נכתב ע"י סא;627737:אני לא מחפשת יוקרה, וגם לא יופי.
חשוב לי אפשרות של פנים לאמא,לא מסורבל ולא כבד-כי אני גרה בקומה שלישית בלי מעלית ובלי אפשרות להשאיר למטה. ואין לי מקום מיותר בבית...נסיעות-לא כ"כ הרבה.
נכתב ע"י חני 100;627540:הקיפול של הפג ממש לא נח.
נכתב ע"י נעמי ברקאי;627549:מסכימה איתך 100 אחוז. אבל זה החיסרון היחיד שלו לדעתי. במיוחד שזה קיפול מטריה.
נכתב ע"י eden7115;628111:טוב, בכדי להגן על כבודה האבוד של עגלת פג אז נאמר שהקיפול של רוב העגלות הרבה יותר מסורבל, בפרט אם העגלה עם אמבטיה שאז צריך להוציא את האמבטיה ולקפל את השלדה ואז מסתבכים גם עם "איפה לאחסן את האמבטיה בבית/ברכב"...
לגבי קיפול מטריה, יש שיעדיפו אותו על קיפול רגיל ורחב שתופס הרבה מאוד מקום בתא מטען (במיוחד למי שיש רכב, מי שנוסע באוטובוסים מסתמא העניין פחות קריטי לו), וחוץ מזה כשעושים קניות עם העגלה אפשר לתלות את השקיות על ידיות העגלה מה שבידית אחת לא אפשרי ואז את צריכה ללהטט בין כיוון העגלה להחזקת השקיות...
העגלות של פג הם בין היחידות שכמה שלא העמסנו עליהן נשארו יציבות ולא התהפכו, דבר שקריטי לבטיחות הילד.
אה, ואם עדיין לא שוכנעתם בנוחותם של 2 הידיות וביתרונותיהם, אז יש בדיוק את אותם דגמים גם עם ידית אחת שהקיפול שלהם רחב וגדול כמו כולם...
בקיצור, שהקיפול יהיה השיקול האחרון שלך למה לא לקנות את העגלות שלהם.
נכתב ע"י studio dv.d;628211:eden7115 נשמע שאת מקבלת אחוזים מהחברה....
מה הן באמת כ"כ טובות? כי אני גם בבדיקה עכשיו אחרי עגלות, ויש כאלו שממש מגרות מבחינת העיצוב שלהן רק שאני לא יודעת מבחינת פרקטיות...
מעניין באמת, עשית סקר לפני שקנית? או שפשוט היית מרוצה וקנית וזהו?
נכתב ע"י eden7115;628593:עוד לא הספקת להכיר אותי מספיק טוב???
ודאי שעשיתי סקר שוק מקיף גם לי מאוד מאוד קרצו העגלות "המעוצבות" רק שאף אחת מהן לא עמדה במבחן הפרקטיות...
מבחן הפרקטיות שלי כלל כמה דברים שלי אישית היו מאוד חשובים:
* יציבות - שהעגלה לא מתהפכת אם יעמיסו עליה שקיות קניות או אם ילד "יתלה" עליה מאחור (ולפג יש מקום מיוחד שילד נוסף יכול לעמוד עליו).
* פרקטיות בקיפול ובאחסנה (ברוב העגלות המיוחדות צריך לפרק את הגלגלים בכל קיפול כדי שהעגלה אולי תכנס לתא המטען, לא נשמע לי הגיוני...).
* מושב טיולון עם אפשרות לשכיבה מלאה - אין את זה בשום עגלה שבדקתי (למעט אולי האינגליזינה, אבל לא בדקתי אתה אז לא יכולה להגיד בטוח). רק אמא שכבר גידלה לפחות ילד אחד יכולה להבין עד כמה זה נחוץ שהוא יכול להירדם פתאום וממש רחמנות לראות ילד ישן בישיבה וגם בחצי שכיבה זה לא מי יודע מה נוח... בכל העגלות המיוחדות שראיתי יש "פטנט" חדש לטיולונים: לעשות זווית קבועה בטיולון עם אפשרויות הטייה של המרכב. ניסתי פעם לשכב לאחור כשהרגליים בזווית של 90 מעלות כלפי למעלה? המחזה לא מרנין...
הבונוסים שקיבלתי יחד עם העגלה של פג זה את אפשרות הסוויץ', נסיעה נוחה, גגון וסל פרקטיים מאוד, חיסכון במקום לאמבטיה מכיוון שעם כיסוי הרגליים העגלה נראית כעגלת אמבטיה לכל דבר וגם האמת היא שאחרי שראיתי שזו העגלה הפרקטית ביותר אני ממש נהנית גם מהמראה שלה...
אה, ולא, אין לי אחוזים בפג. אם את מכירה מישהו שיכול לסדר לי אין לי בעיה עם זה אבל זה רק מראה שלמוצר טוב תמיד יהיו שגרירים טובים...![]()
מעניין...נכתב ע"י מעיינות21;628671:עדן יש לי עגלה מיוחדת,
הטיולון שלה נשכב 180 מעלות הרגלים לא למעלה נראה כמו אמבטיה בשכיבה מלאה
היא נכנסת כמעט לכל מקום, נוחה ומתגלגלת מצויין.
נכתב ע"י studio dv.d;629059:אז בעצם את אומרת שאני יכולה לוותר על קניית האמבטיה? כמה עלה לך אם מותר לשאול? ומה זה כולל? (תיק/סלקל וכד') ראיתי מחיר של הכל (אמבטיה, תיק וסלקל) באזור ה5000 ש"ח, זה באמת המחיר??
ואישית אהבתי יותר את המראה של ידית אחת, השאלה אם זה באמת כ"כ פרקטי ה2 ידיות?
ותודה שאת חוסכת לי את הסקר....
בהצלחה!
אגב, אני צריכה לדבר איתך בקשר לכמה דברים... נראה מתי יצא לי....
אין לי נסיון בעגלת פג עם שתי ידיות, אבל אני יודעת שבביבי ג'וגר , שהיא עם ידית אחת, אין צורך להחזיק אותה בשתי הידיים בהליכה גם כאשר היד השניה פנויה כליל. היא מתנווטת נהדר בגלל העובדה שהיא עם ידית אחת, כך שזה אמור להיות שיקול.נכתב ע"י eden7115;629253:יש כאלו שיעדיפו ידית אחת מהטענה הרווחת שבידית אחת ההיגוי יכול להעשות ביד אחת, אבל מי שהתנסה בשתי ידיות, במיוחד בעגלה יציבה, לא יכול להבין איך אפשר להתנהל אחרת (ווו אחד לא מספיק יציב ומכיל כמו שתי ידיות...).
![]()
זה לא עניין של יצבות. הכובד של השקיות שוחק ומכביד על השלד של העגלה. אני לא מדברת על שקיות בודדות, אבל בקניה שבועית צריך לחשוב פעמיים ולנסות לחשוב על כיוונים נוספים. (וזה, אגב, משמעותי באותה מידה גם בעגלה בעלת ידית אחת עם הקליפסים הידועים)נכתב ע"י eden7115;629331:אז איזו אפשרות יש לצאת לקניות וללהטט בין ניווט העגלה להחזקת שקיות חוץ מלהשאיר את הקטן/ה בבית?
ועגלה טובה היא מספיק יציבה ולא נהרסת, גם אם מעמיסים עליה שקיות...
דרך אגב, כל עגלה שהיא עם ידית אחת ניתן להחזיק ביד אחת (אותי באופן אישי זה מצחיק...), אבל גם עגלה טובה עם שתי ידיות לא תעשה בעיות אם עוזבים רגע את אחת הידיות כדי להוציא את הפלאפון מהתיק או משהו כזה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים