ייעוץ ומידע על עגלה

• הוסף לסימניות
מה פרוש במאמי לנד? איך קונים? איפה?

• הוסף לסימניות
ב2600 כולל אמבטיה, סלקל ותיק?? וואו, זה בלי כסף. את ה-2008 שלי קניתי במחיר כזה ולא כולל כלום..
אגב, איך היה במאמי לנד? שווה לבוא לשם מבית שמש?

• הוסף לסימניות
ואני ממליצה על איזי בייבי-
זולות- 600-700 ש"ח
העיצוב לא מכוער
נוחות מאד
קיפול קל מאד
וכיף להתחדש בכל לידה...
ניתן להעמיס 2 ילדים,שקיות מהסופר וספרים מהספריה בלי לעשות חשבון רווח והפסד כל פעם מחדש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;634952:
ואני ממליצה על איזי בייבי-
זולות- 600-700 ש"ח
העיצוב לא מכוער
נוחות מאד
קיפול קל מאד
וכיף להתחדש בכל לידה...
ניתן להעמיס 2 ילדים,שקיות מהסופר וספרים מהספריה בלי לעשות חשבון רווח והפסד כל פעם מחדש...

אם כבר דיברת על איזי בייבי....
אני בעקרון תמיד הייתי גם בעד לקנות עגלה זולה ולהחליף כל ילד, עכשיו אני לא כ"כ יודעת... למרות שבאמת מאיזי בייבי מאוד הייתי מרוצה...
יש לך או למישהי אחרת ניסיון ומושג לגבי העגלות הספורט שלהם? שעולות 1500 ויותר? שווה להשקיע כזה מחיר?

לגבי הפג, נעמי זה באמת זול המחיר הזה... רק שאין לי איך להגיע לב"ב....
וסתם כך לפי מה שבררתי המחיר הרגיל של פג, יקר יחסית ואני לוידעת אם זה סכום שאני יכולה להוציא על עגלה....

אשמח לשמוע מבעלות נסיון עם איזי בייבי....

• הוסף לסימניות
ממה שידוע לי, בחברות הפשוטות חבל להשקיע בדגמים היקרים, הם רק יותר משוכללים ומאובזרים. ב-1500 את יכולה להוסיף עוד קצת ולקנות פג מדגם קצת יותר ישן, או את הדגמים היותר זולים שלהם. איזי בייבי- חבל להשקיע יותר מ500 ש"ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה