיות...
מבחן הפרקטיות שלי כלל כמה דברים שלי אישית היו מאוד חשובים:
* יציבות - שהעגלה לא מתהפכת אם יעמיסו עליה שקיות קניות או אם ילד "יתלה" עליה מאחור (ולפג יש מקום מיוחד שילד נוסף יכול לעמוד עליו).
* פרקטיות בקיפול ובאחסנה (ברוב העגלות המיוחדות צריך לפרק את הגלגלים בכל קיפול כדי שהעגלה אולי תכנס לתא המטען, לא נשמע לי הגיוני...).
* מושב טיולון עם אפשרות לשכיבה מלאה - אין את זה בשום עגלה שבדקתי (למעט אולי האינגליזינה, אבל לא בדקתי אתה אז לא יכולה להגיד בטוח). רק אמא שכבר גידלה לפחות ילד אחד יכולה להבין עד כמה זה נחוץ שהוא יכול להירדם פתאום וממש רחמנות לראות ילד ישן בישיבה וגם בחצי שכיבה זה לא מי יודע מה נוח... בכל העגלות המיוחדות שראיתי יש "פטנט" חדש לטיולונים: לעשות זווית קבועה בטיולון עם אפשרויות הטייה של המרכב. ניסתי פעם לשכב לאחור כשהרגליים בזווית של 90 מעלות כלפי למעלה? המחזה לא מרנין...

הבונוסים שקיבלתי יחד עם העגלה של פג זה את אפשרות הסוויץ', נסיעה נוחה, גגון וסל פרקטיים מאוד, חיסכון במקום לאמבטיה מכיוון שעם כיסוי הרגליים העגלה נראית כעגלת אמבטיה לכל דבר וגם האמת היא שאחרי שראיתי שזו העגלה הפרקטית ביותר אני ממש נהנית גם מהמראה שלה...

אה, ולא, אין לי אחוזים בפג. אם את מכירה מישהו שיכול לסדר לי אין לי בעיה עם זה אבל זה רק מראה שלמוצר טוב תמיד יהיו שגרירים טובים... :)

אז בעצם את אומרת שאני יכולה לוותר על קניית האמבטיה? כמה עלה לך אם מותר לשאול? ומה זה כולל? (תיק/סלקל וכד') ראיתי מחיר של הכל (אמבטיה, תיק וסלקל) באזור ה5000 ש"ח, זה באמת המחיר??

ואישית אהבתי יותר את המראה של ידית אחת, השאלה אם זה באמת כ"כ פרקטי ה2 ידיות?

ותודה שאת חוסכת לי את הסקר.... :)

אגב, אני צריכה לדבר איתך בקשר לכמה דברים... נראה מתי יצא לי....

• הוסף לסימניות
את יכולה בהחלט לוותר על האמבטיה. היא שימשה אותי ל2 ילדים מגיל 0 ולא הרגשתי את חיסרון האמבטיה. העגלה בלבד בלי תוספות עולה בסביבות 2200-2700. תלוי איפה את קונה :). זה היה בכל מקרה כשאני קניתי (לפני 3 וחצי שנים, להזכירך).

אולי המראה של ידית אחת יותר יפה, יותר קל לנווט ביד אחת (שהיד השנייה בטלפון..)
אבל נקודה מאד חשובה שאין לך איפה להניח שקיות וכו'. שזה ממש ממש נחוץ!
וכן קיפול של ידית אחת הוא רחב ולא מטריה. שזה גם לא תמיד נח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;628671:
עדן יש לי עגלה מיוחדת,
הטיולון שלה נשכב 180 מעלות הרגלים לא למעלה נראה כמו אמבטיה בשכיבה מלאה
היא נכנסת כמעט לכל מקום, נוחה ומתגלגלת מצויין.
מעניין...
אפשר לדעת איזו עגלה זו?

אגב אני חושבת שסתם הוצאתן שם לא טוב לעגלות יוקרה יש בהם מצוינות שלא צריך להוציא גלגלים ולא יודעת מה אם שמים אותם ברכב. לרוב האמבטיה מתקפלת ותופסת מקום מאוד קטן אם כי בהחלט מיותר.

ושקיות? יש היום מתלים כאלו לעגלות של ידית אחת.

וגם אני מנצלת את האשכול כאן אם יש למשהי נסיון טוב עם המוצי אשמח לשמוע. (היא מעניינת אותי בעיקר כי היא הכי גבוה מכולם מלבד הסטוקי שלא אהבתי והיא ממש לא בטיחותית) וגם על הסלקל שלה שנשכב עד איזה גיל אפשר לשים שם את הילד.

• הוסף לסימניות
ראית את המוצי במציאות?
אני גם התלהבתי ממנה בתמונות והייתי בטוחה שזו תהיה העגלה שאקנה (לפני שנחשפתי לסוויץ') - אבל כשראיתי את העגלה במציאות זו היתה פשוט אכזבה גדולה...
הגלגלים של העגלה "יוצאים" משטח העגלה עצמה וגורמים לה להיות רחבה בלי סיבה ובלי פרופורציה (אם את גרה בבני ברק או ירושלים ברוב המדרכות הצרות לא תוכלי ללכת כמעט).
גם בה כמו כל עגלות היוקרה יש זווית בטיולון שמאוד לא נוחה לדעתי וזו הסיבה שעובר שלב האמבטיה (ובמוצי הוא עובר מהר כי האמבטיה שלה קטנה יחסית) הרבה מאוד מוכרים אותה ביד 2 או שקונים טיולון פשוט.
אה, ולגבי אחסון ברכב אולי היא תכנס רק בגי'פ וגם זה רק לאחר שהגלגלים הענקיים שלה יפורקו.
בלי קשר, בתמונות היא נראית הרבה יותר יפה וקורצת מאשר במציאות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;629059:
אז בעצם את אומרת שאני יכולה לוותר על קניית האמבטיה? כמה עלה לך אם מותר לשאול? ומה זה כולל? (תיק/סלקל וכד') ראיתי מחיר של הכל (אמבטיה, תיק וסלקל) באזור ה5000 ש"ח, זה באמת המחיר??

ואישית אהבתי יותר את המראה של ידית אחת, השאלה אם זה באמת כ"כ פרקטי ה2 ידיות?

ותודה שאת חוסכת לי את הסקר.... :)
בהצלחה!
אגב, אני צריכה לדבר איתך בקשר לכמה דברים... נראה מתי יצא לי....

אני אישית חושבת שאמבטיה מיותרת אם קונים עגלה שנשכבת שכיבה מלאה.
העגלה עתה לי 2500 ש"ח בב"ב (לפני 4 חודשים, היא היתה ממש חדשה בשוק, אולי עכשיו תמצאי קצת יותר בזול) וזה כולל את המרכב המתהפך עם השלדה, סל בתחתית (במוצי למשל צריך להוסיף כסף על סל נורמלי), כיסוי רגליים וכיסוי גשם שמתלבשים בצורה ממש יפה על העגלה ומתקן נשלף לבקבוק (ממש נוח).
תוספת של אמבטיה, תיק וסלקל אכן תקח את המחיר לכיוון של כ-4800-5000 ש"ח.
אפשר להוסיף למשל רק סלקל ואם נוסעים עם רכב אפשרי לקחת בתא המטען רק את השילדה ללא המרכב המתהפך, להשתמש בסלקל ככסא בטיחות וכשיוצאים מהרכב להרכיב את הסלקל על השילדה ישירות.
יש כאלו שיעדיפו ידית אחת מהטענה הרווחת שבידית אחת ההיגוי יכול להעשות ביד אחת, אבל מי שהתנסה בשתי ידיות, במיוחד בעגלה יציבה, לא יכול להבין איך אפשר להתנהל אחרת (ווו אחד לא מספיק יציב ומכיל כמו שתי ידיות...).

שמחה לחסוך לך את הסקר :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;629253:
יש כאלו שיעדיפו ידית אחת מהטענה הרווחת שבידית אחת ההיגוי יכול להעשות ביד אחת, אבל מי שהתנסה בשתי ידיות, במיוחד בעגלה יציבה, לא יכול להבין איך אפשר להתנהל אחרת (ווו אחד לא מספיק יציב ומכיל כמו שתי ידיות...).

:)
אין לי נסיון בעגלת פג עם שתי ידיות, אבל אני יודעת שבביבי ג'וגר , שהיא עם ידית אחת, אין צורך להחזיק אותה בשתי הידיים בהליכה גם כאשר היד השניה פנויה כליל. היא מתנווטת נהדר בגלל העובדה שהיא עם ידית אחת, כך שזה אמור להיות שיקול.
והקליפסים מצוינים לא פחות מידיות.(בכלל עדיף כמה שפחות להעמיס על העגלה מאחורה, גם מבחינה בטיחותית וגם כי חבל להרוס עגלה טובה, זו לא עגלת קניות.)

• הוסף לסימניות
אז איזו אפשרות יש לצאת לקניות וללהטט בין ניווט העגלה להחזקת שקיות חוץ מלהשאיר את הקטן/ה בבית?
ועגלה טובה היא מספיק יציבה ולא נהרסת, גם אם מעמיסים עליה שקיות...

דרך אגב, כל עגלה שהיא עם ידית אחת ניתן להחזיק ביד אחת (אותי באופן אישי זה מצחיק...), אבל גם עגלה טובה עם שתי ידיות לא תעשה בעיות אם עוזבים רגע את אחת הידיות כדי להוציא את הפלאפון מהתיק או משהו כזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;629331:
אז איזו אפשרות יש לצאת לקניות וללהטט בין ניווט העגלה להחזקת שקיות חוץ מלהשאיר את הקטן/ה בבית?
ועגלה טובה היא מספיק יציבה ולא נהרסת, גם אם מעמיסים עליה שקיות...

דרך אגב, כל עגלה שהיא עם ידית אחת ניתן להחזיק ביד אחת (אותי באופן אישי זה מצחיק...), אבל גם עגלה טובה עם שתי ידיות לא תעשה בעיות אם עוזבים רגע את אחת הידיות כדי להוציא את הפלאפון מהתיק או משהו כזה.
זה לא עניין של יצבות. הכובד של השקיות שוחק ומכביד על השלד של העגלה. אני לא מדברת על שקיות בודדות, אבל בקניה שבועית צריך לחשוב פעמיים ולנסות לחשוב על כיוונים נוספים. (וזה, אגב, משמעותי באותה מידה גם בעגלה בעלת ידית אחת עם הקליפסים הידועים)

אני חוזרת שוב על ההבדל בין ידית אחת לשתיים: בעגלה שאני מכירה עם ידית אחת- אופן השימוש בה יכול להעשות ביד אחת, בקלילות, וזה שונה בהרבה מ" לא תעשה בעיות אם עוזבים רגע את אחת הידיות" (אני מרשה לך לצחוק, זה בריא, אבל יד נוספת פנויה משמעותית מאוד בהליכה, ולו רק כדי לתת יד לילדונת הקטנה שמדדה גם היא איתך.)
שוב, אני לא מכירה את העגלות המדוברות, אבל בעניין הזה אם זה חשוב למישהי כדאי לה לבדוק את השוני באופן משמעותי ולא להסתמך על מי שלא מנוסה בידית אחת.

• הוסף לסימניות
אצלי הילדות נותנות יד לעגלה משני הצדדים כך ששתי הידיים שלי פנויות לנווט את העגלה.
ואני התכוונתי לקניות של בגדים וכו' ולא לקנייה שבועית בסופר :)

• הוסף לסימניות
וסתם ככה הפג כל כך מאסיבית גם לקניה בסופר... אפשר למלא את הסל מטה ועוד על הידיות+ ילד עומד ובהחלט הכל יציב! אל תסמכו עלי... אבל מנסיון שלי לא קורה כלום (דגם פליקו פרמט)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....